relax arrangement blooming

relax arrangement

bij blooming Bergen

ontspannen doe je bij blooming

En ontspan……heerlijk drie dagen (2 nachten) vertoeven in blooming hotel en genieten van de prachtige omgeving. Tijdens dit weekend wordt je lekker in de watten gelegd. Tijdens het verblijf genieten jullie samen van een speciale massage; de duo essential oil treatment*. Op de eerste avond serveren we een heerlijk drie gangen diner in restaurant Vigor.

De eerste ochtend brengen we ontbijt op bed inclusief een glas prosecco (niet kruimelen hoor ...). Daarna heb je ruim de tijd om de omgeving te verkennen of lekker te genieten van het zwembad en de sauna. De tweede ochtend geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet in restaurant Vigor. Dit arrangement is alleen te boeken voor twee personen in combinatie met een unlimited room voor € 210,00 per nacht (incl. 1 avond driegangen diner, massage en 2x ontbijt).

Al onze prijzen zijn exclusief € 2,50 p.p.p.n toeristenbelasting en administratiekosten.

*duo essential oil treatment
De duo essential oil treatment is een 25 minuten durende rug-, nek- en schoudermassage waarbij etherische ofwel essentiële oliën worden gebruikt in combinatie met een rugpakking van 25 minuten. Een pakking is een soort masker, waarin de etherische oliën verwerkt zijn, die met folie wordt afgedekt. Door het afdekken ontstaat warmteontwikkeling waardoor stoffen vanuit de pakking beter door het lichaam opgenomen kunnen worden.

U heeft keuze uit de volgende thema’s:
• stress away
• energy boost
• deep relief
• breathe again

Deze behandeling is voor 2 personen. Wanneer de ene persoon de pakking ontvangt, krijgt de andere persoon een massage en vice versa. Voorafgaand aan de behandeling krijgt u een uitleg over de oliën. U kunt op basis van de uitleg en de geur bepalen welke olie bij u past.

  • bekijk beschikbaarheid