bergen bar

blooming bar en terrassen

eten en drinken uit en in de natuur

blooming bar

Als een black box ligt de bar van blooming in het hart van het hotel. De bar is de ideale plek om te eten en drinken, of dit nu gezellig met een gezelschap is of intiem met z'n tweeën. In de bar maak je kennis met de pure en eerlijke smaken uit onze eigen Hoftuin. Hier telen wij onder leiding van tuinman Dries jaarlijks zo’n vijftig soorten biologische groenten, kruiden en fruit. In De Hoftuin komen twee werelden samen. Die van de kok en die van de tuinder.

Probeer ook eens ons eigen blooming bier, de Bergensche Blos. Gebrouwen van 100% biologische granen en water uit de heilige bron van Adelbert. Of vraag de barman of barvrouw om een lekkere blooming cocktail! 

De bar is bijzonder ingericht door John Breed, zijn werk is vooral geïnspireerd op zijn avontuurlijke reizen en dat is terug te zien aan het spannende rariteitenkabinet.

 

Oproep voor muzikale vrijwilligers!
Ken je die vleugel die op het Centraal Station in Amsterdam staat? En waar mensen in het voorbijgaan aanschuiven en een deuntje op wegspelen? Zoiets hebben wij ook staan in de bar van het hotel. Kun jij mooi piano spelen maar ontbreekt het je vaak aan publiek? Of volg je een opleiding aan het conservatorium en dien je veel “vlieguren” te maken om je talent verder te ontwikkelen? Dan ben je bij ons van harte welkom om aan te schuiven op vrijdag-, zaterdag- of zondagmiddag en/of avond en onze gasten te vermaken met leuke muziek. Wij bieden je een fijne piano en gezellig publiek, jij biedt je diensten aan als het past in jouw agenda. Een mooie uitwisseling toch? En natuurlijk mag je net als de rest van het personeel een hapje mee-eten.

Stuur je reactie, compleet met kort filmpje waarin je je muzikale talent laat zien naar hr@weareblooming.com.

lobby en terrassen

De lobby van blooming hotel is dé centrale ontmoetingsplaats voor iedereen die wil genieten van een kop koffie (met lekkers!), een glas wijn, een lekker broodje of een goede salade. De lobby en het aangrenzende terras kijken uit over de binnenvijver. Het terras

onder de platanen is achter de bar gelegen en maakt de ideale plek om lekker te eten en drinken op een mooie zomerse dag, maar ook als het weer niet zo mee werkt zit je hier heerlijk beschut. Hier wordt dezelfde kaart geboden als in de bar.

lobby hotel blooming
drinken hotel bergen
blooming lobby bergen