banner-hof-event.png

exclusieve evenementenlocatie

ontdek de mogelijkheden

bosbessen.png
schrijfblok met pen.png
schoenen.png
takje.png
koffie.png

Op slechts 45 kilometer van Schiphol en 6,5 kilometer van Alkmaar vind je landgoed Het Hof. Aangekomen op de Eeuwigelaan in Bergen, na een rit van een paar honderd meter door het dichtbegroeide bos arriveer je bij het landgoed. Hier zijn direct al 40 parkeerplekken. Een stukje verder, nadat je brug hebt overgestoken vind je nog eens 100 parkeerplekken. Het landgoed is compleet afgesloten en totaal exclusief. Je zult hier niet gestoord worden door de buitenwereld. Landgoed het Hof is is meer dan een stukje geschiedenis alleen. Het is vooral een plek om samen te komen. 

• capaciteit tot wel 250 personen
• meer dan 100 gratis parkeerplaatsen
• geheel exclusief
• midden in het bos
• diverse zalen van verschillende oppervlaktes
• groot terras met mogelijkheid tot uitbreiding met tenten
• eigen keuken met exclusieve catering
• audio en visuele oplossingen
• 45 km v.a. Amsterdam en 6,5 km v.a. Alkmaar

de beste locatie voor elk type evenement

kick off image.jpg

kick-off

Landgoed het Hof is het ultieme decor voor een onvergetelijke kick-off. Elke soort presentatie is mogelijk. Audiovisueel zijn er veel opties. Binnen, buiten? Of een combinatie van beiden? Je gasten gaan vol energie en inspiratie naar huis.

'tHof.secretaresse-163.jpg

bedrijfsfeest

Door de verschillende ruimtes in Landgoed het Hof is er voor elk bedrijfsfeest een passende oplossing. Kies voor één van de intieme ruimtes of stap op een zonnige dag het terras op. Wanneer het gaat om catering verzekert blooming Landgoed het Hof je van gastronomische hoogstandjes.

img-0717.jpg

expositie

Een nieuwe expositie tentoonstellen? Maak gebruik van de diverse zalen, de moestuin of het terras. Het Hof versterkt de indruk van jouw product of tentoonstelling.

_O9A6684.JPG

relatie evenement

Het Hof zorgt automatisch voor de beste sfeer tijdens jouw relatie evenement. Inspirerend netwerken ten top.

img-0800.jpg (2)

presentatie

Door de exclusiviteit van het Hof garanderen wij je een ongestoorde focus voor jouw presentatie. Maak indruk op je gasten met een sterke speech die versterkt wordt door de pracht van het landgoed.

'tHof.secretaresse-123.jpg

product lancering

Een nieuw merk? Een nieuwe lijn? Of een gloed nieuw product? Lanceer jouw product in de perfecte omgeving en laat een onvergetelijke indruk op je gasten achter.

een bijzondere plek

Een klassiek wit landhuis, een gracht, een brug, een hek. Een grote moestuin, een bloementuin, een kas. Hoge bomen en een paar heel oude lindes. blooming landgoed Het Hof is een geliefde plek om bijeen te komen, om de seizoenen mee te maken, om de natuur te beleven. Het is op en top exclusiviteit, rust en inspiratie. 

De begane grond kent verschillende kamers en buitenterrassen. Zo is er de Ambachtskamer, een restaurant, een salon, een tuinkamer met aangrenzend terras en de intieme Heerenkamer (voorzien van een authentiek meubel van Berlage). De oppervlaktes variëren van 23 m2 naar 50 m2. Sommige van de ruimtes zijn aangrenzend met door middel van de tussendeuren met elkaar te verbinden. 

Op de eerste etage van Het Hof zijn vier verschillende ruimtes om samen te komen. Of dat nu om te vergaderen is, of om een training te geven, of een congres, of om jouw nieuwe product te introduceren. Het kan allemaal. De namen van de ruimtes op de eerste etage refereren naar de structuur van het landgoed die gebaseerd is op harmonische samenklanken in de muziek. Landgoed Het Hof wil een thuis zijn voor tal van activiteiten en evenementen. De oppervlaktes variëren van 25 m2 tot 68 m2. 

Landgoed het Hof beschikt over een eigen moestuin, bloementuin, kas, terras, brug met poort en parkeerterrein. Op mooie dagen wordt het dan ook zeker aangeraden om ook de buitenlocaties bij jouw evenement te betrekken. Zo is het goed mogelijk om jouw evenement uit te breiden met een buitenbar, buitenkeuken, statafels en tenten. 

Hof_04 kopiëren.png
'tHof.secretaresse-75.jpg
het hof exclusief vergaderen in bergen.jpg
uniek vergaderen het hof bergen.jpg
blooming_hof_05.jpg
bergen vergaderen
Hotel_Blooming_Bergen_053.jpg
OHD-002.jpg

Contact opnemen?

Jouw evenement op Landgoed Het Hof? We vertellen je graag over alle mogelijkheden! Neem contact op via:

tel:  072 5820 520
e-mail: yourbusiness@weareblooming.com 

Of laat ons via het contactformulier weten wat jouw wensen zijn. Landgoed Het Hof biedt:

✔ altijd genoeg gratis parkeerplekken
✔ de mogelijkheid om de locatie geheel exclusief af te huren
✔ culinaire hoogstandjes uit de eigen privé keuken
✔ gelegen midden in het bos van Bergen
✔ een indrukwekkend, gerenoveerd landgoed
✔ uitstekende, persoonlijke service