header-hof-vieren.png (1)

een Hoffelijke bijeenkomst organiseren

Een zakelijk of privé evenement organiseren bij Het Hof? Ontdek hier alle mogelijkheden..

Een hoffelijke bijeenkomst organiseren?

blooming Landgoed het Hof, gesitueerd op een idyllisch landgoed, is een tot de verbeelding sprekende ontmoetings- en belevingsplek met cultuur, natuur, kunst en gastronomie als belangrijkste uitgangspunten. Landgoed het Hof is een eeuwenoud landgoed dat op de monumentenlijst staat. Maar Het Hof is meer dan geschiedenis alleen, het is vooral een plek om samen te komen. Het Hof beschikt over stijlvolle ruimtes en boardrooms die bij uitstek geschikt zijn voor zakelijke ontmoetingen; conferenties, vergaderingen, strategische sessies en events. 

Daarnaast is Landgoed het Hof ook een plek om een ontvangst te  organiseren ter gelegenheid van een gedenkwaardig moment. Om iets te vieren of om samen te koken in een privé-keuken om vervolgens te genieten van een gastronomisch diner. Bij Het Hof gaan we graag een stapje verder en we denken dan ook graag mee om van die speciale gelegenheid echt iets bijzonders te maken.

zakelijk-bijeenkomen-landgoed-het-hof.jpg

zakelijk bijeenkomen

Het Hof beschikt over stijlvolle ruimtes die bij uitstek geschikt zijn voor zakelijke ontmoetingen; conferenties, vergaderingen, strategische sessies en events. Maak gebruik van ons vergaderarrangement en geniet van alle voordelen.

privé evenementen

Privé bijeenkomsten spreken hier tot de verbeelding in het prachtige monument. Als gast van Het Hof wordt u van aankomst tot vertrek in de watten gelegd door de keuken. Met de moestuin op locatie worden er de heerlijkste smaken gecreëerd.

Bruiloft-Sanne-Mark-BestDayEver-Fotografie-0237.jpg
landgoed
moestuin hof
het hof landgoed