banner-opbouwenbeach.jpg

blooming beach is gesloten tot 28 april

Ook wij volgen de maatregelen van de Rijksoverheid en met inachtneming van de veiligheid en gezondheid van onze gasten hebben wij besloten om blooming beach tot 28 gesloten te houden.

Meer informatie

the place to beach

Ook wij volgen de maatregelen van de Rijksoverheid en met inachtneming van de veiligheid en gezondheid van onze gasten hebben wij besloten om blooming beach tot 28 april gesloten te houden.

blooming is the place to beach in Bergen aan Zee. Of je nu met vrienden, familie of zakenrelaties bent. Starend over de zoute zee met een heerlijk glas rosé in je hand en met het 

warme zand onder je blote voeten, bewonder je de capriolen van de kitesurfers in de ondergaande zon.  Lekker languit op een strandbed, of fanatiek tijdens een potje beachvolleybal, blooming beach biedt het decor voor ultieme ontspanning. blooming beach is zuidelijk gelegen in Bergen aan Zee. Via de Parkweg leidt het looppad over het duin je direct naar het paviljoen.

Tafelen

blooming beach werkt zoveel mogelijk met verantwoorde of biologische ingrediënten, bij voorkeur afkomstig uit de directe omgeving. Zo schenken we biologische, fairtrade koffie van Peeze, komt ons gebak van Fermento en de biologisch geteelde groenten en kruiden zoveel mogelijk uit onze moestuin bij landgoed Het Hof. Hier zwaait hoofdtuinman Dries de schoffel en zorgt samen met cliënten van Scorlewald voor de oogst.

meer lezen

Vieren

blooming beach in Bergen aan Zee is de place to beach voor jouw feest of evenement. Vier je hoogtij dagen starend over de horizon. Proef de traktaties van de zee, met je blote voeten in het zand. Waag een blooming dans op de muziek van de DJ en het ritme van de zee. blooming beach biedt een overvloed aan feestelijke mogelijkheden die wij graag met jou bespreken.

meer lezen

trouwen

Elkaar het ja-woord geven op het strand met je blote voeten in het zand? Trouwen aan zee behoort tot de mogelijkheden bij blooming beach. blooming verstaat de kunst van de romantiek. blooming werkt graag mee aan je huwelijk, je droomfeest aan zee.

meer lezen

blooming surf

Onze beach verhuur shop heeft alles wat je nodig hebt voor een dag op het strand. Met verschillende boards om uit te kiezen kun je gaan voor een uitdagende sessie in de golven of een relaxte tour langs de kustlijn. Op mooie dagen is de shop altijd geopend, loop eens langs en kies het board dat bij jou en de golven past.

meer lezen