header-hethof-wedding.jpg

de perfecte trouwlocatie

blooming maakt je het hof

blooming verstaat de kunst van de romantiek

Het Hof, gesitueerd op een idyllisch landgoedin Bergen, is een tot de verbeelding sprekende ontmoetings- en belevingsplek. Het Hof is een eeuwenoud landgoed dat op de monumentenlijst staat, maar Het Hof is meer dan geschiedenis alleen, het is vooral een plek om samen te komen. De magie van het huwelijk wordt versterkt door de romantische sfeer in- en om Het Hof. Het landgoed met een eigen biologische moestuin is de ultieme locatie om het huwelijk te vieren en het glas te heffen tijdens je ‘perfect day’! 

blooming verstaat de kunst van de romantiek en maakt je graag het hof. Jullie huwelijk is een speciale dag waarop alles tot in de puntjes perfect moet verlopen. Landgoed Het Hof vormt hiervoor het ideale decor. Een schitterende buitenlocatie, trouwen in het bos, een prachtig landgoed, diverse ruimte's en veel mogelijkheden om jullie van trouwdag de perfecte dag te maken. 

Hof_04 kopiëren.png
trouwen bergen
'tHof.secretaresse-75.jpg
IMG_7017.jpg
Bruidsfotografie-Bergen-Katy-Jeroen-Dufrasnes-Fotografie-29.jpg
Het Hof Huwelijksceremonie (2).jpg

   

  

officiële trouwlocatie

bruiloft-bart-denise_locatie-het-hof-bergen012.jpg

Niet alleen is Landgoed Het Hof een betoverende en unieke locatie, het is ook een officiële trouwlocatie. Maak jullie huwelijk onvergetelijk met de ceremonie midden in de natuur en tussen de lindebomen. Liever binnen in het Hof trouwen? Daar zijn ook alle mogelijkheden voor. Wanneer je binnen komt in het compleet gerenoveerde landgoed zul je merken dat dit een speciale plek is. Het Hof heeft meerdere ruimtes die perfect bij jouw trouwdag passen.  Wil je net even wat anders? Kies dan voor de Hoftuin. Houd de ceremonie te midden van de moestuin en de planten- en bloemenweide en maak jullie huwelijk extra speciaal. 

foto: JordiMol

Een romantisch diner in een klassieke zaal? Een zomerse barbecue op het terras? Of een schitterende lange tafel, midden in de Hoftuin? Maatwerk vinden we belangrijk. Daarom is alles mogelijk. Bij goede of slechte weersomstandigheden, wij bieden altijd een oplossing om de dag perfect te laten verlopen. Wanneer we de grote deuren van de zalen open gooien is binnen en buiten één geheel. 

Het Hof betekent één en al heerlijckheid met het oog op gastronomie en de culinaire beleving. Onze chef gebruikt een palet aan heerlijke natuurlijke smaken en stelt zo samen met jou het perfecte diner samen. Formeel of informeel, trouwlocatie Het Hof past zich aan op jouw wensen.

het hof (44).jpg

goed om te weten

• binnen & buitenlocatie
• van A tot Z geregeld (ceremonie, receptie, diner, feest)
• exclusief, de gehele locatie is voor jullie
• trouwen in het bos
• oplossingen voor alle weersomstandigheden
• de locatie voor schitterende trouwfoto's
• gratis parkeren
• overnachten in het hotel

Rebel-Shots-fotografie-YID-JenteAnouk-406-1.jpg
Hof_05.png

   

overnachten in het hotel

Overnachten kan bij blooming Hotel, op slechts 5 minuten afstand van Het Hof. Voor het bruidspaar stellen wij altijd onze mooiste suite beschikbaar. De Waterfront Suite beschikt over een terras aan de vijver, een XL Coco-Mat bed, een luxe jacuzzi en een douche-stoomkabine.

bekijk hotel
hotelovernachting-78.jpg
Hotel_Blooming_Bergen_002.jpg

"Prachtige locatie zo met het bos als natuurlijke decoratie. Al onze vragen vooraf zijn goed beantwoord en op de dag zelf hebben we ons nergens druk om hoeven te maken, enkel genieten. Personeel was ook vriendelijk en bij het diner kregen we zelfs een flesje prosecco van ze cadeau."

- ThePerfectWedding.nl

hoe gaan wij te werk

We hebben het al gezegd: maatwerk is belangrijk. Daarom komen we het liefst zo snel mogelijk met je in contact. Wanneer wij de aanvraag binnen hebben, bellen we jullie binnen 1 werkdag terug. D.m.v. een vrijblijvende afspraak laten we je graag kennis maken met Het Hof. Tijdens je bezoek aan Het Hof zal je al snel merken dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Daarom zullen we in een vervolgafspraak meer in de details gaan. Je hebt altijd één vast contactpersoon die je door het hele traject leidt. Zo creëren we samen een perfecte en unieke huwelijksdag. Tot ziens op Het Hof?

mail ons

neemt contact op

versturen