banner you made it.jpg

welkom bij blooming hotel

blooming hotel is open! Om je een veilig en vooral ontspannen verblijf te kunnen bieden hebben wij aanvullende maatregelen genomen. Bekijk deze hier.

bekijk onze Covid-19 maatregelen
  • bekijk beschikbaarheid

a perfect stay

Beleef een bijzondere hotelovernachting om niet te vergeten. Ontwaken midden in de natuur en tussen de zingende vogels is een blooming start van de dag. Begin iedere dag met iets moois. Een duik in het heerlijke binnenzwembad, een yogasessie, een wandeling door het bos of een heerlijk uitgebreid ontbijt. De inspirerende 130 hotelkamers van blooming hotel bieden alle comfort om je gunstig te stemmen. Nestel je op een Coco-Mat bed van natuurlijke materialen zoals kokosvezels en zeegras. Voor verbinding met de buitenwereld, is er gratis wifi in iedere kamer.

Wij doen er alles aan om je een heerlijk ontspannen en vooral veilig verblijf aan te kunnen bieden. Benieuwd naar de maatregelen die wij nemen? Bekijk ze hier.

Wil je uitzicht over de binnenvijver, een eigen terras, balkon of zelfs een privé spa? Je zegt het maar! Als je op tijd boekt zijn deze tegen een kleine toeslag vast te leggen. Aan de families is ook gedacht; kamers met een bedstede, een stapelbed of een eigen slaapkamer met een tussendeur. En last but not least: een van onze regular rooms is ingericht als mindervalide kamer. Jij slaapt, wij schudden de bedden op!

feestdagen 2020
Ook blooming moet keuzes maken in deze door Covid-19 gedomineerde tijden. Hierdoor hebben we helaas moeten beslissen om tijdens de feestdagen de deuren te sluiten. 1e en 2e kerstdag zijn we gesloten. Zondag 27 december zijn we weer open tot 31 december om vervolgens dicht te gaan t/m 3 januari.

nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom blooming hotel? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief. We'll keep you posted!

logeren

Of je nu gaat voor één nachtje of meerdere, het is buitengewoon genieten bij blooming in Bergen.

lees meer

business

Ook de zakelijke gast floreert bij blooming. Hier verlaat je de gebaande paden en kom je tot bloei.

lees meer

trouwen

blooming verstaat de kunst van de romantiek en maakt je het hof. De mogelijkheden zijn eindeloos.

lees meer

evenement

Vier het leven bij blooming. Voel de aandacht, beleef creativiteit en proef eigenzinnigheid. Hier kom je tot bloei.

lees meer
hotelovernachting kamers

zand tussen je tenen en de geur van het bos, dat is jouw vakantie

De kamers van ons hotel zijn voorzien van alles wat vandaag de dag handig is. Alle kamers hebben bijvoorbeeld gratis wifi en een bed met een Coco-Mat Matras, gevuld met volledig natuurlijke slaapelementen zoals kokosvezel en zeegras. Ga je voor uitzicht over de vijver of kijk je liever naar de Schoorlse duinen? Wil je een terras of een balkon? Is een bedstede voor de kinderen gewenst of zijn ze groot genoeg voor een eigen slaapkamer met een tussendeur? Alles kan. Zelfs een privé spa behoort de mogelijkheden voor een heerlijke vakantie. En last but not least: één van onze regular rooms is ingericht als mindervalide kamer. Jij slaapt, wij schudden de bedden op.