massageruimte blooming hotel.png

blooming massages

you know you kneed it

what happens if you pause and breathe?

Ieder mens is anders en bij ieder mens past, volgens onze visie, een unieke massage. Bij blooming is een massage nooit hetzelfde. In de massages worden verschillende technieken aangeboden zoals de klassieke, de zacht holistische en de deep tissue techniek. De oliën en crèmes die we gebruiken zijn uitsluitend samengesteld uit natuurlijke ingrediënten die voedend voor de huid zijn. 

In overleg met u bepalen we welke massage op dat moment het beste bij u past. Een korte intake is onderdeel van onze massages. Wij ontmoeten u graag op de tafel.

een massage reserveren?
T. 072 5820 520
E. welcome@weareblooming.com
Of bel de receptie (9) met de telefoon vanuit uw kamer.

De massage worden gegeven door Daniëlle Molenkamp van Healthyglow.
T. 06 3448 6072
E. d.molenkamp@hotmail.com

 

de massages

blooming relax massage

De blooming relaxmassage is een ontspannende massage die gericht is op het tot rust brengen van lichaam en geest. De massage brengt het centrale zenuwstelsel tot rust en brengt uw lichaam in balans. Na de massage kunt u ervaren hoe het voelt om weer helemaal in verbinding te zijn met uzelf. De blooming relaxmassage is een heerlijk ontspanningsmoment.

45 min à € 60,00 pp
60 min à € 70,00 pp
75 min à € 80,00 pp
90 min à € 90,00 pp
120 min à € 110,00 pp

flow massage

De Flow massage is een volledige lichaamsmassage en bestaat uit vloeiende bewegingen over de hele lengte van het lichaam. De bewegingen kunnen in tempo en diepte verschillen geïnspireerd door de muziek. Lichte stretchings en bewegingstechnieken kunnen onderdeel zijn van deze massage mits deze passend zijn bij jou als persoon. Tevens speelt de ademhaling een belangrijke rol. Dit helpt je om in het lichaam te komen en een staat van diepe ontspanning te ervaren. Het onderlichaam als het bovenlichaam zijn tegelijkertijd ontbloot. Het bekken gebied is bedekt met een sarong. De ruimte is extra verwarmd bij deze massage.

75 min à € 80,00 pp 
90 min à € 90,00 pp
120 min à € 110,00 pp

 

hot stone massage

In de hot stone massage worden gladde, platte, verwarmde basalt stenen gebruikt. Basalt stenen zijn van een hard, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid waardoor de stenen goed warmte kunnen vasthouden. De warmte zorgt voor een diepe ontspanning en een betere bloedsomloop waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd kunnen worden. Door de warmte wordt het lichaam voorbereid zodat het weefsel zachter en toegankelijker wordt om te masseren. Deze massage is niet aan te raden bij zomerse temperaturen, als u zwanger bent of last hebt van hart en vaatziekten.

75 min à € 85,00 pp

zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage is een mooie manier om volledige aandacht te hebben voor alle veranderingen van uw lichaam. Verschillende klachten die tijdens een zwangerschap ontstaan kunnen door massage behoorlijk verminderd worden. Een zwangerschapsmassage helpt bij rugklachten, verminderde bloedcirculatie, hoofdpijn, misselijkheid, beenkrampen of vermoeide benen. Een massage werkt niet alleen pijnverlichtend maar ook zeer ontspannend.

45 min à € 60,00 pp
60 min à € 70,00 pp
75 min à € 80,00 pp
90 min à € 90,00 pp 
120 min à € 110,00 pp

Duo essential oil treatment

De duo essential oil treatment is een rug-, nek- en schoudermassage in combinatie met een rugpakking. Een pakking is een rugmasker die we zelf bereiden. Het is een combinatie van een hydraterende crème met o.a. argan olie en shea butter die we combineren met de door u gekozen essentiële ofwel etherische olie. De rugpakking wordt afgedekt met folie. Door het afdekken ontstaat warmteontwikkeling waardoor stoffen vanuit de pakking beter door het lichaam opgenomen kunnen worden. Deze behandeling is voor 2 personen. Wanneer de ene persoon de pakking ontvangt, krijgt de andere persoon een massage en vice versa. Voorafgaand aan de behandeling krijgt u een uitleg over de etherische olieën. U kunt op basis van de uitleg en de geur bepalen welke olie bij u past. Wanneer de ene persoon de massage ontvangt, ligt de ander persoon in de pakking en vice versa.

60 min à € 110,00 (prijs voor 2 personen)

essential oil massage

De essential oil massage is een massage waarbij etherische ofwel essentiële oliën worden gebruikt. Wij werken bij blooming met de etherische oliën van Young Living. Deze onderscheiden zich door de zuiverheid van de olie die vanuit een zeer zorgvuldig productieproces tot stand is gekomen. Elke olie of olie blend heeft zijn eigen kwaliteiten en eigenschappen. De oliën worden gebruikt in een volledig op u afgestemde ontspanningsmassage.

stress away Laat de dagelijkse stress even los. Een massage met een heerlijke rustgevende mix van verschillende therische oliën.
energy boost Wilt u een verkwikkende massage? Deze olie mix van Peppermint en Orange werkt verfrissend en opbeurend.
deep relief Deep Relief is een olie blend die kan helpen bij pijnlijke en gespannen spieren. Het is een mix van Peppermint, Wintergreen, Copal en Palo Santo oliën.
breath again Wilt u uw luchtwegen en imuunsysteem ondersteunen en versterken? De Breathe Again olie blend kan u helpen om weer vrijer te ademen.

45 min à € 64,00 pp
60 min à € 74,00 pp
75 min à € 84,00 pp
90 min à € 94,00 pp
120 min à € 114,00 pp

faciliteiten massage
massageruimte - 05.png
physiotherapy-567021_1920.jpg