familieweekend

familie arrangementen

met de familie naar Bergen

een paar daagjes ertussen uit met het gezin?

Ben je toe aan een familieweekend met het gezin? Dan is blooming the place to be! 

Maak een keuze tussen het family fun arrangement of het familie zomer arrangement en kom twee nachten genieten bij blooming. Beide arrangementen zijn te boeken in combinatie met een roomy room, family loft, waterfront suite of suite heaven beyond. Laat je gerust door onze medewerk(st)ers adviseren welk kamertype voor jullie het beste geschikt is.

De kinderen kunnen zich uitstekend vermaken bij blooming. Denk aan een bommetje in het zwembad, klimmen en klauteren op de speeltuin in het bos of lekker lui tv kijken op hun eigen televisie vanuit hun bedstede (niet op de family loft). Of dwaal met het hele gezin door het bos over de vele paden die er zijn.

family fun: 2 overnachtingen inclusief ontbijt, driegangen diner op de dag van aankomst, welkomstdrankje in de bar en toegang tot zwembad en sauna.
periode: het hele jaar te boeken.

familie zomer arrangement: 2 overnachtingen inclusief ontbijt, à la carte driegangen diner op de dag van aankomst, diner bij blooming beach (ons strandpaviljoen in Bergen aan Zee), een blooming voetbal en toegang tot het zwembad en sauna.
periode: te boeken in juni, juli, augustus en september.

Tarieven variëren per periode en per kamertype. De prijzen zijn exclusief € 2,50 p.p.p.n. toeristenbelasting en administratiekosten. Familie arrangementen zijn uitsluitend te reserveren met ten minste 1 betalend kind.

speeltuin bos
faciliteiten familie
speeltuin kinderen
  • bekijk beschikbaarheid