yoga arrangement bergen

yoga weekend Bergen

ontspan met yoga bij blooming Bergen

blooming yoga arrangement

Tijdens de yoga weekenden bij blooming Bergen is er volop gelegenheid om lichaam en geest met elkaar te verenigen en deze zijn geschikt voor iedereen die zich beter wil voelen op fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel vlak. 

We hebben een mooi programma samengesteld met verschillende soorten yoga, meditatie en een natuurexcursie met o.a. tropical walking en een Despacho ceremonie. Tropical walking is mogelijk op blote voeten (als het weer het toelaat) en er wordt gebruik gemaakt van bamboe wandelstokken of bij de gevorderde versie; een tas op het hoofd. Hierbij wordt aandacht besteed aan de lichaamshouding bij het wandelen. De Despacho ceremonie is een sjamanistisch ritueel van offering als symbool van dankbaarheid en intentie. Dit wordt gedaan in verbinding met de prachtige natuur waarin het hotel is gelegen en de zee.

De yoga weekenden beginnen met een kennismaking en een healthy bite, gevolgd door een sharing cirkel en restorative yoga. Dit is een zachte yogavorm met ondersteuning van o.a. dekens en kussens. Hiermee kom je in een diepe ontspanning. We sluiten de dag af met een tweegangen diner in restaurant vigor. Op zaterdagochtend is er eerst weer een yogales en daarna kan je lekker ontbijten. Afhankelijk van de weersomstandigheden is er een middag of avondprogramma met de natuurexcursie en een driegangen diner. Optioneel kan er nog een extra yogasessie van 1,5 uur, op de zaterdagmiddag of zaterdagavond (afhankelijk van de planning van de excusie op basis van het weer) worden bijgeboekt voor 20 euro p.p.. Op zondagochtend is er weer yoga en ontbijt. 

Programma yoga weekend blooming Bergen
vrijdag

18.30 uur ontvangst in de zaal met healthy drink & bite en aansluitend een ontspannende yogasessie
20.30 uur twee gangen diner in blooming restaurant vigor

zaterdag 
08.30 uur yoga
10.00 uur ontbijt
's Middags of ’s avonds (afhankelijk van het weer) een specifiek programma afhankelijk van het weekend
Rest van de dag is vrij te besteden (wandelen, fietsen, coaching, privésessie yoga, groepsles yoga, massage*)  en we sluiten af met een gezamenlijk diner.

zondag
08.30 uur yoga
10.00 uur ontbijt
11.00 uur uitchecken
Rest van de dag vrij te besteden (wandelen, fietsen, coachting, privésessie yoga, massage*)

inhoud yoga arrangement blooming Bergen
7 uur yoga & meditatie, en andere gezamenlijke activiteiten
twee overnachtingen inclusief ontbijt
eenmaal een twee gangen diner op vrijdag
eenmaal een drie gangen diner op zaterdag
onbeperkt thee tijdens het verblijf
gratis gebruik zwembad en sauna
één dag fietshuur

prijs obv een tweepersoonskamer: € 265,00 per persoon (o.b.v. 2 personen)

prijs obv een eenpersoons just me room: € 295,00 per persoon

Al onze prijzen zijn exclusief € 2,50 p.p.p.n toeristenbelasting en administratiekosten.

Geplande weekenden in 2018
29 juni - 1 juli
24 -26 augustus
26 - 28 oktober
23 - 25 november

*massages zijn apart te reserveren via de receptie, prijs vanaf € 39,50. 

De yogaweekenden bij blooming Bergen worden begeleid door Julia Meijer (www.julysissattva.nl). Voor meer informatie of om te reserveren bel blooming hotel, afdeling reserveringen: 072-5820520 of mail naar: yourbusiness@weareblooming.com

Voor dit arrangement geldt een minimale groepsgrootte van vier personen. Mocht het weekend hierdoor niet doorgaan dan hoor je dit uiterlijk 3 weken van te voren. Wijzigingen en inhoud van het programma voorbehouden.