vergaderruimte uniek

vergaderlocatie

hoffelijke meeting met uitzicht over het landgoed

culinair vergaderen in stijl

Directies en besturen trekken zich graag terug op deze prachtige vergaderlocatie. Het Hof maakt ook dierbare privémomenten bijzonder. Je waant je hier in een schilderij door de speciaal voor Het Hof ontworpen muurkunst.

Het Hof beschikt over stijlvolle ruimtes die bij uitstek geschikt zijn voor zakelijke ontmoetingen; conferenties, vergaderingen, strategische sessies en events. Op de eerste verdieping heeft Het Hof vier smaakvol ingerichte boardrooms waarvan twee zijn voorzien van een grote ovale vergadertafel, geschikt voor 10 personen. De twee grote conferentieruimtes zijn flexibel in te delen.

De zaal 'de grote terts' is geschikt voor 20 personen in een u-opstelling en 75 personen in een theateropstelling. De 'kleine terts' is geschikt voor 12 personen in een u-opstelling en 24 personen in een theateropstelling. Op de begane grond bevinden zich vijf kamers voor private dining, meetings of recepties. Alle pronkkamers hebben uitzicht op het prachtige landgoed.

Alle ruimtes binnen in vergaderlocatie Het Hof beschikken over wifi, een beamer of flatscreen en een flip-over. De boardrooms zijn voorzien van een smartboard.

vergaderruimte
restaurant vergaderlocatie
vergaderlocatie uniek
unieke vergaderlocatie
landgoed natuur

gastronomische hoogstandjes

Het Hof betekent één en al heerlijckheid in Bergen met het oog op cultuur, natuur, kunst en gastronomie. Een hoffelijke belevingsplek die voorziet in gastronomische hoogstandjes. Besloten privé bijeenkomsten spreken hier tot de verbeelding in het prachtige monument. Zakelijke bijeenkomsten worden van aankomst tot vertrek in de watten gelegd door de keuken. Met de moestuin op locatie worden er de heerlijkste smaken gecreërd. Een culinaire 

uitgeserveerde twee gangen lunch is de perfecte break tijdens de bijeenkomst, mochten jullie door willen vergaderen dan kan de lunch gebruikt worden in één van de privé kamers. Sluit de dag af met een gastronomisch diner of duik zelf de keuken in voor een kookschool waarbij je zelf de moestuin in gaat en de geheimen van de chef ontrafelt. 

zakelijk arrangement
vergaderen culinair
vergaderlocatie restaurant
culinair vergaderen

hoffelijk vergaderarrangement

Inhoud van het vergaderarrangement: onbeperkt biologische koffie en thee van Fleur de Café | fruit in openbare ruimtes en op zaal | plat en bruisend water | frisdranken | biologische fruitsappen van De Schulp | huur plenaire zaal | beamer/plasmascherm/smartboard | flip-over met potloden | wifi. Extra bij het ochtend arrangement: een breakfast bite en pattisserie op zaal. Extra bij het middag arrangement: patisserie en een hartige lekkernij op zaal. Extra bij het ochtend-middag arrangement: een breakfast bite, patisserie en hartige lekkernij op zaal, amuse en uitgeserveerde twee gangen lunch met (in het seizoen) ingrediënten uit de eigen biologische tuin.

kookschool

De keuken is de plek waar teamwork, creativiteit, passie, organisatie en smaak ultiem samenkomen.

lees meer

hoftuin

Het idyllische landgoed met eigen moestuin maakt iedere gelegenheid bijzonder.

lees meer

logeren in het hotel

Blijf overnachten in blooming hotel, op nog geen 3 kilometer afstand gelegen.

lees meer

neem contact op via 072 582 1727 of yourbusiness@weareblooming.com

uniek vergaderruimte