header arrangement blooming hotel.jpg

Coronamaatregelen

coronamaatregelen bij blooming

Update 14-1-2022

blooming hotel is weer open!

De maatregelen zijn gelukkig weer enigszins versoepeld en we krijgen iets meer ruimte om ons mooie vak uit te oefenen.  Daarom hebben wij besloten om blooming hotel weer te openen!  Vrijdag 21 januari zullen wij om 11:00 uur onze deuren weer openen en staat ons team met een grote glimlach klaar om u te ontvangen. Komt u ook weer logeren? 

We zijn heel blij om u weer te kunnen ontvangen en wij gaan er alles aan doen om uw weekendje weg bij blooming zo leuk en comfortabel mogelijk te maken! Restaurant Zandhoeve en de blooming brasserie blijven helaas nog even gesloten. Ontbijten, lunchen en dineren in ons restaurant is daarom niet mogelijk. Maar hier hebben wij natuurlijk een oplossing voor. Hoe uw verblijf in Bergen en Bergen aan Zee er uit komt te zien leest u hieronder.  Hopelijk tot snel!

onze algemene maatregelen

  • Wij vragen u de 1,5 meter afstand regel te respecteren.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht in alle openbare ruimtes.
  • Wij vragen u bij binnenkomst in het hotel om een geldige QR-code te laten zien.
  • Het zwembad, de sauna en de massagesalon zijn open.
  • Onze restaurants blijven gesloten. Ontbijten, lunchen en dineren kan op uw kamer.
  • In onze algemene ruimtes kunt u altijd terecht bij een desinfectiedispenser.
  • Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden besteden we extra aandacht aan liftknopjes, deurklinken, afstandsbedieningen en lichtschakelaars.

uw verblijf bij blooming hotel

beauty- en massagesalon
open op afspraak 
een afspraak maken kan via weareblooming.com/wellness of de receptie.

Tip: om de heropening van de beauty- en massagesalon te vieren heeft Healthy Glow een leuke winteractie samengesteld.
Voor €85,00 kan je 75 minuten lang genieten van een Hot Stone behandeling. Dit is een heerlijk verwarmende massage met hotstones en weerstand verhogende oliën. De hotstone stenen worden tot een fijne temperatuur verwarmd en daarmee masseren we het hele lichaam. Dat geeft het lichaam een diepere ontspanning. Perfect voor de koude winterdagen!

eten & drinken

ontbijt
Tussen 08:00 en 11:00 uur serveren wij een uitgebreid ontbijtbuffet in ons restaurant. Ontbijten doet u op uw kamer. Elke ochtend bakken we verse broodjes, maken we smoothies en bereiden we een eitje voor u. Er is een rijk aanbod aan zoet en hartig beleg, aan sappen en zuivel, vers fruit en andere gezonde items. En natuurlijk staat ook de koffie klaar! U kunt uw dienblad onbeperkt vullen en meenemen naar uw kamer. (of bij mooi weer naar een van onze terrassen)

lunch
U kunt elke dag tussen 11:30 en 14:00 uur van onze take away lunchkaart gebruik maken. Alle gerechten en drankjes komen in een to go verpakking zodat u het gemakkelijk mee kunt nemen naar uw kamer, naar het terras of mee op pad. Lunch bestellen kan bij de blooming brasserie.

lunchen bij blooming beach of Landgoed Het Hof
Onze take away locaties in het bos van Bergen (Het Hof) en op het strand van Bergen aan Zee (blooming beach) zijn in het weekend open. Hier kunt u  langs gaan voor een lekkere lunch to-go, voor koffietjes, hapjes, een borrel en andere lekkernijen.

drankjes, snacks & roomservice
Onze brasserie en de bar zijn open voor take away. U kunt hier de hele dag drankjes, hapjes en snacks bestellen en ophalen. Van 18:00 tot 21:00  uur is er roomservice en kunt u via onze Whatsapp service drankjes bestellen.

diner
Op het menu staat een dagelijks variërend shared dining menu. Dit is een selectie gerechtjes van de menukaart van Restaurant Zandhoeve die u samen lekker kunt delen. We serveren een mix van vegetarische gerechtjes en gerechtjes met verantwoord vis en vlees. Op deze manier kunt u op een unieke wijze kennis maken met de keuken van restaurant Zandhoeve.  Vanaf 18:00 uur komen wij langs bij uw kamer en beginnen we met het uitserveren van het diner. We vragen u dan ook om 18:00 uur op uw kamer aanwezig te zijn. Tijdens het diner kunt u gebruik maken van onze Whatsapp service om drankjes te bestellen. Wij komen de drankjes naar uw kamer brengen.

Voor het diner vragen wij u te reserveren, zodat wij ons goed kunnen voorbereiden en er zo min mogelijk waste ontstaat. Reserveren kan per mail, telefonisch of via de receptie.

blooming escape room

Komt u met uw gezin naar blooming en wilt u graag een unieke activiteit doen? Onze escape room is open! De blooming escape room ‘Dr. Carls Cabin’ bestaat uit een leuke speurtocht door het bos die eindigt in de blokhut van Dr. Carl. Om de blokhut weer te kunnen verlaten moet je eerst de puzzels oplossen. Durft u het aan? Reserveer dan de escape room! Dit kan via bloomingescaperoom.com of onze receptie.

start je dag met yoga & Qigong

Onze yogalerares Jetty Stammes neemt je mee voor een Qigong les in de bossen van blooming. Aansluitend geeft zij ook een Hatha Yogales in een van de ruimtes in het hotel. Kom ervaren hoe het is om je dag fris te starten met Qigong en yoga. Ervaring is niet nodig, iedereen is welkom. Wij zorgen voor de yogamatten. De lessen duren 40 minuten.

wanneer zondag 23 & zondag 30 januari om 10:00 uur
prijs 10,00 per les
Aanmelden gewenst. Dit kan bij de receptie.

Vragen?
Mocht u vragen hebben vernemen wij dit graag. 
welcome@weareblooming.com of 072-582 05 20.

bekijk onze kamers

blooming business

Heeft u interesse in een zakelijke bijeenkomst bij blooming en bent u benieuwd naar de mogelijkheden met de huidige Coronamaatregelen?

Lees dan verder op weareblooming.com/business.

de helper - carré met afstand (3).jpg
  • bekijk beschikbaarheid