kerstarrangement-blooming-hotel.jpg

kerstarrangement

Vier de kerst bij blooming hotel in Bergen

  • bekijk beschikbaarheid

vier de kerst bij blooming

Vier een kerst om nooit meer te vergeten. Met het kerstarrangement van blooming geniet U van een geheel verzorgde kerst, midden in de natuur. Samen met uw geliefden, vrienden of familie heerlijk dineren, gezellig borrelen en overnachten in een van onze comfortabele kamers. Of u nu romantisch met zijn tweeën komt, of met de hele familie, iedereen is welkom om Kerstmis te komen vieren bij blooming hotel in Bergen. 

kerstarrangement | 2 nachten

aankomstdatum 24 december of 25 december

inhoud arrangement
• twee overnachtingen 
• uitgebreid ontbijtbuffet
• 4-gangen kerstdiner op 1e kerstdag
• glas cava
• toegang tot zwembad en sauna

4 gangen kerstdiner (inbegrepen in uw arrangement)
Onze chef Roel Oostrum zal speciaal voor de feestdagen een spetterend menu voor U samenstellen. Samen met zijn team presenteert hij op eerste kerstdag een viergangendiner helemaal in de 'Zandhoeve stijl'. Bereid u voor op verrassende smaakcombinaties, unieke bereidingswijzen en spannende ingrediënten. Dit haal je niet uit een boekje.

Het diner serveren wij op uw kamer*. We beginnen de avond met een amuse van de chef en een glas cava. Vanaf 18:00 uur komen wij bij uw kamer langs met het viergangendiner. U geniet vervolgens van een avond lekker tafelen.   

tarieven 

aankomstdatum 24 december 
regular room €195,00 p.n. 
unlimited room €215,00 per nacht
roomy room €250,00 per nacht
suite heaven beyond € 285,00 per nacht
waterfront suite €285,00 per nacht

aankomstdatum 25 december 
regular room €205,00 p.n. 
unlimited room €220,00 per nacht
roomy room €260,00 per nacht
suite heaven beyond € 295,00 per nacht
waterfront suite €295,00 per nacht

*Tarieven op basis van 2 personen per kamer. Prijs is exlcusief €2,50 p.p.p.n. toeristenbelasting.

 

kerstavond

Komt u op 24 december aan en wilt u ook op kerstavond bij ons dineren? Op kerstavond serveren wij een heerlijk driegangen shared dining menu op uw kamer * voor €42,50 per persoon.  Dit zijn verschillende vis-, vegetarische en vleesgerechtjes in voorgerecht formaat die u lekker kunt delen.  
Let op, reserveren is verplicht. Dit kan telefonisch of per mail. (vol=vol) 

tweede kerstdag

Wanneer u op 26 december ook bij ons overnacht kunt u vanaf 14:00 uur * gebruik maken van het Kerstbuffet. Onze chef laat U graag kennismaken met de veelzijdigheid en de creativiteit van het blooming keukenteam. Daarom serveren we diverse warme en koude voorgerechten. Er zijn verschillende hoofdgerechten met vis-, vlees-, en vegetarische gerechten. En natuurlijk genoeg keuze uit zoete afsluiters. Voor het kerstbuffet rekenen wij €42,50 per persoon en €22,50 voor de kids.
Let op, reserveren is verplicht. Dit kan telefonisch of per mail. (vol=vol)

Reserveren?
Wij helpen u graag met het maken van uw reservering.
t. 072 - 582 0520
e. welcome@weareblooming.com

*dineren met de nieuwe coronamaatregelen 
Op vrijdag 26 november is door de overheid besloten dat alle horeca om 17:00 uur moet sluiten. Dit geldt in eerste instantie tot en met 19 december. 

Mocht het onverhoopt zo zijn dat deze maatregelen rond de kerstdagen nog steeds gelden dan serveren wij op kerstavond het diner vanaf 18:00 uur op uw kamer.

Het kerstdiner op eerste kerstdag wordt een early dinner. Dit betekent dat wij om 14:00 uur starten met de amuse van de chef. U kunt vervolgens de hele middag lekker lang tafelen.

Op tweede kerstdag zullen wij dan ook om 14:00 uur starten met het kerstbuffet. 

Zowel de 25e als de 26e mag u, zoals u van ons gewend bent, live muziek verwachten. Trio Raak en Britta Maria met haar man Maurits komen er, samen met u, een spectaculair kerstfeest van maken! 

Mocht het zo zijn dat de horeca tijdens de kerstdagen weer later dan 17:00 uur open mag zijn, dan verschuiven wij de diners uiteraard weer naar een later tijdstip. We houden u op de hoogte! 

hotel 1x1.jpg
zwembad 1x1.jpg
hotelkamer 1x1.jpg
ontbijt 1x1.jpg
omgeving 1x1.jpg
diner 1x1.jpg