banner-jubileum.png

vier iets bijzonders

Het Hof maakt uw jubileum uniek

een hoffelijke belevingsplek

Het Hof in Bergen betekent één en al heerlijckheid met het oog op cultuur, natuur, kunst en gastronomie. Een hoffelijke  belevingsplek die voorziet in gastronomische hoogstandjes. Besloten privé bijeenkomsten spreken hier tot de verbeelding in het prachtige monument. Als gast van Het Hof wordt u van aankomst tot vertrek in de watten gelegd door de keuken. Met de moestuin op locatie worden er de heerlijkste smaken gecreëerd. 

Het Hof maakt van uw jubileum echt iets bijzonders. Van een 40-jarig huwelijk tot professioneel jubileumfeest, de opties zijn eindeloos. Het Hof beschikt over meerdere, verschillende zalen die allen op hun eigen manier ingezet kunnen worden. Hierdoor is maatwerk geen probleem. Zo kunt u er voor kiezen om in de grote zaal te dineren, aan een lange tafel, met uitzicht op het bos. Of kiest u voor een gezellige borrel, stijlvol aangekleed en onder begeleiding van sfeervolle muziek? Landgoed Het Hof maakt het mogelijk. 

'tHof.secretaresse-5.jpg

jubileumsfeest

Iets te vieren? Hef het glas op uw jubileum op het Hof. Een gezellige borrel op het terras met een eigen cocktailbar? Op mooie dagen is de tuin van Het Hof de perfecte locatie voor uw jubileumfeest in de open lucht.

_O9A6684.JPG

huwelijksjubileum

Een koperen, zilveren of zelfs een gouden jubileum te vieren? Ervaar de romantiek van Het Hof tijdens uw jubileumfeest.

het hof (17).jpg

bedrijfsjubileum

Een mijlpaal bereikt op zakelijk gebied? Kies voor de professionaliteit van Het Hof en leg je gasten echt in de watten.

over de locatie

Hof_05.png

Landgoed Het Hof bestaat uit het eeuwenoude landhuis, de Hoftuin en de bosrijke omgeving. Omringd door de natuur en afgesloten voor het publiek lijkt de wereld op het Hof even stil te staan. Het landgoed in Bergen beschikt over meerdere, stijlvolle ruimtes en zalen die bij uitstek geschikt zijn voor feestelijke bijeenkomsten, diners en events.

Zo vindt u op de begane grond een indrukwekkende hal die toegang geeft tot de diverse ruimtes. Al deze kamers hebben uitzicht op het prachtige landgoed. Door de buitendeuren open te slaan wordt het landgoed met de zalen tot één geheel omgetoverd. Het grote terras, voorzien van zitjes, sta-tafels, parasols, een barbecue en meerdere Green Eggs is op een mooie dag de perfecte plek voor uw jubileum. Buiten borrelen? Geen probleem, wij plaatsen graag een gezellige bar aan het terras.

Wat Het Hof nog unieker maakt is de privé keuken en de aansluitende moestuin. Tijdens uw jubileum zal onze chef, samen met u, een schitterend menu samenstellen. Alle ingrediënten komen uit de eigen Hoftuin waardoor we zeker weten dat we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Voor uw evenement stelt onze chef een speciaal keuken team samen. De gerechten, de drankjes en de hapjes zullen de perfecte aansluiten voor uw feest zijn.  Landgoed Het Hof maakt private dining nóg specialer. 

het hof (44).jpg
groenten bergen
Hof_04 kopiëren.png
foto 03 -Katy-en-Jeroen-website.jpg-51.jpg