banner dopper blooming hotel3.jpg

!Het is uit met de PET!

blooming sluit zich aan bij de Dopper Wave en strijdt mee tegen wegwerpwaterflessen

het lekkerste water komt gewoon uit de kraan

Elk jaar belandt 8 miljard kilo plastic in de oceanen, waaronder veel plastic waterflesjes. En dat is pet vinden blooming en Dopper. Daarom draait het hotel de kraan dicht voor de plastic single-use fles. Sinds half januari 2018 heeft blooming zich aangesloten bij de internationale PET FREE beweging van Dopper Foundation en ontvangen alle zakelijke gasten die met een vergaderarrangement in het hotel verblijven een eigen Dopper.

Ze tappen daarmee kraanwater bij acht waterpunten in en om het hotel. blooming is het eerste hotel dat op deze manier een vaste samenwerking aangaat met Dopper. Lees het hele interview met Mike Bosman en Martijn Lindhout over het gebruik van Dopper flessen hier.

it's not just a water bottle, it's a planet saving device

de Dopper Wave

Kleine, dagelijkse handelingen. Niet alleen thuis, maar ook op kantoor, tijdens een vergadering of bij een evenement. Het is niet moeilijk en je voorkomt ermee dat grote hoeveelheden wegwerpplastic in onze oceanen belanden. Dit is wat blooming doet.

  • Elke zakelijke gast krijgt een Dopper om te gebruiken tijdens de meeting en om mee naar huis te nemen.
  • In het hotel zijn 8 Dopper tappunten waar gasten onbeperkt vers duinwater kunnen tappen.
  • Tijdens de lunch en het diner in het restaurant worden geen single-use waterflessen gebruikt.
  • blooming biedt de Dopper flessen ook aan in de shop om daarmee nog meer hotelgasten te motiveren om minder wegwerpflessen te gebruiken.