terras-blooming-beach-banner.jpg

blooming beach

welkom bij blooming beach, ons strandpaviljoen op het strand van Bergen aan Zee.

the place to beach

bergen strandpaviljoen
blooming-beach-strandpaviljoen-01.jpg
blooming-beach-strandpaviljoen-05.jpg
blooming-beach-strandpaviljoen-04.jpg
blooming-beach-strandpaviljoen-02.jpg

Kom genieten van een zinderende zomer, schuilen voor onstuimige herfststormen of opwarmen na een heerlijke winterse strandwandeling. blooming beach biedt het perfecte decor ultieme ontspanning, het hele jaar rond.

openingstijden
! blooming beach is tot en met 30 november gesloten.

maandag tot en met woensdag: gesloten
donderdag tot en met zondag: 11:00 - 16:00 uur

Waarom zijn wij gesloten?
Helaas is het zo dat ook wij, net als bijna alle horecabedrijven in Nederland, kampen met een te kort aan personeel. Daarom kunnen wij niet anders dan ons strandpaviljoen op bepaalde dagen helemaal te sluiten. Uiteraard kunnen hotelgasten op dagen dat blooming beach gesloten is wel bij ons in het hotel dineren. Wij hopen u snel weer helemaal van dienst te kunnen zijn! 

Strandpaviljoen blooming beach beschikt over een restaurant en terras waar u heerlijk kunt genieten van lekker eten, goede wijn en verfrissende drankjes. Vanaf oktober is ons strandpaviljoen overdag geopend voor een kopje koffie, een lekkere borrel of een snelle lunch. Tijdens uw strandwandeling genieten van een warm drankje? het take-away luik is ook open tot 16:00 uur. Tot snel op het strand van blooming beach!

beach beds

Komt u lekker een dagje op het strand liggen? U kunt via deze link gemakkelijk een bedje, strandstoel of zonnescherm reserveren. De jongens van Beach Beds zetten alles voor je klaar. U hoeft alleen nog maar uw tas in te pakken! Vergeet u niet in te smeren!?

zeevogels

Heeft u het nieuwste kunstwerk van Ron Moret al gezien bij blooming beach? Bergensche kunstenaar Vincent Bakkum schreef een mooi stuk over de 'Zeevogels'. Wilt u het werk met eigen ogen bewonderen? We begroeten u graag op het strand van Bergen aan Zee!

blooming beach wedding

Trouwen op het strand? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van een echte blooming beach wedding. 

blooming nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de updates rondom blooming beach, blooming hotel en restaurant Zandhoeve? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. 

blooming-strandpaviljoen-bergen-aan-zee.jpg
beach-bloemen.jpg
bergen-aan-zee-strandpaviljoen.jpg
moret-blooming-beach-1.jpg
blooming-beach-terras-bergen-aan-zee.jpg
blooming-beach-strandtent-bergen-aan-zee.jpg