banner-beach-wedding.jpg

a blooming beach wedding

trouwen op het strand in Bergen aan Zee

the place to beach

Elkaar het ja-woord geven op het strand met je blote voeten in het zand? Trouwen aan zee behoort tot de mogelijkheden bij blooming beach. blooming verstaat de kunst van de romantiek. blooming werkt graag mee aan je huwelijk, je droomfeest aan zee. 

We bieden je een overvloed aan feestelijke mogelijkheden die wij graag met jullie bespreken. Niets is te gek. blooming regelt, blooming verrast. blooming beach heeft zowel binnen als buiten genoeg ruimte voor een zinderend feest. Luisterend naar jullie wensen toveren wij onze strandtent om in de trouwlocatie van je dromen.

blogs-aisle-say-beach-wedding-planning-tips.jpg

officiële trouwlocatie

hand in hand, met het geluid van de zee op de achtergrond geven jullie elkaar het ja-woord. Met of zonder schoenen en omringd door vrienden en familie.

edgewater+house+weddings.jpg

van A tot Z geregeld

blooming beach verzorgt je gehele trouwdag. Van jullie aankomst tot aan de huwelijksnacht, de mogelijkheden zijn eindeloos.

beach-table-setting.png

culinaire kunsten

het blooming beach strandpaviljoen beschikt over een eigen keukenteam dat altijd vol passie en plezier te werk gaat. Samen met jullie stellen wij graag een heerlijk en origineel huwelijksdiner samen.

beach mei-2019 10 LR.png
beach-party.jpg (1)
beach wedding table setting.jpg
Thomas&Karlijn_2018_ONLINE_238.jpg
beach mei-2019 8 LR.png
Thomas&Karlijn_2018_ONLINE_323.jpg

gestrand met een heerlijk diner
Culinair genieten in een ongedwongen sfeer met beachy borrels en bites. Bij blooming beach zien oesters het daglicht en ploppen de kurken. Bij het huwelijksdiner geniet je er van zilte en smaakvolle gerechten. blooming beach heeft zijn eigen keuken waar onze chef graag samen met jou een heerlijk menu samenstelt. Net zoals bij blooming Hotel en Het Hof komen de ingrediënten van onze eigen Hoftuin, biologisch, duurzaam en heerlijk.

jouw eigen strandfeest
blooming beach geeft je de mogelijkheid om het strandfeest geheel naar eigen smaak in te richten. Hou je het intiem? Of gaan de voetjes van de vloer? blooming beach heeft zowel binnen als buiten genoeg ruimte voor een zinderend feest. Luisterend naar jullie wensen toveren wij onze strandtent om in de trouwlocatie van je dromen.

goed om te weten

• binnen & buitenlocatie
• exclusief
• van A tot Z geregeld (ceremonie, receptie, diner, feest)
• officiële trouwlocatie
 de locatie voor schitterende trouwfoto's
• overnachten in het hotel

overnachten in blooming hotel
blooming hotel vind je op 6 km afstand van blooming beach. Laat je geheel ontzorgen en sluit je trouwdag in stijl af in het hotel. Voor het bruidspaar stellen wij altijd onze mooiste suite beschikbaar. De Waterfront Suite beschikt over een terras aan de vijver, een XL Coco-Mat bed, een luxe jacuzzi en een douche-stoomkabine.

Wanneer jullie gasten ook willen blijven overnachten dan kunnen wij diverse tweepersoonskamers inclusief ontbijt aanbieden. Vervoer van het blooming beach naar het hotel is natuurlijk mogelijk.

LR blooming bride suite 7.jpg

Contact opnemen?
Dat kan via onderstaand formulier of via 072 5820520

Hoe wij te werk gaan

We hebben het al gezegd; maatwerk is belangrijk. Daarom komen we het liefst zo snel mogelijk met je in contact. Wanneer wij de aanvraag voor jullie huwelijk binnen hebben, bellen we jullie binnen 1 werkdag terug. D.m.v. een vrijblijvende afspraak laten we je graag kennis maken met het blooming beach.  Tijdens je bezoek aan blooming beach zal je al snel merken dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Daarom zullen we in een vervolgafspraak meer in de details gaan. Je hebt bij blooming altijd één vast contactpersoon die je door het hele traject leidt. Zo creëren we samen the perfect day.

Tot ziens bij blooming beach?