blooming beach bergen aan zee.jpg

blooming beach

Helaas zal ons strandpaviljoen dit jaar gesloten blijven. Ontdek hier bij welke andere locaties van blooming je terecht kunt voor een heerlijke mini-vakantie.

bekijk het blooming zomerarrangement

Een paar dagen naar de kust?

Door de Coronacrisis zal ons strandpaviljoen blooming beach deze zomer helaas gesloten blijven. Maar gelukkig heeft blooming vele andere leuke opties voor een mini-vakantie aan de Nederlanse kust. Zo zit er tussen blooming hotel en het strand 6 kilometer aan prachtige natuur waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Neem je geen fietsen mee? Dan kan je ze bij ons huren.

Het strand van Bergen aan Zee is goed te bereiken en je kunt er prima parkeren. Eten en drinken kan bij een van de vele strandpaviljoens en er zijn genoeg opties om een comfortable strandbedje of parasol te huren. En wanneer het minder mooi weer is zijn er talloze leuke activiteiten te doen in de omgeving. 

blooming hotel

Op slechts 6 kilometer van het strand en omgeven door het prachtige bos- en duingebied van de Noordhollandse kust. Het levende samenspel van verleden en heden en de combinatie van natuur en design, zorgen voor een verrassende knipoog in en rondom het hotel. De geheimen van het bos en het comfort van de hotelkamer bieden de ultieme ontspanning.

naar blooming hotel

onze arrangementen

Wil je lekker een nachtje ontspannen, een weekend weg in Nederland of een week vakantie in eigen land? Zoek je een inspirerende plek om te verblijven? Een plek om aan de drukte van de stad te ontsnappen? blooming hotel heeft verrassende aanbiedingen voor je.

ontdek de arrangementen

blooming nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de updates rondom blooming beach, blooming hotel en restaurant Zandhoeve? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.