vergaderen bergen

blooming vergaderruimte

!Het is uit met de PET! Iedere zakelijke gast ontvangt een Dopper bij blooming hotel.

lees meer

een b(l)oeiende meeting

vergaderen
zakelijk bergen
vergaderlocatie
vergadering
conferentie bergen

blooming hotel heeft sfeervolle, praktische en goed uitgeruste vergaderruimtes voor trainingen, bijeenkomsten en vergaderingen. Ongeacht het doel, het gezelschap en de wensen omtrent de bijeenkomst is er altijd een passende ruimte beschikbaar. De ligging van de zalen in het duingebied, geeft een gevoel van vrijheid en ruimte. De rust inspireert en stimuleert en laat deelnemers groeien en bloeien. Neem hier een kijkje in het hotel. 

stoelmassages

Wil je de deelnemers scherp houden tijdens de vergadering of training? blooming biedt nu ook stoelmassages aan. Binnen 20 minuten kan men ontspannen en met nieuwe energie verder met het programma. Uit ervaring weten we dat dit als zeer waardevol wordt ervaren. 

blooming vergaderarrangementen

Inhoud van de vergaderarrangementen: Dopper Original |onbeperkt koffie en thee | huisgemaakte lekkernij | handfruit in de openbare ruimtes | onbeperkt blooming duinwater | blocnote, pen en naamkaartje | frisdrank assortiment tijdens vergaderuren | huur plenaire zaal | apparatuur (projectiescherm of wand, flipover en beamer of flatscreen). Extra bij het 8-uurs arrangement: 1x lunchbuffet. Extra bij het 12-uurs arrangement: 1x lunchbuffet en 1x driegangen diner. Extra bij het 32-uurs arrangement: 2x lunchbuffet, 1x driegangen diner, 1x overnachting met ontbijt en gebruik van zwembad / sauna.

saaie meetings zijn verleden tijd

blooming beach is gelegen aan het activiteitenstrand van Bergen aan Zee en daarom perfect geschikt voor  een teambuilding activiteit. Maar ook bij blooming hotel en blooming landgoed Het Hof zijn er verschillende mogelijkheden.  

Een overzicht van onze activiteiten:
- mountainbiken
- wandel- en fietstochten 
- escape room 
- bootcamp 
- yoga

Lees hier meer over de activiteiten.

cocktail workshop met de Shake Kings

Een professionele bartender van Shake Kings leert je hoe je de heerlijkste cocktails zelf kunt shaken. Na een korte uitleg over de geschiedenis van de cocktail, het gebruik van het cocktail gereedschap, alcohol en andere leuke weetjes ga je aan de slag aan de hand van een goed samengestelde menukaart. Serveer de cocktail in bijpassend glaswerk met garnituur en proef je eigen creatie. Zowel alcoholische als non-alcoholische cocktails zijn mogelijk. Minimale groepsgrootte is 10 personen.

meer informatie

Voor meer informatie over onze activiteiten kunt u contact opnemen met onze sales afdeling via +31 (0)72 582 0520 of yourbusiness@weareblooming.com.

ShakeKings blooming
ShakeKings cocktails
ShakeKings bergen

Neem contact op via 072 582 0520 of yourbusiness@weareblooming.com