header-hethof-wedding.jpg

de perfecte trouwlocatie

blooming maakt je het hof

blooming verstaat de kunst van de romantiek

Het Hof, gesitueerd op een idyllisch landgoed in Bergen, is een tot de verbeelding sprekende ontmoetings- en belevingsplek. Het Hof is een eeuwenoud landgoed dat op de monumentenlijst staat, maar Het Hof is meer dan geschiedenis alleen, het is vooral een plek om samen te komen. De magie van het huwelijk wordt versterkt door de romantische sfeer in- en om Het Hof. Het landgoed met een eigen biologische moestuin is de ultieme locatie om het huwelijk te vieren en het glas te heffen tijdens je ‘perfect day’! 

blooming verstaat de kunst van de romantiek en maakt je graag het hof. Jullie huwelijk is een speciale dag waarop alles tot in de puntjes perfect moet verlopen. Landgoed Het Hof vormt hiervoor het ideale decor. Een schitterende buitenlocatie, trouwen in het bos, een prachtig landgoed, diverse ruimte's en veel mogelijkheden om jullie van trouwdag de perfecte dag te maken. 

Katy-en-Jeroen-website.jpg-16.jpg

midden in het bos

trouwen bij Landgoed het Hof betekent trouwen midden in de natuur. De locatie is door haar locatie geheel exclusief, als of even helemaal alleen op de wereld bent.

huwelijksdiner blooming landgoed het hof.jpg

een privé chef

Het huwelijksdiner wordt verzorgd door een eigen chefkok. Het landgoed heeft een eigen keuken waar de chef en zijn team zich volledig richten op jullie trouwdag. foto: Yvonne Kuipers

winter-blooming.jpg

overnachten in blooming hotel

Op slechts 3 kilometer van Landgoed het Hof is bij blooming hotel de luxe suitte klaargemaakt voor het bruidspaar.

Hof_04 kopiëren.png
trouwen bergen
'tHof.secretaresse-75.jpg
IMG_7017.jpg
Bruidsfotografie-Bergen-Katy-Jeroen-Dufrasnes-Fotografie-29.jpg
Katy-en-Jeroen-website-1.jpg-14-1.jpg

   

  

officiële trouwlocatie

Niet alleen is Landgoed Het Hof een betoverende en unieke locatie, het is ook een officiële trouwlocatie. Maak jullie huwelijk onvergetelijk met de ceremonie midden in de natuur en tussen de lindebomen. Liever binnen in het Hof trouwen? Daar zijn ook alle mogelijkheden voor. Wanneer je binnen komt in het compleet gerenoveerde landgoed zul je merken dat dit een speciale plek is. Het Hof heeft meerdere ruimtes die perfect bij jouw trouwdag passen.  Wil je net even wat anders? Kies dan voor de Hoftuin. Houd de ceremonie te midden van de moestuin en de planten- en bloemenweide en maak jullie huwelijk extra speciaal. 

Een romantisch diner in een klassieke zaal? Een zomerse barbecue op het terras? Of met z'n allen aan een schitterende lange tafel? Maatwerk vinden we belangrijk. Daarom is alles mogelijk. Bij goede of slechte weersomstandigheden, wij bieden altijd een oplossing om de dag perfect te laten verlopen. Wanneer we de grote deuren van de zalen open gooien is binnen en buiten één geheel. 

Het Hof betekent één en al heerlijckheid met het oog op gastronomie en de culinaire beleving. Onze chef gebruikt een palet aan heerlijke natuurlijke smaken en stelt zo samen met jou het perfecte diner samen. Formeel of informeel, trouwlocatie Het Hof past zich aan op jouw wensen.

goed om te weten

• binnen & buitenlocatie
• van A tot Z geregeld (ceremonie, receptie, diner, feest)
• exclusief, de gehele locatie is voor jullie
• oplossingen voor alle weersomstandigheden

• de locatie voor schitterende trouwfoto's
• gratis parkeren
• overnachten in het hotel

"Wij hebben een prachtige dag gehad bij jullie! De locatie op zich is al heel mooi en uniek. Verder zijn jullie goed bereikbaar en zijn wij blij dat jullie ons hielpen en met ons meegedacht hebben bij de planning van de dag. Tijdens de dag zelf was alles super geregeld en wij hebben genoten van ieder moment."

Roy & Evelien (2021)

"Het was een prachtige dag om nooit te vergeten! We hebben enorm genoten van alles en iedereen. Jullie stonden voor ons klaar, personeel was super en er werd aan iedereen gedacht. Over het eten hebben we alleen maar lovende woorden gehoord. De locatie was precies wat we wilde. Een prachtige en rustige omgeving in het bos, aan de moestuin. Het landgoed was geweldig met ervoor de borrel. Kortom, als je hiervan houdt dan kies je voor deze locatie.’’

Sanne & Mark (2021)

"Wij zijn eind augustus 2021 getrouwd op locatie 'Het Hof' van Blooming. Wat een fantastische dag hebben wij gehad! Het voortraject met Yasmine verliep buitengewoon prettig. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, meegedacht en alles werd keurig gedocumenteerd. Op de dag zelf was het perfect geregeld. Van de fotoshoot, de ceremonie tot aan het 4-gangen diner. Een dikke 10! We kijken er met veel plezier naar terug en we raden iedereen aan om te trouwen op zo'n prachtige, groene locatie als Het Hof".

Mark & Elisa (2021)

Contact opnemen? Dat kan via onderstaand formulier 
of via 072-5820520.

Alle blooming trouwlocaties

Wist je dat je de locaties ook kunt combineren?

blooming hotel

blooming hotel is de perfecte plek voor een spetterend huwelijksfeest. Het hotel beschikt over diverse zalen waar heerlijk kan worden gedineerd en aansluitend een feest kan worden gegeven.

naar blooming hotel

blooming beach

Elkaar het ja-woord geven op het strand met je blote voeten in het zand? Trouwen aan zee behoort tot de mogelijkheden bij blooming beach.

bekijk blooming beach