vergaderen bergen

blooming vergaderlocatie

Inspirerend en uniek vergaderen, midden in de natuur.

een b(l)oeiende meeting

vergaderen
zakelijk bergen
vergaderlocatie
vergadering
conferentie bergen

blooming hotel heeft sfeervolle, praktische en goed uitgeruste vergaderruimtes voor trainingen, bijeenkomsten, heisessies en vergaderingen. Ongeacht het doel, het gezelschap en de wensen omtrent de bijeenkomst is er altijd een passende vergaderruimte beschikbaar. De ligging van de zalen in het duingebied, geeft een gevoel van vrijheid en ruimte. Begroet door een lange rij bomen en het gefluit van de volgens maak je kennis met de rust en vrijheid van blooming. De beste ideeën en de mooiste plannen ontstaan op creatieve en inspirerende locaties. Daarom hebben wij onze vergaderzalen zo ingericht dat ze allemaal uitzicht hebben op het bos en dat je vanuit je stoel binnen enkele stappen midden in de natuur staat. 

Met 14 zalen, een eigen restaurant met biologische moestuin, 11 hectare aan bos- en duingebied en 128 hotelkamers is blooming hotel de perfecte vergader- en evenementenlocatie voor elke gelegenheid. De ligging van de zalen, direct in de natuur, geeft een gevoel van vrijheid en ruimte. blooming is van mening dat ook de omgeving bijdraagt aan het rendement van je bijeenkomst. Bij blooming kom je tot bloei. 

onze vergaderarrangementen

Inhoud van de vergaderarrangementen:
• Dopper Original
• onbeperkt koffie en thee
• huisgemaakte lekkernij
• handfruit in de openbare ruimtes
• onbeperkt blooming duinwater
• blocnote, pen en naamkaartje
• frisdrank assortiment tijdens vergaderuren
• huur plenaire zaal
• apparatuur (projectiescherm of wand, flipover en beamer of flatscreen).

Extra bij het 8-uurs arrangement:
•  1x lunchbuffet 

Extra bij het 12-uurs arrangement:
•  1x lunchbuffet
•  1x driegangen diner

Extra bij het 32-uurs arrangement:
•  2x lunchbuffet
•  1x driegangen diner
•  1x overnachting met ontbijt en gebruik van zwembad / sauna.

   

de ideale vergaderlocatie

vergaderzalen hotel blooming.jpg

onze zalen

We hebben ruimte voor groepen van 2 tot 200 personen. Afhankelijk van de opstelling en jouw wensen kiezen wij, uit een van onze 14 zalen, de meest geschikte zaal voor jouw vergadering uit. Exclusief vergaderen in een zaal waar je niet gestoord wordt? Of een inspirerende presentatie voor 80 man? blooming heeft de perfecte plek voor je.

restaurant blooming

restaurant Vigor

Onze chef en zijn team stelt dagelijks een verrassend menu samen. Zowel het uitgebreide lunchbuffet of het a la carte diner is een aangename toevoeging op elke vergadering of bijeenkomst. Privé dineren met je eigen gezelschap? Daarvoor hebben we diverse ruimtes beschikbaar.

overnachting hotel

overnachten

blooming hotel beschikt over 128 kamers. Je kunt kiezen uit éénpersoonskamers, basic rooms, regular rooms of de luxere unlimited rooms. Wanneer je kiest voor een meerdaagse vergadering met overnachting in het hotel krijg je toegang tot het zwembad en de sauna en staat er 's morgens een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar.

Hotel_Blooming_Bergen_070.jpg

voldoende parkeergelegenheid

Bij het hotel zijn meer dan 100 gratis parkeerplekken. Daarnaast hebben we meerdere parkeerplekken met laadpaal voor elektrische voertuigen.

dopper-fiets.jpg

Dopper en blooming

Elk jaar belandt 8 miljard kilo plastic in de oceanen, waaronder veel plastic waterflesjes. En dat is pet vinden blooming en Dopper. Daarom draait het hotel de kraan dicht voor de plastic single-use fles. Sinds half januari 2018 heeft blooming zich aangesloten bij de internationale PET FREE beweging van Dopper Foundation en ontvangen alle zakelijke gasten die met een vergaderarrangement in het hotel verblijven een eigen Dopper.

blooming hotel vergaderlocatie.jpg

de omgeving

Wie rust zoekt komt naar blooming. Midden in het duingebied, omgeven door het groen en slechts 6 kilometer van het strand. De omgeving van het hotel is inspirerend, motiverend en brengt de zakelijke gast tot bloei.

   

saaie meetings zijn verleden tijd

Wil je meer dan alleen vergaderen? Bekijk dan het activiteitenaanbod van blooming hotel. Kies uit een sportief spel, een van de braingames, een ontspannende massage of een rustgevende wandeling door het bos. In samenwerking met lokale organisaties biedt blooming je de mogelijkheid aan om in, rondom of in de omgeving van het hotel een leuke activiteit te doen.

blooming massage 
Totale ontspanning na een dag intensief overleg? Kies voor een stoelmassage van 20 minuten of een heerlijk uitgebreide relaxmassage in onze eigen massage studio.

cocktailworkshop van The Shakekings
Een professionele bartender van Shake Kings leert je hoe je de heerlijkste cocktails zelf kunt shaken. Zowel alcoholische als non-alcoholische cocktails zijn mogelijk. Minimale groepsgrootte is 10 personen.

Een activiteit reserveren?  Voor meer informatie over het activiteiten aanbod kunt u contact opnemen met onze sales afdeling via +31 (0)72 582 0520 of yourbusiness@weareblooming.com. Het team van blooming staat voor je klaar! 

Hotel_Blooming_Bergen_018.jpg
blooming vergaderlocatie natuur.jpg (1)
ShakeKings cocktails
blooming vergaderlocatie.jpg
blooming hotel Dopper arrangement.jpg
ontbijt regisseur - 03.jpg
blooming hotel vergaderen.jpg
blooming-inspirerende locatie.jpg

contact

Jouw zakelijke bijeenkomst bij blooming hotel? We laten je direct weten wat de mogelijkheden zijn! Neem contact op via 072 582 0520 of via yourbusiness@weareblooming.com of laat ons via het contactformulier weten wat jouw wensen zijn. Het blooming hotel biedt:

✔ altijd genoeg gratis parkeerplekken
✔ diverse, inspirerende zalen
✔ de mogelijkheid tot overnachten
✔ ontspanning in het zwembad en de sauna
✔ een schitterende omgeving, midden in het duingebied
✔ uitstekende, persoonlijke service