banner vergaderen blooming hotel.jpg

blooming vergaderlocatie

Inspirerend en uniek vergaderen, midden in de natuur.

een b(l)oeiende meeting

vergaderen
zakelijk bergen
vergaderlocatie
vergadering
conferentie bergen

blooming hotel heeft sfeervolle, praktische en goed uitgeruste vergaderruimtes voor trainingen, bijeenkomsten, heisessies en vergaderingen. Ongeacht het doel, het gezelschap en de wensen omtrent de bijeenkomst is er altijd een passende vergaderruimte beschikbaar. De ligging van de zalen in het duingebied, geeft een gevoel van vrijheid en ruimte. Begroet door een lange rij bomen en het gefluit van de volgens maak je kennis met de rust en vrijheid van blooming. De beste ideeën en de mooiste plannen ontstaan op creatieve en inspirerende locaties. Daarom hebben wij onze vergaderzalen zo ingericht dat ze allemaal uitzicht hebben op het bos en dat je vanuit je stoel binnen enkele stappen midden in de natuur staat. 

Met 14 zalen, een eigen restaurant met biologische moestuin, 11 hectare aan bos- en duingebied en 128 hotelkamers is blooming hotel de perfecte vergader- en evenementenlocatie voor elke gelegenheid. De ligging van de zalen, direct in de natuur, geeft een gevoel van vrijheid en ruimte. blooming is van mening dat ook de omgeving bijdraagt aan het rendement van je bijeenkomst. Bij blooming kom je tot bloei. 

een greep uit onze vergaderfaciliteiten

 • 14 verschillende vergaderzalen
 • Direct toegang tot het bos- en duingebied vanuit de vergaderruimte
 • Mogelijkheid tot staand of actief vergaderen (zonder tafels)
 • 4K interactieve presentatieschermen
 • Unieke activiteiten op locatie en in de natuur
 • Gratis parkeerplekken en oplaadpunten
 • Mogelijkheid om te overnachten in diverse kamertypes

vergaderen met 1,5 meter afstand

blooming heeft zich helemaal aangepast aan 'het nieuwe normaal'. Onze vergaderruimtes zijn zo ingericht dat iedereen 1,5 meter afstand kan houden. Dit betekent wel dat wij per zaal slechts 30-40% van de capaciteit kunnen gebruiken. Zakelijk bijeenkomen is nog steeds mogelijk, het gaat alleen op een iets andere manier dat je van ons gewend bent. Voorbeelden van maatregleen die wij nemen zijn; eenrichtingsverkeer in het hotel, ontbijten, lunchen en dineren in shifts en disinfectiedispensers in openbare ruimtes.

veilig vergaderen bij blooming hotel

 • Vergaderen is alleen mogelijk in combinatie met een overnachting
 • Onze vergaderruimtes zijn groot genoeg om 1,5 meter afstand te kunnen houden
 • Elke vergaderruimte heeft een eigen pantry met koffie- en theefaciliteiten
 • Elke vergaderruimte heeft eigen toiletten
 • Ontbijten en dineren kan alleen in de kamer of in de vergaderzaal
 • Lunch serveren wij als lunchpakket om mee te nemen
 • Koffie, thee en drankjes uit ons assortiment zijn inbegrepen in het vergaderarrangement
 • Onze restaurants, terrassen en openbare ruimtes zijn gesloten
 • Uw gasten kunnen uitsluitend in de vergaderzaal samenkomen
 • Het zwembad en de sauna zijn gesloten
 • Indien gewenst kunt u fietsen voor uw gasten reserveren, dit zit inbegrepen in het vergaderarrangement


Bekijk ook alle algemene maatregelen die wij nemen rondom het Coronavirus.

Onze salesafdeling helpt je graag bij het organiseren van een professionele zakelijke bijeenkomst, met anderhalve meter afstand. We kunnen je informeren over de zaalopstellingen en vergaderarrangementen. Meerdaags vergaderen? Ook voor de rest van het hotel zoals de kamers en het restaurant gelden nieuwe coronamaatregelen. 

buiten vergaderen

blooming beschikt over 11 hectare bos- en duingebied waar wij ook met zakelijke groepen gebruik van kunnen maken. Met deze ruimte zorgen wij ervoor dat er veilig, op afstand, een bijeenkomst gehouden kan worden. Het meerendeel van onze vergaderzalen beschikt over een deur direct naar buiten. De combinatie tussen een zaal en buiten vergaderen is hierdoor snel gemaakt. Informeer ernaar bij onze sales afdeling.

