tomaat-header.jpg

Ontdek de geheimen van de chef

Puur en eerlijk koken, met blooming flair.

"dit haal je niet uit een boekje"

blooming focust zich op koken met een palet aan heerlijke natuurlijke smaken. De ingrediënten die worden gebruikt komen zoveel mogelijk uit de eigen biologische moestuin, welke te vinden is bij blooming landgoed Het Hof, en van boeren uit de regio. Executive Chef Roel Oostrum haalt zijn inspiratie uit de Hoftuin. Deze Hoftuin is de rode draad door het menu van blooming. Samen met de tuinman maakt Roel elk jaar een zaaiplan, hierdoor kookt blooming automatisch met de seizoenen mee. 

Met deze rijkdom op fietsafstand van het hotel is het vanzelfsprekend dat groente de basis vormt voor onze gerechten. Dit is terug te vinden in Restaurant Zandhoeve, met het volledig vegetarische flora menu. Heb je toch zin in vlees of vis dan kiest u voor het fauna menu of ga je voor een echt goede hamburger in de brasserie. Hiervoor werken we samen met zorgvuldig uitgekozen leveranciers. Het samenkomen van lokale ingrediënten met mondiale kruiden en kooktechnieken staat garant voor verrassende smaakcombinaties.

restaurant Zandhoeve

Op de eerste etage van blooming hotel vind je Restaurant Zandhoeve, het splinternieuwe restaurant van blooming en het pronkstuk van onze executive chef Roel Oostrum.

lees meer

blooming brasserie

Voor een sappige hamburger, een speciaal biertje of een heerlijke salade ga je naar onze brasserie. Grenzend aan het mooiste terras van Bergen kan je hier gemakkelijk uren vertoeven.

lees meer

terrassen en openbare ruimtes

blooming hotel beschikt over meerdere terrassen en comfortabele ruimtes om heerlijk te ontpannen.

lees meer
blooming-ontbijt-2017.jpg

ontbijt

Het ontbijt van blooming is grotendeels biologisch, zeer uitgebreid en ongeëvenaard.

moestuin hof