landgoed-het-hof-bergen-evenement.jpg

hoffelijk vieren

op het idyllische landgoed van Het Hof

maak dierbare momenten bijzonder

Een eindejaarsborrel of diner organiseren?

Bent u op zoek naar een luxe en exclusieve locatie om uw collega’s, uw netwerk of uw klantenkring op een bijzondere en culinaire manier te bedanken voor de inspanningen van het afgelopen jaar? Organiseer dan een bedrijfsborrel of diner bij Het Hof.

Het Hof in Bergen (Noord-Holland) is de perfecte plek om een bijzondere en exclusieve borrel of diner te organiseren. Het Hof beschikt over stijlvolle ruimtes die bij uitstek geschikt zijn voor bijzondere ontmoetingen zoals een eindejaarsborrel, netwerkborrel, bedrijfsuitje of een culinair diner met collega's of partners.

borrel & bites We ontvangen uw gasten met een glas cava. Gedurende de bijeenkomst komen we meerdere malen langs met lekkere snacks en luxe bites. Denk aan bitterballen van Grootmeester, culinaire amuses of bites met ingrediënten uit eigen moestuin.

prijs per persoon 37,50
25% korting op de locatiehuur

diner & borrel Na ontvangst met een welkomstbubbel bereidt de privé chef van Het Hof een culinair viergangendiner voor u en uw gasten. U sluit de avond af met een gezellige borrel waarbij we ook nog een luxe hapje serveren.

prijs per persoon 77,50
50% korting op de locatiehuur

diner-het-hof.jpg
diner-bij-het-hof.jpg
borrel-bij-het-hof-in-bergen.jpg

Het Hof in Bergen betekent één en al heerlijckheid met het oog op cultuur, natuur, kunst en gastronomie. Een hoffelijke  belevingsplek die voorziet in gastronomische hoogstandjes. Besloten privé bijeenkomsten spreken hier tot de verbeelding in het prachtige monument. Als gast van Het Hof wordt u van aankomst tot vertrek in de watten gelegd door de keuken. Met de moestuin op locatie worden er de heerlijkste smaken gecreëerd.

Het Hof maakt van jouw evenement echt iets bijzonders. Van een 40-jarig huwelijk, verjaardagsfeest, een high-tea, familiedag, baby shower, borrel of  diner.. de opties zijn eindeloos. Het Hof beschikt over diverse zalen die allen op hun eigen manier ingezet kunnen worden. Hierdoor is maatwerk geen probleem. Zo kunt u er voor kiezen om in de grote zaal te dineren, aan een lange tafel, met uitzicht op het bos. Of kiest u voor een gezellige borrel, stijlvol aangekleed en onder begeleiding van sfeervolle muziek? Landgoed Het Hof maakt het mogelijk. 

Landgoed Het Hof bestaat uit het eeuwenoude landhuis, de Hoftuin en de bosrijke omgeving. Omringd door de natuur en afgesloten voor het publiek lijkt de wereld op het Hof even stil te staan. Het landgoed in Bergen beschikt over meerdere, stijlvolle ruimtes en zalen die bij uitstek geschikt zijn voor feestelijke bijeenkomsten, diners en events.

Zo vindt u op de begane grond een indrukwekkende hal die toegang geeft tot de diverse ruimtes. Al deze kamers hebben uitzicht op het prachtige landgoed. Door de buitendeuren open te slaan wordt het landgoed met de zalen tot één geheel omgetoverd. Het grote terras, voorzien van zitjes, sta-tafels, parasols, een barbecue en meerdere Green Eggs is op een mooie dag de perfecte plek voor uw jubileum. Buiten borrelen? Geen probleem, wij plaatsen graag een gezellige bar aan het terras.

het hof (44).jpg
het hof (17).jpg
'tHof.secretaresse-5.jpg
'tHof.secretaresse-163.jpg
IMG_2169 LR.jpg
img-0800.jpg (2)

Jouw feest of evenement bij blooming Landgoed het Hof organiseren? We laten je direct weten wat de mogelijkheden zijn! Neem contact op via 072 582 0520 of via yourbusiness@weareblooming.com of laat ons via het contactformulier weten wat jouw wensen zijn. Het blooming landgoed Het Hof biedt:

✔ altijd genoeg gratis parkeerplekken
✔ geheel exclusief

✔ diverse, sfeervolle ruimtes
✔ een ruim terras
✔ mogelijkheid tot uitbreiding met tenten, buitenkeuken en cocktailbar

✔ een schitterende omgeving, midden in het bos
✔ een privé keuken met catering van hoge kwaliteit

✔ uitstekende, persoonlijke service