header arrangement blooming hotel.jpg

Coronamaatregelen

coronamaatregelen bij blooming

update 23-3-2021

Vanaf aanstaande vrijdag zijn we weer elke dag open. Wel hebben we slechts een deel van onze hotelkamers in gebruik zodat we iedereen voldoende ruimte kunnen bieden. Dit betekent dat onze beschikbaarheid beperkt is. Tijdig reserveren wordt daarom sterk aangeraden!

Natuurlijk zullen wij geheel volgens de richtlijnen van het R.I.V.M aan het werk gaan. Zo hanteren we duidelijke maatregelen en blijft ons restaurant gesloten. Dit betekent dat u op uw kamer dient te ontbijten en te dineren. Lunch serveren wij in de vorm van een lunchpakket dat u met u mee kunt nemen.

Vanaf 28 april gaan onze twee terrassen in het hotel tussen 12.00 en 18.00 uur weer open. Hier kunt u genieten van een lekker drankje (inbegrepen in het arrangement) en het is ook toegestaan om uw lunch en de borrelplank uit het arrangement te nuttigen op het terras. Het terras is alleen toegankelijk voor hotelgasten. 

reserveringen
Een kamer op basis van ons arrangement reserveren kan via onze website, telefonisch en per e-mail.
bekijk beschikbaarheid

Vragen? Wij blijven per mail bereikbaar.
welcome@weareblooming.com

onze algemene maatregelen

 • Wij vragen u de regels van het RIVM over afstand houden (1,5 meter) en hygiëne te respecteren.
 • Per 1 december 2020 is het voor personen boven 13 jaar verplicht in de publieke ruimtes van het hotel een mondkapje te dragen.
 • Handen schudden bij ontvangst kan helaas niet maar onze glimlach wordt breder dan ooit.
 • In het hotel hanteren we zoveel mogelijk eenrichtingsverkeer.
 • Het zwembad, de sauna en de kinderkamer zijn gesloten.
 • Restaurant Zandhoeve en de blooming brasserie zijn gesloten.
 • Vanaf 28 april zijn onze terrassen tussen 12.00 en 18.00 uur weer geopend voor hotelgasten.
 • Ontbijten en dineren is alleen mogelijk in de hotelkamer
 • In onze algemene ruimtes kunt u altijd terecht bij een desinfectiedispenser
 • Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden besteden we extra aandacht aan liftknopjes, deurklinken, afstandsbedieningen en lichtschakelaars.
 • Het blooming team wordt zorgvuldig geïnstrueerd en zorgt graag samen met u, voor een heerlijk en veilig verblijf.

Door tijdelijke aanpassingen in het concept is het hotel momenteel helaas niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar. Op de gangen staan gevulde koelkasten met alcoholische dranken waartoe gasten vrij toegang hebben. Bovendien zijn het zwembad, de speelkamer en de algemene ruimtes niet toegankelijk

every day a blooming day

Het arrangement is te boeken op basis van 2, 3, 4 of 5 nachten en staat garant voor een fijne shortbreak aan de Noord Hollandse kust. Overdag lekker naar buiten om uit te waaien op het strand of ga lekker te shoppen in Bergen. Liever op de fiets de Schoorlse duinen verkennen? Geen probleem, een fiets is inbegrepen. O, en vergeet uw Dopper niet te vullen, deze ontvangt u bij het inchecken. Na 20.00 uur toch nog genieten van een lekker glas wijn? U krijgt elke dag een fles wijn om mee te nemen naar uw kamer. Proost!

image every day-1.jpg

bekijk onze kamers

 • bekijk beschikbaarheid