beachclub bergen aan zee

welkom bij blooming beach

The place to beach!

it’s a blooming good day at blooming beach

blooming is the place to beach in Bergen aan Zee. Of je nu met vrienden, familie of zakenrelaties bent. Starend over de zoute zee met een heerlijk glas rosé in je hand en met het warme zand onder je blote voeten, bewonder je de capriolen van de kitesurfers in de ondergaande zon. Lekker languit op een strandbed, of fanatiek tijdens een potje beachvolleybal, blooming beach biedt het decor voor ultieme ontspanning. blooming beach is zuidelijk gelegen in Bergen aan Zee. Via de Parkweg leidt het looppad over het duin je direct naar het paviljoen.

 

Heb je zin in een seizoen vol verrassende gerechten, heerlijk verse ingrediënten, met je tenen in het zand en een glas in je hand?  Ons team staat voor je klaar! Graag tot ziens bij blooming beach!

Om de veiligheid van onze medewerk(st)ers te waarborgen is het dit seizoen bij blooming beach alleen mogelijk om met pin of creditcard te betalen.

Onze openingstijden zijn

maandag  gesloten
dinsdag 
gesloten
woensdag 
10.00 tot 23.00 uur
donderdag 
10.00 tot 23.00 uur
vrijdag 
10.00 tot 23.00 uur
zaterdag 
10.00 tot 23.00 uur
zondag 
10.00 tot 23.00 uur

 

tafelen

Op blooming beach serveren we dit seizoen al onze gerechten in bowls. Royaal gevuld met een mix van verrassende en verse ingrediënten.

lees meer

vieren

blooming beach biedt het ultieme decor en een overvloed aan feestelijke mogelijkheden. Niets is te gek.

lees meer

beach activiteiten

Gelegen aan het activiteitenstrand biedt blooming beach een tal van mogelijkheden voor activiteiten op het strand.

lees meer