banner cadeaubon 1920px.jpg

Iets leuks cadeau geven?

Iemand echt even verwennen? Geef dan een blooming cadeaubon cadeau! We bieden verschillende leuke opties aan.

leuk om te geven, nog leuker om te krijgen

Wil jij iemand eens op een bijzondere manier verwennen? Met een cadeaubon van blooming verras je je beste vriend(in), je familie, een collega of iemand anders die je wilt verblijden met een lekker tripje naar Bergen.

Met deze bon geef je een overnachting inclusief ontbijt en toeristenbelasting weg. Alle hotelgasten maken natuurlijk gratis gebruik van ons zwembad en de sauna.

Wie ga jij blij maken?

 

REG 1009 sfeerfoto (8).jpg

een overnachting in een regular room | €150,- per nacht

Onze regular rooms zijn heerlijk comfortabel, ruim en licht. Naast een super comfortabel COCO-Mat bed zijn de kamers voorzien van alle gemakken.

overnachting hotel

een overnachting in een unlimited room | €170,- per nacht

Net iets meer luxe cadeau geven? Ga dan voor de unlimited room. Ze beschikken over een ligbad, een regendouche, koffie en thee faciliteiten en vaak een balkon of terras.

cadeaubon-1.jpg

een blooming gift voucher | minimaal € 50,-

Je kunt ook kiezen voor een blooming gift voucher. Je kiest zelf een bedrag uit dat de ontvanger in het hotel kan besteden aan bijvoorbeeld een borrel, een diner of iets uit onze gift shop. Beschikbaar v.a. € 50,- euro

een cadeaubon bestellen

Een cadeaubon bestellen gaat als volgt; vul onderstaand formulier en geef aan welk cadeau je wilt geven. Vul vervolgens in wie de ontvanger is en laat eventueel een persoonlijk bericht achter. Wij zullen dit bericht op de cadeaubon zetten. Vul vervolgens je eigen gegevens in. Vervolgens willen wij weten waarnaar we het cadeau mogen opsturen. Dit gaat via de post. Je kunt kiezen om de bon naar jezelf te sturen, of direct naar de ontvanger. 

Betalen kan met een overschrijving via de bank. Reken zelf uit wat de waarde van jouw cadeau is en maak dit vervolgens over naar onderstaande gegevens. Nadat wij de betaling hebben ontvangen zullen wij de cadeaubon direct per post versturen. We sturen je een e-mail wanneer we de cadeaubon hebben verzonden.

De betaalgegevens zijn:
rekeningnummer NL40 RABO 0315 7826 41
t.n.v blooming hotel
o.v.v cadeaubon

NB. Doordat het hotel tijdelijk gesloten is zullen bonnen niet op dagelijkse basis verstuurd kunnen worden. Nieuwe aanvragen gaan vanaf 11 januari weer met de post mee.