blooming hotel massages.jpg

blooming massages

Laat het dagelijks leven los en kom helemaal tot rust.

you know you kneed it

Ieder mens is anders en bij ieder past, volgens onze visie, een unieke massage. Bij blooming is een massage nooit hetzelfde omdat wij onze technieken afstemmen op het individu. Gun uzelf een moment van ontspanning en reserveer de massage die beste bij u past.

In overleg met u bepalen we welke massage op dat moment het beste bij u past. Een korte intake is onderdeel van onze massages. Wij ontmoeten u graag op de tafel.

een afspraak maken
T. 072 5820 520
E. welcome@weareblooming.com
Of bel de receptie (9) met de telefoon vanuit uw kamer.

massages & duo behandelingen

relax massage

Een ontspannende massage met natuurlijke olie. Deze massage stimuleert de bloedsomloop en voert afvalstoffen af. Het brengt het lichaam en de geest tot rust. 
30 min | 60 min | 90 min  €40 | €70 | €100

zwangersschapsmassage

De zwangerschapsmassage is een zachte massage met aandacht voor uw klachten. Omdat wij een speciale tafel hebben met een uitsparing voor de buik en borsten kunt u eindelijk weer op uw “buik” liggen. Deze massage verbetert de doorbloeding waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen vrij komen voor u en uw kindje. Deze behandeling is mogelijk vanaf de 14e week van uw zwangerschap.
30 min | 60 min | 90 min  €40 | €70 | €100

duo relax treatment

Samen genieten van een rugpakking en rugmassage. Aan de rugpakking van vulkanisch klei en algen worden etherische oliën toegevoegd afgestemd aan uw behoefte. De rugpakking wordt afgedekt met folie daardoor worden de werkzame stoffen beter opgenomen in de huid. Tijdens het inwerken van de pakking bij de ene persoon wordt de ander gemasseerd en vice versa.
60 min | €110

blooming-massagesalon.jpg
massageruimte - 05.png
blooming-hotel-massages.jpg

onze producten

De oliën en crèmes die we gebruiken zijn uitsluitend samengesteld uit natuurlijke ingrediënten die voedend voor de huid zijn. 100% natuurlijk, vegan en van de beste (bio)kwaliteit. 

Bij elke massage kiezen wij een etherische olie die de werking van de massage versterkt en waarvan de geur en de ingrediënten het beste bij u en u wensen passen. Wij geloven dat je pas echt ontspant als je dat eerlijk en zuiver doet.