header arrangement blooming hotel.jpg

Coronamaatregelen

coronamaatregelen bij blooming

update 23-3-2021

Na 16 weken gesloten te zijn gaat blooming hotel op  donderdag 1 april weer open. Echter nog niet helemaal zoals u van ons gewend bent. Zo gaan we de eerste 3 weken alleen in het weekend open. Ook zullen we slechts een beperkt aantal hotelkamers in gebruik gaan nemen zodat we iedereen voldoende ruimte kunnen bieden. Dit betekent wel dat onze beschikbaarheid erg beperkt is. Tijdig reserveren wordt daarom sterk aangeraden!

U kunt nu een kamer reserveren voor deze dagen:

week 14
inchecken vanaf vrijdag 9 april 15:00 uur
uitchecken tot maandag 12 april 11:00 uur
de minimale verblijfsduur is 2 nachten

week 15
inchecken vanaf vrijdag 16 april 15:00 uur
uitchecken tot maandag 19 april 11:00 uur
de minimale verblijfsduur is 2 nachten

Vanaf 23 april gaan wij weer 7 dagen in de week open. Natuurlijk zullen wij geheel volgens de richtlijnen van het R.I.V.M aan het werk gaan. Zo hanteren we duidelijke maatregelen en blijven onze restaurants en terrassen gesloten. Dit betekent dat u op uw kamer dient te ontbijten en te dineren. Lunch serveren wij in de vorm van een lunchpakket dat u met u mee kunt nemen.

bestaande reserveringen tijdens dagen dat wij gesloten zijn.
Alle bestaande reserveringen voor dagen dat wij gesloten zijn, worden door ons telefonisch of per mail geïnformeerd en verplaatst of geannuleerd. Aanbetalingen zullen uiteraard z.s.m. teruggestort worden naar het rekeningnummer waarmee de betaling gedaan is. Dit kan iets langer duren dan gebruikelijk i.v.m. het vele aantal annuleringen.

nieuwe reserveringen
Het maken van een nieuwe reservering kan via onze website, telefonisch en per e-mail.
bekijk beschikbaarheid

Vragen? Wij blijven per mail bereikbaar.
welcome@weareblooming.com

onze algemene maatregelen

 • Wij vragen u de regels van het RIVM over afstand houden (1,5 meter) en hygiëne te respecteren.
 • Per 1 december 2020 is het voor personen boven 13 jaar verplicht in de publieke ruimtes van het hotel een mondkapje te dragen.
 • Handen schudden bij ontvangst kan helaas niet maar onze glimlach wordt breder dan ooit.
 • In het hotel hanteren we zoveel mogelijk eenrichtingsverkeer.
 • Het zwembad, de sauna en de kinderkamer zijn gesloten.
 • Restaurant Zandhoeve, de blooming brasserie en onze terrassen zijn gesloten.
 • Ontbijten en dineren is alleen mogelijk in de hotelkamer
 • In onze algemene ruimtes kunt u altijd terecht bij een desinfectiedispenser
 • Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden besteden we extra aandacht aan liftknopjes, deurklinken, afstandsbedieningen en lichtschakelaars.
 • Het blooming team wordt zorgvuldig geïnstrueerd en zorgt graag samen met u, voor een heerlijk en veilig verblijf.

Door tijdelijke aanpassingen in het concept is het hotel momenteel helaas niet geschikt voor kinderen. Op de gangen staan gevulde koelkasten met alcoholische dranken waartoe gasten vrij toegang hebben. Bovendien zijn het zwembad, de speelkamer en de algemene ruimtes niet toegankelijk

every day a blooming day

Het arrangement is te boeken op basis van 2, 3, 4 of 5 nachten en staat garant voor een fijne shortbreak aan de Noord Hollandse kust. Overdag lekker naar buiten om uit te waaien op het strand of ga lekker te shoppen in Bergen. Liever op de fiets de Schoorlse duinen verkennen? Geen probleem, een fiets is inbegrepen. O, en vergeet uw Dopper niet te vullen, deze ontvangt u bij het inchecken. Na 20.00 uur toch nog genieten van een lekker glas wijn? U krijgt elke dag een fles wijn om mee te nemen naar uw kamer. Proost!

image every day-1.jpg

bekijk onze kamers

 • bekijk beschikbaarheid