vergaderruimte uniek

vergader- en evenementenlocatie

hoffelijk bijeenkomen met uitzicht over het landgoed

bijeenkomen in stijl

Directies en besturen trekken zich graag terug op deze prachtige vergader- en evenementenlocatie. Het Hof maakt ook dierbare privémomenten bijzonder. Je waant je hier in een schilderij door de speciaal voor Het Hof ontworpen muurkunst.

Het Hof beschikt over stijlvolle ruimtes die bij uitstek geschikt zijn voor zakelijke ontmoetingen; conferenties, vergaderingen, strategische sessies en events. Op de eerste verdieping heeft Het Hof vier smaakvol ingerichte boardrooms waarvan twee zijn voorzien van een grote ovale vergadertafel, geschikt voor 10 personen. De twee grote conferentieruimtes zijn flexibel in te delen.

De zaal 'de grote terts' is geschikt voor 20 personen in een u-opstelling en 75 personen in een theateropstelling. De 'kleine terts' is geschikt voor 12 personen in een u-opstelling en 24 personen in een theateropstelling. Op de begane grond bevinden zich vijf kamers voor private dining, meetings of recepties. Alle pronkkamers hebben uitzicht op het prachtige landgoed. Alle ruimtes binnen in vergaderlocatie Het Hof beschikken over wifi, een beamer of flatscreen en een flip-over. De boardrooms zijn voorzien van een smartboard.

hoffelijke vergaderarrangementen

Inhoud van het vergaderarrangement:
• huur plenaire zaal
• beamer, TV-scherm of smartboard
• flip-over met potloden
• breakfast bite van de chef
• zoetigheden uit eigen patisserie
• een goed gevulde fruitschaal
• onbeperkt koffie & thee
• vers smaakwater
• Dopper Original
• frisdranken en bruiswater
• biologische fruitsappen van De Schulp
• uitgeserveerde tweegangenlunch in ons restaurant

prijs per persoon 105,00

het-hof-vergaderarrangementen.jpg
blooming_hof_05.jpg
het hof vergaderlocatie bergen.jpg
het hof exclusief vergaderen in bergen.jpg
uniek vergaderen het hof bergen.jpg

gastronomische hoogstandjes

Het Hof betekent één en al heerlijkheid in Bergen met het oog op cultuur, natuur, kunst en gastronomie. Een hoffelijke belevingsplek die voorziet in gastronomische hoogstandjes. Besloten privé bijeenkomsten spreken hier tot de verbeelding in het prachtige monument. Zakelijke bijeenkomsten worden van aankomst tot vertrek in de watten gelegd door de keuken. Met de moestuin op locatie worden er de heerlijkste smaken gecreërd. Een culinaire 

uitgeserveerde lunch is de perfecte break tijdens de bijeenkomst, mochten jullie door willen vergaderen dan kan de lunch gebruikt worden in één van de privé kamers. Sluit de dag af met een gastronomisch diner.

De Hoftuin

Het idyllische landgoed met eigen moestuin maakt iedere gelegenheid bijzonder.

lees meer

logeren in het hotel

Blijf overnachten in blooming hotel, op nog geen 3 kilometer afstand gelegen.

lees meer
vergaderen exclusief
restaurant vergaderlocatie
bergen vergaderen
unieke vergaderlocatie

saaie meetings zijn verleden tijd

blooming inspireert, blooming boeit. Met onze locaties blooming hotel en Het Hof bieden wij je de mogelijkheid om je vergadering op verschillende manieren te verreiken. Welke activiteit je kiest hangt af van de grootte van de groep, welk doel je voor ogen hebt (ontspannen, samenwerken, etc) en de locatie waar je voorkeur naar uit gaat.

 

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_16a7.jpg
mountainbiken-schoorl-to-do-blooming-hotel.jpg
ShakeKings Shoot-117.jpg
supping bergen aan zee.jpg

contact opnemen

Exclusief vergaderen op Landgoed Het Hof? We laten je direct weten wat de mogelijkheden zijn! Neem contact op via 072 582 1727 of via yourbusiness@weareblooming.com of laat ons via het contactformulier weten wat jouw wensen zijn. Landgoed Het Hof biedt:

✔ altijd genoeg gratis parkeerplekken
✔ de mogelijkheid om de locatie geheel exclusief af te huren
✔ culinaire hoogstandjes uit de eigen privé keuken
✔ gelegen midden in het bos van Bergen
✔ een indrukwekkend, gerenoveerd landgoed
✔ uitstekende, persoonlijke service