mountainbiken

Saaie meetings zijn verleden tijd

out of the box, into nature

blooming inspireert, blooming boeit. Met onze locaties blooming hotel, Het Hof en Beach bieden wij je de mogelijkheid om je vergadering op verschillende manieren te verreiken. Welke activiteit je kiest hangt af van de grootte van de groep, welk doel je voor ogen hebt (ontspannen, samenwerken, etc) en de locatie waar je voorkeur naar uit gaat.

Voor elke vergadering en elke groep mensen kunnen wij een passende activiteit aanbieden. blooming werkt samen met diverse ervaren partijen uit de omgeving. Hierdoor heb je altijd een persoonlijke begeleider die de groep inspireert en meeneemt in zijn of haar enthousiasme. 

Hieronder vind je een kort overzicht van het aanbod van onze activiteiten. Aan elke activiteit kunnen wij een persoonlijke draai geven. Onze sales afdeling bespreekt graag de mogelijkheden met je. 

een activiteit reserveren
Voor meer informatie over de activiteiten of voor het reserveren van een activiteit vragen we je contact op te nemen met onze sales afdeling.

Neem contact op via 072 582 0520 of yourbusiness@weareblooming.com

mountainbiken-blooming.jpg

mountainbiken

Op een steenworp afstand van blooming hotel ligt één van de mooiste mountainbike routes van Nederland. Onder begeleiding van een professionele gids ontdek je het prachtige duingebied van Schoorl en Bergen. Om te beginnen leer je de mountainbike onder controle te krijgen, waarna een uitdagende rit volgt. Helm, bidon en een sterke fiets die bij je lengte past zijn inbegrepen. Ervaring is geen vereiste.

wandelen-blooming.jpg

wandeltocht

In de prachtige omgeving van Bergen is veel te zien en te beleven. Dit kan op verschillende manieren onder begeleiding van een natuurgids die de hele omgeving kent. Je kunt kiezen uit verschillende opties: natuur- en cultuurhistorische wandeling, zintuigprikkellend (kan ook in het donker) of een stiltewandeling.

fietsen bij blooming hotel.jpg

fietstocht

Stap op een blooming fiets en maak samen met de gids een ronde langs opvallende architectuur en ateliers van de Bergense School.

yoga-blooming.jpg

yoga

De yoga lessen zijn geschikt voor iedereen die zich beter wil voelen op fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel vlak. Je hoeft er niet lenig of sterk voor te zijn. Yoga helpt juist om meer flexibiliteit en kracht te krijgen. Met behulp van de juiste ‘alignment’ (houding) kun je het lichaam ondersteunen in haar natuurlijke herstel. De yogalessen kunnen bij mooi weer buiten worden gegeven bij het hotel of op het strand. Bij slecht weer kan de yoga binnen worden gegeven.

bootcamp-yoga.jpg

bootcamp

In groepsverband sporten in de prachtige omgeving van Bergen onder begeleiding van een ex-biatleet/ topsporter en Bergense natuurgids. Tijdens de loop en de oefeningen wordt gebruik gemaakt van elementen uit de natuur. Denk hierbij aan eikenstammetjes als halter of een hindernis baantje met horden. Het reliëf van de duinen en het mulle zand benutten voor de afwisseling van ondergrond, een bomenslalom in het bos en een natuurlijk mostapijt voor pilates, yoga, stretch en situps.

210916_7722_.jpg

beach activiteiten

Omdat blooming hotel zich maar 6 kilometer van het strand bevindt, behoren activiteiten op het strand ook tot de mogelijkheden. SUPpen, surfen, puzzelspellen, pijl en boog schieten, noem het maar op. In samenwerking met een professionele organisatie kunnen we een heerlijke middag op het strand voor je organiseren.

ShakeKings cocktails

cocktail workshop

Na een korte uitleg over de geschiedenis van de cocktail, het gebruik van het cocktail gereedschap, alcohol en andere leuke weetjes ga je aan de slag aan de hand van een goed samengestelde menukaart. Serveer de cocktail in bijpassend glaswerk met garnituur en proef je eigen creatie.

vergaderen exclusief

tai chi

Tai Chi is een eeuwenoude Chinese bewegingskunst , een geneeskunst , een vechtkunst en een complete weg naar zelfontwikkeling. Tijdens de workshop ben je onder begeleiding van een echte Tai Chi meester bezig met lichaamsoefeningen, verwerkt in thema´s die zijn afgestemd op situaties die voorkomen op de werkvloer en in het dagelijks leven.

Object reference not set to an instance of an object.

blooming-escape-room-bergen.jpg

espace room

Onze outdoor escape room vindt plaats in het bos. Je loopt een route door een bos en onderweg vind je onderdelen die je nodig hebt om de escape room op te lossen. Je wordt bij deze escape room niet echt opgesloten.

activiteit-zakelijk-blooming-1.jpg
activiteiten-zakelijk-blooming-2.jpg
activiteiten-zakelijk-blooming-3.jpg
activiteiten-zakelijk-blooming-4.jpg