banner-oudennieuw.png

Oud en nieuw arrangement

Ervaar de magie van een blooming jaarwisseling

een culinaire jaarwisseling

Het oud en nieuw arrangement van blooming betekent een avond vol culinair genot, een unieke en spetterende jaarwisseling en een ontspannende overnachting in ons hotel. Het arrangement ziet er als volgt uit:

check-in 31 december 2019 - check-out 1 januari 2020
Eén overnachting in een hotelkamer naar keuze, een culinaire avond in de vorm van een foodmarket, een spetterende jaarwisseling inclusief een glas champagne, toegang tot het zwembad en de sauna en een uitgebreid ontbijtbuffet.

de blooming foodmarket 
Op oudjaarsdag presenteren wij de blooming foodmarket. Vanaf het eerste drankje tot aan de laatste hap zullen wij het uiterste van uw smaakpapillen vragen. Verspreid over diverse plekken in het hotel staan onze koks met de lekkerste gerechten. Van een uitgebreid kaasbuffet tot een heerlijke zoete afsluiter. Elke stand heeft zijn eigen, unieke smaakmakers.

een magische jaarwisseling
De avond zal gevuld worden met live muziek en samen met onze DJ gaan wij dansend en proostend het nieuwe jaar in.

reserveren
Voor verdere vragen over het oud en nieuw arrangement en/of voor het reserveren van het oud en nieuw arrangement kunt u telefonisch contact opnemen via 072 582 0 520.

Al onze prijzen zijn exclusief € 2,50 p.p.p.n toeristenbelasting en administratiekosten. Toegang tot zwembad en sauna is inbegrepen.

 

IMG_9579 .jpg (1)
feest bergen
IMG_9603.jpg
IMG_9611.jpg