bloomingbeach-activiteitenbanner.jpg (1)

strandactiviteiten en surfen

bij blooming beach in Bergen aan Zee

it's a blooming good day at the beach

blooming beach is gelegen aan het activiteitenstrand van Bergen aan Zee en daarom perfect geschikt voor  een teambuilding activiteit, een surf- of SUPles of een activiteit ter ontspanning. Wat de gelegenheid ook is, blooming biedt voor iedereen iets.

blooming beach is geopend van maart tot oktober. Buiten het seizoen is er een aangepast aanbod aan activiteiten.  Omdat wij niet alleen bij blooming beach, maar ook bij blooming hotel en blooming landgoed Het Hof activiteiten bieden zijn er het gehele jaar door veel mogelijkheden.

Samen met de beach professionals van Beachevent hebben we een divers aanbod met uitdagende beach games voor je samengesteld. Saaie meetings zijn verleden tijd en evenementen worden onvergetelijk! Heb jij zin in een dag vol actie, plezier en teamspirit? Dan zijn de activiteiten van blooming beach een perfecte aanvulling op je verdagering, je familiedag of je evenement. Wij bespreken graag met je welke activiteiten het beste bij jouw groep passen. Afhankelijk van de grootte van de groep, de weersomstandigheden en jouw wensen stel je samen met ons verschillende activiteiten samen.

brain games
Teamspirit en concentratievermogen worden op de proef gesteld door middel van zes spelonderdelen. De brain games bestaan uit: Tangram, Laddergolf, Levend Schaken of The Maze, Portable Radio Puzzle, Waterparcours en Bamboe Bouwen.

pure beach event
Een sportief strandprogramma met acht spelonderdelen op het activiteiten strand welke uitgebreid kan worden met watersport. Er kan maar één team de beste zijn! Onderdelen van de pure beach event zijn: Beachvolleybal, Ultimate-Frisbee, Zandsculpturen, Flag-Football. Touwtrekken, Powerkiten, Jeu des Boules of Boogschieten.

breaking the waves
Trotseer de golven van Bergen aan Zee met deze trendy sporten. Onderdelen zijn: Golfsurfen, Bodyboarden, Raften, Powerkiten, Stand-Up Paddling, Speedboot varen of Banaan varen. 

all-in event
Combineer de activiteiten van het Pure Beach Event met de sporten van Breaking the Waves en creëer de ultieme sportieve stranddag.

neem contact op via 072 582 0520 of yourbusiness@weareblooming.com

beach activiteiten 3.jpg
beach surfen.jpg
beach activiteiten 2.jpg