vergaderruimte uniek

vergaderlocatie

hoffelijke meeting met uitzicht over het landgoed

culinair vergaderen in stijl

Directies en besturen trekken zich graag terug op deze prachtige vergaderlocatie. Het Hof maakt ook dierbare privémomenten bijzonder. Je waant je hier in een schilderij door de speciaal voor Het Hof ontworpen muurkunst.

Het Hof beschikt over stijlvolle ruimtes die bij uitstek geschikt zijn voor zakelijke ontmoetingen; conferenties, vergaderingen, strategische sessies en events. Op de eerste verdieping heeft Het Hof vier smaakvol ingerichte boardrooms waarvan twee zijn voorzien van een grote ovale vergadertafel, geschikt voor 10 personen. De twee grote conferentieruimtes zijn flexibel in te delen.

De zaal 'de grote terts' is geschikt voor 20 personen in een u-opstelling en 75 personen in een theateropstelling. De 'kleine terts' is geschikt voor 12 personen in een u-opstelling en 24 personen in een theateropstelling. Op de begane grond bevinden zich vijf kamers voor private dining, meetings of recepties. Alle pronkkamers hebben uitzicht op het prachtige landgoed.

Alle ruimtes binnen in vergaderlocatie Het Hof beschikken over wifi, een beamer of flatscreen en een flip-over. De boardrooms zijn voorzien van een smartboard.

hoffelijk vergaderarrangement

Inhoud van het vergaderarrangement: onbeperkt biologische koffie en thee van Fleur de Café | fruit in openbare ruimtes en op zaal | plat en bruisend water | frisdranken | biologische fruitsappen van De Schulp | huur plenaire zaal | beamer/plasmascherm/smartboard | flip-over met potloden | wifi. Extra bij het ochtend arrangement: een breakfast bite en patisserie op zaal. Extra bij het middag arrangement: patisserie en een hartige lekkernij op zaal. Extra bij het ochtend-middag arrangement: een breakfast bite, patisserie en hartige lekkernij op zaal, amuse en uitgeserveerde twee gangen lunch met (in het seizoen) ingrediënten uit de eigen biologische tuin.

gastronomische hoogstandjes

Het Hof betekent één en al heerlijckheid in Bergen met het oog op cultuur, natuur, kunst en gastronomie. Een hoffelijke belevingsplek die voorziet in gastronomische hoogstandjes. Besloten privé bijeenkomsten spreken hier tot de verbeelding in het prachtige monument. Zakelijke bijeenkomsten worden van aankomst tot vertrek in de watten gelegd door de keuken. Met de moestuin op locatie worden er de heerlijkste smaken gecreërd. Een culinaire 

uitgeserveerde twee gangen lunch is de perfecte break tijdens de bijeenkomst, mochten jullie door willen vergaderen dan kan de lunch gebruikt worden in één van de privé kamers. Sluit de dag af met een gastronomisch diner of duik zelf de keuken in voor een kookschool waarbij je zelf de moestuin in gaat en de geheimen van de chef ontrafelt. 

kookschool

De keuken is de plek waar teamwork, creativiteit, passie, organisatie en smaak ultiem samenkomen.

lees meer

De Hoftuin

Het idyllische landgoed met eigen moestuin maakt iedere gelegenheid bijzonder.

lees meer

logeren in het hotel

Blijf overnachten in blooming hotel, op nog geen 3 kilometer afstand gelegen.

lees meer
vergaderen exclusief
restaurant vergaderlocatie
bergen vergaderen
unieke vergaderlocatie

saaie meetings zijn verleden tijd

blooming inspireert, blooming boeit. Met onze locaties blooming hotel, Het Hof en Beach bieden wij je de mogelijkheid om je vergadering op verschillende manieren te verreiken. Welke activiteit je kiest hangt af van de grootte van de groep, welk doel je voor ogen hebt (ontspannen, samenwerken, etc) en de locatie waar je voorkeur naar uit gaat.

Bekijk hier een overzicht van de activiteiten die blooming aanbiedt. 

cocktail workshop met de Shake Kings

Een professionele bartender van Shake Kings leert je hoe je de heerlijkste cocktails zelf kunt shaken. Na een korte uitleg over de geschiedenis van de cocktail, het gebruik van het cocktail gereedschap, alcohol en andere leuke weetjes ga je aan de slag aan de hand van een goed samengestelde menukaart. Serveer de cocktail in bijpassend glaswerk met garnituur en proef je eigen creatie. Zowel alcoholische als non-alcoholische cocktails zijn mogelijk. Minimale groepsgrootte is 10 personen.

meer informatie
Voor meer informatie over onze activiteiten kunt u contact opnemen met onze sales afdeling via +31 (0)72 582 0520 of yourbusiness@weareblooming.com.

ShakeKings bergen
ShakeKings cocktails
ShakeKings blooming

neem contact op via 072 582 1727 of yourbusiness@weareblooming.com