banner-website 1920x670.png

Open Top Trouwlocatie Route 2019

blooming Landgoed Het Hof doet mee!

Komen jullie ook langs?

Op zondag 22 september 2019 staat de poort van blooming Landgoed Het Hof wagenwijd open voor de Open Top Trouwlocatie Route van Toptrouwlocaties.nl. Hierbij ben je van harte uitgenodigd om langs te komen en de magie van Het Hof te ervaren. Meld je op deze pagina aan zodat wij rekening kunnen houden met jullie komst. 

Wat kan je verwachten? 

• ontvangst met een hapje en een drankje
Onze koks zullen speciaal voor deze dag een heerlijk hapje klaarzetten om je kennis te laten maken met de gastronomische mogelijkheden van Landgoed Het Hof. Wist je al dat Het Hof een eigen keuken en restaurant heeft? We serveren ook onze eigen biologische blooming cava. Het is een bruisende chardonnay van een Spaanse wijngaard. Een heerlijke bubbel om mee te proosten.

• individuele rondleidingen
Er zijn meerdere collega's van blooming aanwezig om jullie individueel rond te leiden. We laten je graag de mooiste plekjes zien. Zowel binnen als buiten. 

• rondkijken in de Hoftuin
Wist je dat Landgoed Het Hof een eigen, 100% biologische moestuin heeft? Dit noemen wij de Hoftuin. Net als het pand is ook de Hoftuin monumentaal. Neem een kijkje tussen de bloemen, de kruiden, de planten en in de kas.

• opstellingen bekijken
Bekijk hoe de ceremonie, het feest, de receptie en het huwelijksdiner er bij blooming Landgoed Het Hof uit kan zien. 

voorbeelden van bloemen en styling
Wist je dat blooming een eigen bloemen styliste heeft? De bloemen die in de Hoftuin groeien worden gebruikt om Het Hof en het hotel aan te kleden. 

• informatie brochure
Je ontvangt een brochure zodat je thuis, in alle rust, alles nog een keertje door kunt nemen.

Ben je na de open dag verliefd geworden op Het Hof? Bevestig dan binnen drie weken jullie reservering. Dan is de overnachting na het huwelijk van het huis. 💛

Katy-en-Jeroen-website.jpg-45.jpg
trouwen bergen
2019-FT.png