header-verjaardag2-hof.jpg

maak jouw verjaardag onvergetelijk

en laat je betoveren door Het Hof

beleef de perfecte dag in Bergen

Landgoed Het Hof in Bergen staat garant voor een onvergetelijke verjaardag. De omgeving, het monumentale pand en de uitgebreide Hoftuin zullen gegarandeerd een indruk achterlaten. Tijdens jouw dag op Het Hof zal je door de exclusiviteit het gevoel hebben dat de wereld even stil staat. Het Landgoed is afgesloten voor publiek, waardoor jouw verjaardag besloten en speciaal is. 

Het Hof zal tot je verbeelding spreken. Het compleet gerenoveerde pand beschikt over meerdere indrukwekkende zalen, een privé keuken, een wijnkelder en ruimte aansluitende terrassen. Elk terras grenst aan een zaal en door de grote deuren open te slaan wordt binnen en buiten één geheel. Op een mooie dag is dit de perfecte plek om jouw verjaardag onder de zon te vieren. 

Landgoed Het Hof beschikt over een eigen keuken waar voor jouw evenement een speciaal team door de chef is samengesteld. Samen met de chef creëren we een bijzonder menu, vol met biologische ingrediënten uit de eigen Hoftuin. Van de hapjes, het diner tot aan de drankjes, de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo garanderen wij dat jij en jouw gasten heerlijk ontspannen kunnen genieten. 

Het Hof is een exclusieve locatie, midden in het bos van Bergen. Het Landgoed is afgesloten voor publiek waardoor jouw verjaardag geheel privé is. Hierdoor is private dining ideaal. Een lange tafel buiten in de Hoftuin? Een zomerse barbecue op het terras of je gasten verrassen met hapjes uit de Green Egg? Wij passen ons aan op jouw wensen. Op Het Hof is alles mogelijk.  

De verschillende zalen, aangekleed door interieur ontwerper Edward van Vliet, beschikken allen over genoeg ruimte en faciliteiten om ze geheel naar wens in te richten. Zo bestaat er de optie om een cocktail bar te plaatsen. Je kunt kiezen voor één lange tafel of verschillende kleinere tafels. Er is ruimte voor een dansvloer of je kunt gezellig bijkletsen aan mooi aangeklede sta-tafels. 

Een mooi bloemstuk, gezellige verlichting en live muziek geven allen die persoonlijke draai aan jouw verjaardag. Jij kiest de kleuren uit en wij doen de rest. Het terras kleden we aan met grote parasols, meerdere Green Eggs of een smaakvolle barbecue. 

IMG_7012.jpg
'tHof.secretaresse-5.jpg
_O9A6684.JPG