blooming-hotel-in-de-winter.jpg

onze arrangementen

2, 3 of 4 nachten er even helemaal tussenuit? Kies dan voor een van onze arrangementen.

  • bekijk beschikbaarheid

de ideale shortbreak aan de Noord Hollandse kust

Bent u toe aan een paar dagen heerlijke ontspanning, midden in de natuur? Kies dan voor een van onze arrangementen. Daarmee geniet u van 2, 3 of 4 overnachtingen in een blooming room, inclusief ontbijt en een diner. Natuurlijk is ons welbekende en uitgebreide ontbijtbuffet inclusief en krijgt u onbeperkt toegang tot het zwembad en de sauna.

Een korte vakantie bij blooming in Bergen (nh) staat garant voor ruimte, rust en comfort. Ontdek de prachtige ligging, midden in het bos. Of verken de omgeving op een blooming fiets. Wist u dat het hotel op slechts 6 kilometer van het strand gelegen ligt? Het enige wat uw hotelkamer van de kust scheidt is het prachtige Noord Hollandse Duinreservaat. Maar ook het Schoorlse bos met de unieke klimduin, het centrum van Bergen, Egmond aan zee en Alkmaar zijn stuk voor stuk een bezoekje waard. Wanneer komt u weer logeren?

ontdek onze arrangementen

paas

Hop hop hop.. naar blooming met Pasen! Geniet van een heerlijk een culinair paasweekend in de natuur van Bergen. Beschikbaar van 8 tot 10 april 2023.

bekijk het arrangement

lente

2 tot 4 nachten met ontbijt, een driegangendiner, fiets- en wandelroutes en meer leuke lente-extra's. Beschikbaar van 20 maart tot 18 juni 2023.

bekijk het arrangement

relax

2 nachten in een Unlimited Room met ontbijt, diner en een heerlijke ontspanningsmassage voor twee personen. Altijd beschikbaar.

bekijk het arrangement

winter

2, 3 of 4 nachten met uitgebreid ontbijt, een warme chocomel bij ontvangst met een lekker hapje en een heerlijke driegangendiner in ons restaurant. Beschikbaar tot 19 maart 2023.

bekijk het arrangement

voorwaarden

De getoonde vanaf prijzen zijn op basis van het hoogseizoen en twee personen per kamer. Alle genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 2,50 p.p.p.n. Wij hanteren verschillende tarieven voor het laag, midden- en hoogseizoen*. Bij een verblijf van vrijdag op zaterdag op zondag rekenen wij een extra weekendtarief van €10,00 euro.

Het arrangement gaat in om 15:00 uur op dag van aankomst en is geldig tot 11:00 uur op dag van vertrek.  

*middenseizoen: april, mei, oktober, november, december
hoogseizoen: juni, juli, augustus, september

nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste blooming nieuws.