header arrangement blooming hotel.jpg

Coronamaatregelen

coronamaatregelen bij blooming

update 15-7-2021

Zoals u van blooming gewend bent nemen wij onze maatschappelijke verantwoording heel serieus. Daarom nemen wij meerdere maatregelen om iedereen een veilig en vooral ontspannen verblijf in ons hotel aan te kunnen bieden. De maatregelen vindt u hieronder. Natuurlijk zullen wij geheel volgens de richtlijnen van het R.I.V.M. aan het werk gaan. Voor uw eigen veiligheid en de veiligheid van onze collega’s vragen wij u met klem afgesproken ontbijttijden aan te houden en de looproutes in het hotel te volgen. Denkt u ook aan de anderhalve meter afstand?

Drankjes uit ons assortiment*, hapjes, het ontbijt, lunch en diner, fietshuur, een Dopper en gebruik van onze faciliteiten zitten inbegrepen in het every day a blooming day arrangement. Daarnaast is het vanaf nu ook weer mogelijk om een kamer op basis van logies en ontbijt te boeken. De lunch serveren wij in de vorm van een lunchpakket dat mee op pad kunt nemen. Onze brasserie is vanaf 11:00 uur open, hier serveren we vanaf 16:00 uur lekkere bites. Ook de bar is weer open tot 00:00 uur. Het zwembad en de sauna zijn open, maar ook hier kunnen slechts een maximaal aantal personen tegelijkertijd gebruik van maken. * bij blooming beach, Lady Papa en Julie's zijn de drankjes niet inbegrepen.

reserveringen
Een kamer reserveren kan via onze website, telefonisch en per e-mail.
bekijk beschikbaarheid

Vragen? Neem gerust contact met ons op.
welcome@weareblooming.com of 072-582 05 20.

onze algemene maatregelen

 • Wij vragen u de regels van het RIVM over afstand houden (1,5 meter) en hygiëne te respecteren.
 • Handen schudden bij ontvangst kan helaas niet maar onze glimlach wordt breder dan ooit.
 • In het hotel hanteren we zoveel mogelijk eenrichtingsverkeer.
 • Het zwembad en de sauna zijn open voor maximaal 8 personen tegelijkertijd. (kinderen uitgezonderd)
 • Het uitgebreide ontbijtbuffet serveren wij in shifts van 08:00 tot 09:00, van 09:00 tot 10:00 en van 10:00 tot 11:00 uur.
 • U kunt bij de Front Office een lunchpakket bestellen. Deze kan tussen 11:30 en 13:30 uur opgehaald worden.
 • Het diner serveren wij in shifts van 17:30 tot 19:00 en van 20:00 tot 21:30 uur.
 • Voor zowel het ontbijt als het diner vragen wij u een plek te reserveren.
 • De bar is open van 11:00 tot middernacht.
 • In onze algemene ruimtes kunt u altijd terecht bij een desinfectiedispenser.
 • Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden besteden we extra aandacht aan liftknopjes, deurklinken, afstandsbedieningen en lichtschakelaars.

every day a blooming day

Het arrangement is te boeken op basis van 2, 3, 4 of 5 nachten en staat garant voor een fijne shortbreak aan de Noord Hollandse kust. Overdag lekker naar buiten om uit te waaien op het strand, een wandeling te maken door het Noord Hollands Duingebied of lekker te shoppen in Bergen. Liever op de fiets de Schoorlse duinen verkennen? Geen probleem, een fiets is inbegrepen. O, en vergeet uw Dopper niet te vullen, deze ontvangt u bij het inchecken. Tot 01:00 uur is onze bar open voor een lekker drankje en vanaf 12:00 uur serveren wij daar een borrelplankje bij. Proost!

image every day-1.jpg

bekijk onze kamers

blooming business

Heeft u interesse in een zakelijke bijeenkomst bij blooming en bent u benieuwd naar de mogelijkheden met de huidige Coronamaatregelen?

Lees dan verder op weareblooming.com/business.

de helper - carré met afstand (3).jpg
 • bekijk beschikbaarheid