blooming hotel vergaderzaal ruim.jpg
blooming uitzicht vergaderlocatie.jpg
de helper - carré met afstand (3).jpg

inhoud vergaderarrangement

 • minimaal één overnachting in een blooming room
 • elke dag ontbijt
 • elke dag diner
 • lunchpakket (to go)
 • Dopper Original
 • onbeperkt koffie en thee
 • onbeperkt frisdrank, bier en wijn uit het blooming assortiment
 • huisgemaakte lekkernij
 • handfruit in de openbare ruimtes
 • onbeperkt blooming duinwater
 • blocnote, pen en naamkaartje
 • huur plenaire zaal
 • apparatuur (projectiescherm of wand, flipover en beamer of flatscreen)
 • gratis parkeren
 • fietshuur

   

de ideale vergaderlocatie

de helper - sfeerfoto (3) (1).jpg

onze zalen

We hebben ruimte voor groepen van 2 tot 200 personen. Afhankelijk van de opstelling en jouw wensen kiezen wij, uit een van onze 14 zalen, de meest geschikte zaal voor jouw vergadering uit. Exclusief vergaderen in een zaal waar je niet gestoord wordt? Of een inspirerende presentatie voor 80 man? blooming heeft de perfecte plek voor je. Ook op anderhalve meter afstand.

restaurant Zandhoeve

Onze chef en zijn team stelt dagelijks een verrassend menu samen. Onze ingrediënten komen zo veel mogelijk uit eigen biologische Hoftuin. Dit haal je niet uit een boekje.

ontdek de Zandhoeve

overnachten

blooming hotel beschikt over 130 kamers. Je kunt kiezen uit éénpersoonskamers, basic rooms, regular rooms of de luxere unlimited rooms. Wanneer je kiest voor een meerdaagse vergadering met overnachting in het hotel krijg je toegang tot het zwembad en de sauna en staat er 's morgens een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar.

bekijk onze kamers
parkeren bij blooming hotel.jpg

voldoende parkeergelegenheid

Bij het hotel zijn meer dan 100 gratis parkeerplekken. Daarnaast hebben we meerdere parkeerplekken met laadpaal voor elektrische voertuigen.

Dopper en blooming

Elk jaar belandt 8 miljard kilo plastic in de oceanen, waaronder veel plastic waterflesjes. En dat is pet vinden blooming en Dopper. Daarom draait het hotel de kraan dicht voor de plastic single-use fles. Sinds half januari 2018 heeft blooming zich aangesloten bij de internationale PET FREE beweging van Dopper Foundation en ontvangen alle zakelijke gasten die met een vergaderarrangement in het hotel verblijven een eigen Dopper.

waarom Dopper?

de omgeving

Wie rust zoekt komt naar blooming. Midden in het duingebied, omgeven door het groen en slechts 6 kilometer van het strand. De omgeving van het hotel is inspirerend, motiverend en brengt de zakelijke gast tot bloei.

bekijk de activiteiten

   

saaie meetings zijn verleden tijd

Wil je meer dan alleen vergaderen? Bekijk dan het activiteitenaanbod van blooming hotel. Kies uit een sportief spel, een van de braingames, een ontspannende massage of een rustgevende wandeling door het bos. In samenwerking met lokale organisaties biedt blooming je de mogelijkheid aan om in, rondom of in de omgeving van het hotel een leuke activiteit te doen.

blooming massage 
Totale ontspanning na een dag intensief overleg? Kies voor een stoelmassage van 20 minuten of een heerlijk uitgebreide relaxmassage in onze eigen massage salon. Bekijk hier het massage aanbod.

cocktailworkshop van The Shakekings
Een professionele bartender van Shake Kings leert je hoe je de heerlijkste cocktails zelf kunt shaken. Zowel alcoholische als non-alcoholische cocktails zijn mogelijk. Minimale groepsgrootte is 10 personen.

Een activiteit reserveren?  Voor meer informatie over het activiteiten aanbod kunt u contact opnemen met onze sales afdeling via +31 (0)72 582 0520 of yourbusiness@weareblooming.com. Het team van blooming staat voor je klaar! 

Hotel_Blooming_Bergen_018.jpg
de helper - sfeerfoto (3) (1).jpg
ShakeKings cocktails
blooming vergaderruimte.jpg
blooming hotel Dopper arrangement.jpg
regisseur - carré met afstand (2).jpg
blooming hotel vergaderen.jpg
terras platanen 2.jpg

contact

Jouw zakelijke bijeenkomst bij blooming hotel? We laten je direct weten wat de mogelijkheden zijn! Neem contact op via 072 582 0520 of via yourbusiness@weareblooming.com of laat ons via het contactformulier weten wat jouw wensen zijn. Het blooming hotel biedt:

✔ altijd genoeg gratis parkeerplekken
✔ diverse, inspirerende zalen
✔ overnachten in één- of tweepersoonskamers
✔ een schitterende omgeving, midden in het duingebied
✔ voor elke deelnemer een Dopper Original