header arrangement blooming hotel.jpg

Coronamaatregelen

coronamaatregelen bij blooming

update 3-6-2021

Wat een goed nieuws! Onze terrassen, restaurants, openbare ruimtes en het zwembad mogen weer open! Echter, wel op een iets andere manier en met een maximaal aantal gasten. Hierdoor kunnen wij slechts een deel van onze hotelkamers in gebruik nemen. Dit betekent dat onze beschikbaarheid beperkt is. Tijdig reserveren wordt daarom sterk aangeraden!

Natuurlijk zullen wij geheel volgens de richtlijnen van het R.I.V.M aan het werk gaan. Zo hanteren we duidelijke maatregelen en zal onze werkwijze anders zijn dan u van ons gewend bent. Desalniettemin zullen wij er alles aan doen om uw verblijf in Bergen zo ontspannen en veilig mogelijk te maken.

Wat betekent dit voor uw verblijf bij blooming hotel? Alle drankjes, hapjes, het ontbijt, lunch en diner, fietshuur, een Dopper en gebruik van onze faciliteiten zitten inbegrepen in het every day a blooming day arrangement. Voor het ontbijt en het diner werken wij in shifts. Zo kunnen wij het aantal gasten per ruimte beperken. De lunch serveren wij in de vorm van een lunchpakket dat mee op pad kunt nemen. Onze brasserie is vanaf 14:00 uur open, hier serveren we vanaf 16:00 uur een borrelplankje. Ook de bar is weer open van 14:00 tot 22:00 uur. Onze terrassen zijn alleen open voor hotelgasten. Het zwembad en de sauna zijn open, maar ook hier kunnen slechts een maximaal aantal personen tegelijkertijd gebruik van maken.

reserveringen
Een kamer op basis van ons arrangement reserveren kan via onze website, telefonisch en per e-mail.
bekijk beschikbaarheid

Vragen? Wij blijven per mail bereikbaar.
welcome@weareblooming.com

onze algemene maatregelen

 • Wij vragen u de regels van het RIVM over afstand houden (1,5 meter) en hygiëne te respecteren.
 • Per 1 december 2020 is het voor personen boven 13 jaar verplicht in de publieke ruimtes van het hotel een mondkapje te dragen.
 • Handen schudden bij ontvangst kan helaas niet maar onze glimlach wordt breder dan ooit.
 • In het hotel hanteren we zoveel mogelijk eenrichtingsverkeer.
 • Onze familiekamers kunnen weer gereserveerd worden.
 • Het zwembad en de sauna zijn open voor maximaal 8 personen tegelijkertijd. (kinderen uitgezonderd)
 • Voor het ontbijt en het diner werken wij in shifts. 
 • Onze terrassen zijn exclusief open voor hotelgasten.
 • De brasserie is open vanaf 14:00 uur. 
 • In onze algemene ruimtes kunt u altijd terecht bij een desinfectiedispenser.
 • Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden besteden we extra aandacht aan liftknopjes, deurklinken, afstandsbedieningen en lichtschakelaars.
 • Het blooming team wordt zorgvuldig geïnstrueerd en zorgt graag samen met u, voor een heerlijk en veilig verblijf.

every day a blooming day

Het arrangement is te boeken op basis van 2, 3, 4 of 5 nachten en staat garant voor een fijne shortbreak aan de Noord Hollandse kust. Overdag lekker naar buiten om uit te waaien op het strand, een wandeling te maken door het Noord Hollands Duingebied of lekker te shoppen in Bergen. Liever op de fiets de Schoorlse duinen verkennen? Geen probleem, een fiets is inbegrepen. O, en vergeet uw Dopper niet te vullen, deze ontvangt u bij het inchecken. Tot 22:00 uur is onze bar open voor een lekker drankje en vanaf 16:00 uur serveren wij daar een borrelplankje bij. Proost!

image every day-1.jpg

bekijk onze kamers

blooming business

Heeft u interesse in een zakelijke bijeenkomst bij blooming en bent u benieuwd naar de mogelijkheden met de huidige Coronamaatregelen?

Lees dan verder op weareblooming.com/business.

de helper - carré met afstand (3).jpg
 • bekijk beschikbaarheid