kerstarrangement-blooming-hotel.jpg

kerstarrangement

Vier de kerst bij blooming hotel in Bergen

  • bekijk beschikbaarheid

vier de kerst bij blooming

Vier een kerst om nooit meer te vergeten. Met het kerstarrangement van blooming geniet u van een geheel verzorgde kerst, midden in de natuur. Samen met uw geliefden, vrienden of familie heerlijk dineren, gezellig borrelen en overnachten in een van onze comfortabele kamers.

Of u nu romantisch met zijn tweeën komt, of met de hele familie, iedereen is welkom om Kerstmis te komen vieren bij blooming hotel in Bergen. U heeft twee opties om kerst bij ons te komen vieren. Aankomst op 24 december of aankomst op 25 december. Wanneer start uw blooming kerstweekend?

inhoud kerstarrangement

• twee heerlijke overnachtingen in een blooming room
• elke dag genieten van het royale ontbijtbuffet 
• een 4-gangen kerstdiner op 1e kerstdag*
• een bruisend glas bij aanvang van het diner
• toegang tot zwembad en sauna
• gratis parkeren & wifi

diner op eerste kerstdag

*4 gangen kerstdiner (inbegrepen in uw arrangement)

Onze chef Roel Oostrum zal speciaal voor de feestdagen een spetterend menu voor u samenstellen. Samen met zijn team presenteert hij op eerste kerstdag een viergangendiner helemaal in de 'Zandhoeve stijl'. Bereid u voor op verrassende smaakcombinaties, unieke bereidingswijzen en spannende ingrediënten.

het arrangement reserveren

kerst vieren met de familie

Wilt u met meer dan 2 personen kerst bij ons komen vieren? Leuk! We helpen u graag bij het maken van de reservering. Neem daarom telefonisch of per e-mail contact met ons op wanneer u voor uw gezin of voor meerdere personen een reservering wilt maken.

Alle tarieven zijn op basis van 2 personen per kamer en exclusief toeristenbelasting. De kamertypes Roomy Room, Family Room, Suite Heaven Beyond en Water Front suite zijn niet online te reserveren. Om deze kamers te reserveren dient u telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.

een extra avond bij ons dineren

kerstavond

(niet inbegrepen in het arrangement)

Komt u op 24 december aan en wilt u ook op kerstavond bij ons dineren? Op kerstavond is restaurant Zandhoeve open en kunt u genieten van een heerlijk a la carte diner. Let op, reserveren is verplicht. Dit kan telefonisch of per mail. (vol=vol) 

tweede kerstdag

(niet inbegrepen in het arrangement)

Wanneer u op 26 december ook bij ons overnacht kunt u gebruik maken van het speciale Kerstbuffet. Onze chef laat u graag kennismaken met de veelzijdigheid en de creativiteit van het blooming keukenteam. Daarom serveren we diverse warme en koude voorgerechten. Er zijn verschillende hoofdgerechten met vis-, vlees-, en vegetarische gerechten. En natuurlijk genoeg keuze uit zoete afsluiters. Voor het kerstbuffet rekenen wij €42,50 per persoon en €22,50 voor de kids.Let op, reserveren is verplicht. Dit kan telefonisch of per mail. (vol=vol)

hotel 1x1.jpg
zwembad 1x1.jpg
kerstbuffet-blooming-hotel.jpg
hotelkamer 1x1.jpg
ontbijt 1x1.jpg
omgeving 1x1.jpg
diner 1x1.jpg
kerst-bij-blooming-hotel-in-bergen.jpg
REG 1009 sfeerfoto (2).jpg