blooming-hotel-vergaderlocatie-in-het-bos.jpg

blooming vergaderlocaties

out of the box, into nature

laat je inspireren door de natuur

Bij blooming verlaat je de gebaande paden en kom je volledig tot bloei. Hier kun je leren, experimenteren en nieuwe plannen smeden. De omgeving inspireert de zakelijke bezoeker en prikkelt de creativiteit. Ongeacht het doel, het gezelschap en de wensen omtrent de bijeenkomst is er altijd een passende vergaderruimte bij blooming. blooming gaat graag met je in overleg zodat je bijeenkomst onvergetelijk wordt. Onze ligging leent zich uitstekend voor buitenactiviteiten, onze chefs maken graag iets

speciaals voor je klaar en onze conference manager neemt je, samen met zijn team, alle zorg uit handen zodat jij je volledig kunt focussen op de meeting. Laat je verrassen, business krijgt hier een blooming boost.

blooming hotel

Hier verlaat je de gebaande paden en kom je tot bloei. Snuif de geuren van het duinbos en laat je inspireren.

lees meer

Het Hof

Directies en besturen trekken zich graag terug op deze prachtige buitenplaats. Waan je in een rijk verleden.

lees meer

blooming hotel Wanneer je opzoek bent naar de perfecte locatie voor een heisessie of een teamuitje, dan zit je goed bij blooming. Bij blooming hotel combineren wij hoge kwaliteit catering, design en kunst met de rust van de natuur. Zo zijn alle 14 vergaderzalen direct verbonden met buiten, hebben wij een keukenteam dat zich heeft gespecialiseerd in brainfood en vind je overal in het overal creatieve uitingen die jouw evenement of vergadering een inspirerende boost geven. Omdat je bij blooming ook kunt overnachten, gebruik kunt maken van de wellness en in de natuur kunt recreëren is dit de perfecte vergaderlocatie. Meer informatie.

Het Hof Exclusief vergaderen of bijeenkomen in stijl? Dit monumentale pand op een exclusieve locatie staat garant voor een memorabel event. Met een eigen keuken en moestuin bieden wij onze zakelijke gasten de beste kwaliteit catering. De zalen zijn stijlvol en divers en alle faciliteiten voor een complete vergadering zijn aanwezig.  Meer informatie.

Een combinatie van onze locaties? Vergaderen en dineren bij Het Hof, overnachten en relaxen in blooming hotel. Het blooming sales team vertelt je graag alles over de mogelijkheden. Neem contact met ons op zodat we een offerte voor je kunnen samenstellen. 

neem contact op via 072 582 0520 of yourbusiness@weareblooming.com

We hebben het al gezegd; maatwerk is belangrijk. Daarom komen we het liefst zo snel mogelijk met je in contact. Wanneer wij de aanvraag voor jullie bijeenkomst binnen hebben, bellen we jullie binnen 1 werkdag terug. Je hebt bij blooming altijd een vast contactpersoon die graag al je vragen beantwoord. 

Tot ziens bij blooming? 

join the wave

Elk jaar belandt 8 miljard kilo plastic in de oceanen, waaronder veel plastic waterflesjes. En dat is pet vinden blooming en Dopper. Daarom draait het hotel de kraan dicht voor de plastic single-use fles. Sinds half januari 2018 heeft blooming zich aangesloten bij de internationale PET FREE beweging van Dopper Foundation Wil je weten wat dit betekent? Lees dan verder over deze unieke samenwerking.