zwembad-blooming-hotel-bergen.jpg

blooming faciliteiten

voor een ontspannen verblijf

blooming wellness

Bij blooming kies je de wellness die bij je past. Door te doen waar je je lekker bij voelt. Zoals te fietsen of te wandelen, een boek te lezen of van een goed glas wijn te genieten.

Hardlopen kun je in de directe omgeving op een zelf gekozen route of samen met het running team op zondagochtend.

Beleef blooming spetterend in het zwembad en de whirlpool. Op de begane grond van het hotel bevindt zich het 16 meter lange en 

1.40 meter diepe zwembad. Het bad heeft een constante temperatuur van 30 graden en is uitgerust met massagestralen. Naast het zwembad bevindt zich de 6-8 persoons Finse sauna, welke op verzoek kan worden aangezet (badkleding gewenst). Nog meer ontspanning? Boek dan een heerlijke blooming massage.

Het zwembad is dagelijks geopend van 07.00 – 20.00 uur voor alle gasten en tussen 20.00 - 22.30 uur alleen voor volwassenen vanaf 18 jaar.

 

massages

Ieder mens is anders en bij ieder mens past, volgens onze visie, een unieke massage. Bij blooming is een massage nooit hetzelfde en we bepalen in overleg met u welke massage op dat moment het beste bij u past. De massages worden verzorgd door Be MASSAGE, bekijk hier het aanbod. Bel +31 (0)72 582 0520 of email welcome@weareblooming,com voor het maken van een afspraak. We ontmoeten u graag op de tafel!

massageruimte - 05.png

fietsen

Trotseer de prachtige duinlandschappen op een blooming fiets! Het huren van een fiets bedraagt €11,50 per dag of €6,50 voor een dagdeel (tot of na 14.00 uur). Hier zijn voorzitjes (max 15 kg) en achterzitjes (max 25 kg) bij te huren. Voor de blooming bengels zijn er een beperkt aantal fietsen van 24 inch, de huur bedraagt €8,50 per dag. Voor bezitters van elektrische fietsen is er een oplaadpunt en een overdekte stalling aanwezig.

arrangement fiets

roomservice

Bij blooming kun je zowel samenkomen als afzonderen. Wil je ontbijten, lunchen of dineren op je kamer? Geen probleem. Kijk even op de roomservicekaart die je in de kamer zult vinden. Het blooming team staat 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat om jou als blooming gast te plezieren. Vandaar dat de minibar ontbreekt. At your blooming service!

faciliteiten wellness

blooming bengels

blooming bengels vermaken zich kostelijk en creëren culinaire luchtkastelen in hun eigen kidskeuken. Een mooie speelplek grenzend aan restaurant vigor, dichtbij de ouders. En pizza maken met de chef behoort ook tot de mogelijkheden. Naast kokkerellen kunnen de kleintjes naar hartenlust spelen, kleuren en bouwen.

Familiekamers zijn er in alle soorten en maten bij blooming. De roomy rooms en de waterfront suite zijn uitermate geschikt voor de gezinnen met kleinere kinderen en de family loft en de suite heaven beyond zijn uitgerust met bedden van 2,00 meter lang. Connecting doors zijn beschikbaar op een beperkt aantal unlimited rooms.

De omgeving van blooming leent zich uitstekend voor een fietstocht. Ook voor kinderen heeft blooming een beperkt aantal kinderfietsen te huur van 24 inch. De huur bedraagt € 8,50 per fiets per dag. Voor de kleintjes zijn er voorzitjes (max 15 kg) en achterzitjes (max 25 kg) te huren bij de blooming fietsen.

De vrijbuiter is een waar klimparadijs voor de blooming kids, een parcours van klimtoestellen waar de kinderen  zich kunnen uitleven. Omgeven door groen in het bos, maar toch vlakbij de blooming terrassen, is het ideaal gelegen voor de kids om te klimmen en klauteren terwijl de ouders op het terras genieten. 

vrijbuiter - 001.jpg
faciliteiten familie
pannaveldje .jpg

gratis wifi en parkeren

Voor de wifi geen moeilijke codes, kraskaartjes en wachtwoorden bij blooming hotel, landgoed Het Hof en blooming beach. Hier sta je in verbinding met de wereld en wordt vanzelfsprekend gratis wifi aangeboden. Parkeren kun je als gast gratis bij blooming hotel en bij blooming landgoed Het Hof. blooming hotel heeft eveneens een oplaadpunt voor elektrische auto's. Bij blooming beach kun je gebruik maken van de openbare parkeerplaatsen, gratis parkeren is hier helaas niet mogelijk.