diner blooming

blooming restaurant vigor

vigor staat voor smakelijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer

met blooming flair

blooming focust zich op koken met een palet aan heerlijke natuurlijke smaken. De ingrediënten die worden gebruikt komen zoveel mogelijk uit de eigen biologische moestuin, welke te vinden is bij blooming landgoed Het Hof, en van boeren uit de regio. Executive Chef Roel Oostrum haalt zijn inspiratie uit de Hoftuin. Deze Hoftuin is de rode draad door het menu van blooming. Samen met de tuinman maakt Roel elk jaar een zaaiplan, hierdoor kookt blooming automatisch met de seizoenen mee. 

Je zou onze kookstijl Dutch-Nordic cuisine kunnen noemen. Een kruising tussen groente, vis en lokale producten. Met deze kookstijl zetten wij de producten van Het Hof op een podium. Dit is de kwaliteit die je proeft, een wellness voor de tong waarbij de gezonde mens floreert.  Ogen dicht, mond open.

ontbijt

lees meer

bar en terrassen

lees meer

Private Dining

lees meer

restaurant Vigor

(H)eerlijk eten in een ongedwongen sfeer, het gevoel van eten in een woonkeuken bij goede vrienden. Vigor staat voor passie en energie. Onze trots in het restaurant is de houtoven. Maar die oven is er niet alleen vanwege de sfeer. Hij is er vooral omdat de kok er allerlei gerechten in kan roosteren of bakken. Vis bijvoorbeeld, zo hebben we op de kaart zeebaars in zoutkorst gehad, een groot succes. Of groenten, zoals truffelaardappels, aubergines en tomaten uit eigen tuin. Tijdens het ontbijt worden er brood en eieren in gebakken. En natuurlijk gaan er pizza’s – met vanzelfsprekend een knapperige, dunne bodem - de oven in. Kinderen die iets te vieren hebben (of omdat ze het leuk vinden), maken hun eigen pizza.

Chef-kok Roel Oostrum omschrijft zijn keuken als Dutch-Nordic met blooming flair. De gerechten zijn puur. De ingrediënten, die zoveel mogelijk uit de eigen moestuin en van de boeren uit de regio komen, eerlijk.

Restaurant Vigor in blooming hotel is dagelijks geopend vanaf 18.00 uur. Klik hier voor een online reservering of neem contact met ons op via 072-5820520 of welcome@weareblooming.com.

Bekijk alvast onze kaart.

reserveren