landgoed-het-hof-bergen.jpg

Landgoed het Hof

Dit weekend open voor koffie met gebak, lunch en borrel! We zijn er van 10:00 tot 17:00 uur.

kom lekker lunchen bij Het Hof

We nodigen je van harte uit om te komen lunchen, borrelen of een lekker kopje koffie te komen drinken in ons landgoed! Elke vrijdag, zaterdag en zondag zijn we open van 10:00 tot 17:00 uur. Kom schuilen voor de regen, sla je handen om een kop hete choco en warm lekker op voor de openhaard. 

Openingstijden
vrijdag  10:00 tot 17:00 uur
zaterdag  10:00 tot 17:00 uur
zondag  10:00 tot 17:00 uur

een tot de verbeelding sprekende ontmoetings- en belevingsplek

blooming Landgoed het Hof, gesitueerd op een idyllisch landgoed, is een tot de verbeelding sprekende ontmoetings- en belevingsplek met cultuur, natuur, kunst en gastronomie als belangrijkste uitgangspunten. Landgoed het Hof is een eeuwenoud landgoed dat op de monumentenlijst staat. Maar Het Hof is meer dan geschiedenis alleen, het is vooral een plek om samen te komen. Het Hof beschikt over stijlvolle ruimtes en boardrooms die bij uitstek geschikt zijn voor zakelijke ontmoetingen; conferenties, vergaderingen, strategische sessies en events. 

Daarnaast is Landgoed het Hof ook een plek om een ontvangst te  organiseren ter gelegenheid van een gedenkwaardig moment. Om iets te vieren of om samen te koken in een privé-keuken om vervolgens te genieten van een gastronomisch diner. Bij Het Hof gaan we graag een stapje verder en we denken dan ook graag mee om van die speciale gelegenheid echt iets bijzonders te maken.


business

Directies en besturen trekken zich graag terug op blooming landgoed Het Hof, een idyllisch landgoed omgeven door groen.

lees meer

vieren

Besloten privé bijeenkomsten spreken hier tot de verbeelding in het prachtige monument, één en al heerlijckheid.

lees meer

trouwen

blooming verstaat de kunst van de romantiek en maakt je het hof.

lees meer
landgoed
moestuin hof
het hof landgoed