header arrangement blooming hotel.jpg

Coronamaatregelen

coronamaatregelen bij blooming

update 24-02-2021

Helaas zien we ons genoodzaakt de deuren van het hotel te sluiten. We verwachten op 17 maart weer open te gaan, afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het Covid-19 virus. Een pijnlijke beslissing, maar door de nieuwe maatregelen is het onmogelijk geworden om ons vak uit te oefenen en de verwachtingen van onze gasten waar te maken. Wij hopen jullie in het voorjaar van 2021 weer te mogen verwelkomen met een bredere glimlach dan ooit! Voor nu, blijf gezond, pas goed op jezelf en op elkaar.

bestaande reserveringen t/m 16 maart.
Alle bestaande reserveringen tot en met 16 maart zijn geannuleerd. Aanbetalingen zullen uiteraard z.s.m. teruggestort worden naar het rekeningnummer waarmee de betaling gedaan is. Dit kan iets langer duren dan gebruikelijk i.v.m. het vele aantal annuleringen.

nieuwe reserveringen
Het maken van een nieuwe reservering (vanaf 17 maart) is mogelijk. Bekijk online de beschikbaarheid of neem per mail contact met ons op.
bekijk beschikbaarheid

Vragen? Wij blijven per mail bereikbaar. 
welcome@weareblooming.com

onze algemene maatregelen

• Wij vragen u de regels van het RIVM over afstand houden (1,5 meter) en hygiëne te respecteren.
• Per 1 december is het voor personen boven 13 jaar verplicht in de publieke ruimtes van het hotel een mondkapje te dragen.
• Handen schudden bij ontvangst kan helaas niet maar onze glimlach wordt breder dan ooit.
• In het hotel hanteren we zoveel mogelijk eenrichtingsverkeer.
• Het zwembad is open voor maximaal 8 personen tegelijkertijd. Kinderen onder de 13 jaar worden hierbij niet meegerekend.
• In onze algemene ruimtes kunt u altijd terecht bij een desinfectiedispenser.
• Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden besteden we extra aandacht aan liftknopjes, deurklinken,
afstandsbedieningen en lichtschakelaars.
• Om drukte aan het ontbijtbuffet te voorkomen werken we in shifts.
• Het blooming team wordt zorgvuldig geïnstrueerd en zorgt graag samen met u, voor een heerlijk en veilig verblijf.
• Voor restaurant Zandhoeve, de blooming brasserie en de bar gelden aanvullende maatregelen.

every day a blooming day

Het arrangement is te boeken op basis van 2, 3, 4 of 5 nachten en staat garant voor een fijne shortbreak aan de Noord Hollandse kust. Overdag lekker naar buiten om uit te waaien op het strand, een bezoek te brengen aan Museum Kranenburgh of lekker te shoppen in Bergen. Liever op de fiets de Schoorlse duinen verkennen? Geen probleem, een fiets is inbegrepen. O, en vergeet uw Dopper niet te vullen, deze ontvangt u bij het inchecken. Na 20.00 uur toch nog genieten van een lekker glas wijn? U kunt elke dag een flesje wijn ophalen bij de receptie om mee te nemen naar uw kamer. Proost!

image every day-1.jpg

bekijk onze kamers

  • bekijk beschikbaarheid