oud en nieuw blooming bergen.jpg

Oud en nieuw arrangement

Een overnachting met ontbijt, driegangendiner, oliebollen en een oudejaarsborrel van het huis.

geniet van een ontspannen jaarwisseling

Compleet ontspannen en heerlijk comfortabel aftellen naar het nieuwe jaar? Even ontsnappen van de drukte en alle hectiek die de feestdagen met zich mee kunnen brengen? Dan zit u op oudjaarsavond goed bij blooming in Bergen.

Het Oud en Nieuw arrangement is volledig ingericht op culinaire verwennerij in een prettige ontspannen sfeer. Op oudejaarsdag hebben wij een heerlijke drie gangen shared dining menu voor u samengesteld en 's Avonds staat er in de blooming brasserie een gezellige oudejaarsborrel voor u klaar zodat we samen kunnen proosten op het nieuwe jaar. Natuurlijk zullen de oliebollen niet ontbreken! U overnacht in een blooming room naar keuze en op 1 januari start u het nieuwe jaar met het onovertroffen royale blooming ontbijt. In uw verblijf zit natuurlijk ook de toegang tot ons binnenzwembad en de sauna inbegrepen. 

inhoud van het arrangement

• overnachting in een blooming room
• royaal ontbijtbuffet
• culinair driegangendiner
• oudejaarsborrel van het huis*
• onbeperkt oliebollen 
• toegang tot zwembad en sauna
• parkeren en wifi

tarieven

regular room €280,00 per kamer
unlimited room €305,00 per kamer
roomy room €355,00 per kamer*
family loft €355,00 per kamer*
suite €400,00 per kamer*

Alle tarieven zijn op basis van twee personen per kamer en zijn exclusief de toeristenbelasting.
*Deze kamertypes kunt u alleen telefonisch of per e-mail reserveren.

oud-en-nieuw-arrangement-hotelkamer.jpg
oud-en-nieuw-bij-blooming-in-Bergen.jpg
oud-en-nieuw-arrangement-ontbijt.jpg

een ontspannen jaarwisseling..

Een romantische en culinaire jaarwisseling zonder drukte, heerlijk ontspannen en in een rustige omgeving? Kom dan op oudejaarsdag naar blooming hotel in Bergen (nh). Ons hotel, gelegen midden in het bos van Bergen, is tijdens oud en nieuw volledig ingericht op ontspanning en culinair genot. Geen groot feest met spectaculair aftelmoment maar een gezellige en romantische avond met een heerlijk diner en lekkere drankjes. 

Hoe besteedt u de laatste dag van het jaar? Met een fietstocht door het bos, een romantische strandwandeling of ontspannen voor de openhaard van ons hotel? Al is het met een massage, een duik in het verwarmde zwembad of een gezellig spelletje in een van onze openbare ruimtes.. Met het oud en nieuw arrangement van blooming komt u helemaal tot rust en gaat u volledig opgeladen het nieuwe jaar in. 

..vol culinaire lekkernijen

een drie gangen shared dining diner
Vanaf 17:00 uur kunt u aanschuiven voor een heerlijke gevarieerd drie gangen shared dining diner. Wij serveren diverse vegetarische, vlees- en visgerechten die u lekker met uw gezelschap kunt delen.

*bloomings oud en nieuw borrel
Dit jaar staat tijdens de jaarwisseling ons hotel in het teken van rust, ontspanning en genieten. We organiseren geen groot feest, maar dat betekent natuurlijk niet dat er geen gezelligheid zal zijn. Vanaf 23:30 tot 00:30 kunt u tijdens de oudjaarsborrel in de blooming brasserie samen met ons komen proosten op de jaarwisseling. Natuurlijk schenken wij een glas bubbels van het huis! 

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een lekker drankje op te komen halen in de bar die u vervolgens meeneemt naar uw hotelkamer. Gedurende de hele avond zal onze bar geopend zijn. En natuurlijk staan de oliebollen voor u klaar!

Komt u op 31 december naar blooming hotel in Bergen? Wij proosten graag samen met u op het nieuwe jaar! 

oud-en-nieuw-arrangement-omgeving.jpg
oud-en-nieuw-arrangement-diner.jpg
zwembad-blooming-hotel-herfstarrangement.jpg