banner-vieren.jpg

jouw unieke strandfeest

blooming beach is the place to beach

a party is better at the beach

blooming is the place to beach in Bergen aan Zee. Starend over de zoute zee met een heerlijk glas rosé in je hand en met het warme zand onder je blote voeten. blooming beach maakt iets bijzonders van jouw evenement. Al is het een verjaardag, een jubileum, een bedrijfsborrel of een ander evenement, bij blooming beach kan je terecht voor een onvergetelijke ervaring op het strand. 

Wanneer je kiest voor blooming beach verzeker je jezelf van culinair en zorgeloos genot. Het keukenteam werkt uitsluitend met verrassende, verse ingrediënten uit eigen tuin.  Bij blooming beach zien oesters het daglicht en ploppen de kurken. Het gehele paviljoen exclusief voor jouw evenement huren? Geen probleem, we bespreken de mogelijkheden van een strandfeest bij blooming beach graag met je. 

beach-party.jpg

Strandfeest

Vier jouw verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of ander soort event in een zomerse, ongedwongen sfeer op een plek die geheel naar jouw wens wordt ingericht. Een DJ, band, dansvloer en verlichting? Alles kan geregeld worden.

beach mei-2019 8 LR.png

Private Dining

Met jouw gezelschap, je familie, je vriendengroep of collega's, exclusief genieten van de kunsten van onze chef? Wij verzamelen al jouw wensen en creëren een verrukkelijk menu op maat.

beach mei-2019 10 LR.png

Borrels en bites

Geen groots feest of diner? Borrelen met heerlijke hapjes valt ook onder de vele mogelijkheden van blooming beach. Kom kennis maken met de gastronomische hoogstandjes van blooming.

contact