header-hof-vieren.png (1)

hoffelijk vieren

op het idyllische landgoed van Het Hof

maak dierbare privémomenten bijzonder

Een perfecte dag beleven met de gastvrijheid en de gastronomie van landgoed Het Hof. De locatie die iedere gelegenheid bijzonder maakt, of deze nu zakelijk is of privé. Het idyllische landgoed met een eigen biologische moestuin is de locatie om bijzondere momenten te vieren en het glas te heffen op 'a perfect day'! Het Hof betekent één en al heerlijckheid in Bergen met het oog op cultuur, 

natuur, kunst en gastronomie. Een hoffelijke belevingsplek die voorziet in gastronomische hoogstandjes. Besloten privé bijeenkomsten spreken hier tot de verbeelding in het prachtige monument. Of dit nu een bruiloft, verjaardag of huwelijksjubileum is.  Wij denken graag mee om van die speciale gelegenheid echt iets bijzonders te maken.

Trouwen

De magie van het huwelijk wordt versterkt door de romantische sfeer in- en om Het Hof. Het landgoed met een eigen biologische moestuin is de ultieme locatie om het huwelijk te vieren en het glas te heffen tijdens je ‘perfect day’!

meer informatie

Privé

Besloten privé bijeenkomsten spreken hier tot de verbeelding in het prachtige monument. Als gast van Het Hof wordt u van aankomst tot vertrek in de watten gelegd door de keuken. Met de moestuin op locatie worden er de heerlijkste smaken gecreëerd.

meer informatie