banner you made it.jpg

every day a blooming day

Je kunt ons nieuwe arrangement vanaf vandaag reserveren. Kom je ook?

bekijk het arrangement
  • bekijk beschikbaarheid

a perfect stay

In het verleden daagden wij onze gasten uit tot bloei te komen bij blooming. Momenteel is alles anders en worden wij zelf flink uitgedaagd. Om, ondanks alle maatregelen, ons vak uit te oefenen. Om gastvrij te blijven. In een veilige omgeving waarbij we af en toe ook een beroep moeten doen op onze gasten.  Zodat onze collega’s veilig kunnen werken en ervoor kunnen zorgen dat u kunt genieten van een heerlijk ontspannen verblijf bij blooming.

Soms moeten we iets op een andere manier aanpakken. Anders dan u van ons gewend bent of anders dan u misschien van ons zou verwachten. Maar we blijven blooming. We omarmen de uitdaging en hopen u ook de komende tijd te mogen verwelkomen met ons nieuwe every day a blooming day arrangement.

Bekijk onze Coronamaatregelen hier.

nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom blooming hotel? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief. We'll keep you posted!

logeren

Of je nu gaat voor één nachtje of meerdere, het is buitengewoon genieten bij blooming in Bergen.

lees meer

business

Ook de zakelijke gast floreert bij blooming. Hier verlaat je de gebaande paden en kom je tot bloei.

lees meer

trouwen

blooming verstaat de kunst van de romantiek en maakt je het hof. De mogelijkheden zijn eindeloos.

lees meer

evenement

Vier het leven bij blooming. Voel de aandacht, beleef creativiteit en proef eigenzinnigheid. Hier kom je tot bloei.

lees meer
hotelovernachting kamers

zand tussen je tenen en de geur van het bos, dat is jouw vakantie

De kamers van ons hotel zijn voorzien van alles wat vandaag de dag handig is. Alle kamers hebben bijvoorbeeld gratis wifi en een bed met een Coco-Mat Matras, gevuld met volledig natuurlijke slaapelementen zoals kokosvezel en zeegras. Ga je voor uitzicht over de vijver of kijk je liever naar de Schoorlse duinen? Wil je een terras of een balkon? Is een bedstede voor de kinderen gewenst of zijn ze groot genoeg voor een eigen slaapkamer met een tussendeur? Alles kan. Zelfs een privé spa behoort de mogelijkheden voor een heerlijke vakantie. En last but not least: één van onze regular rooms is ingericht als mindervalide kamer. Jij slaapt, wij schudden de bedden op.