blooming-hotel-wellness.jpg

blooming wellness

Kom lekker genieten. U verdient het.

welzijn voor lichaam en geest

Bij blooming kies je de wellness die bij je past. Door te doen waar je je lekker bij voelt. Zoals te fietsen of te wandelen, een boek te lezen of van een goed glas wijn te genieten. 

Op de begane grond van het hotel bevindt zich de blooming wellness. Een plek om te ontspannen, op te warmen of af te koelen, een plek waar rust en ontspanning centraal staat. 

De blooming wellness is elke dag van 07:00 tot 23:00 open en is enkel toegankelijk voor gasten van blooming hotel. 

In de blooming wellness is aanwezig;

• zwembad
• Finse sauna
• jacuzzi
• stortdouche

• kleedruimtes
• lockers
• douches

het zwembad

In de blooming wellness, op de begane grond van het hotel, bevindt zich het 16 meter lange en 1.40 meter diepe zwembad. Het bad heeft een constante temperatuur van 30 graden en is uitgerust met massagestralen. 

Het zwembad is een plek om tot rust te komen. We vragen u de kinderen niet zonder begeleiding in het zwembad te laten spelen en speelgoed is niet toegestaan. 

blooming hotel zwembad faciliteiten.jpg

Finse sauna

Misschien wel de meest traditionele sauna die er bestaat, in de Finse sauna ontspan je zoals de Finnen dat duidend jaar geleden al deden. Geniet bij blooming van deze pure sauna ervaring. Verwarm je lichaam en verfris je geest.

Onze Finse sauna kan op aanvraag aan worden gezet. Hiervoor hoeft u alleen maar even te bellen met onze Front Office en 20 minuutjes later kunt u heerlijk gaan ontspannen. In de sauna vragen wij u badkleding te dragen en op uw handdoek plaats te nemen. 

finse-sauna-blooming-hotel.jpg (1)

jacuzzi

jacuzzi-blooming-hotel.jpg

Naast ons zwembad staat de 6-persoons jacuzzi. Dit is de perfecte plek om na het baantjes trekken even een paar minuutjes te bubbelen. Zet de jetstralen of de bubbels aan, zak onderuit en geniet. De jacuzzi is net als het zwembad dagelijks van 07:00 tot 23:00 u te gebruiken.