blooming brasserie headerfoto.jpg

blooming brasserie

Het hart van blooming hotel en grenzend aan het mooiste terras van Bergen.

blooming brasserie

Voor bar food 'with a twist', de lekkerste cocktails, een verse kop koffie en een goed glas wijn schuif je aan bij de blooming brasserie. Op deze unieke locatie in blooming hotel in Bergen is dit dè plek om voor zowel hotelgasten als gasten van buitenaf om even lekker te ontspannen. Al is het voor een kopje koffie na een lange wandeling of urenlang borrelen in de zon, er is geen plek in Bergen waar je lekkerder zit. 

openingstijden

maandag 12:00 tot 00:00 uur
dinsdag 12:00 tot 00:00 uur
woensdag 12:00 tot 00:00 uur
donderdag 12:00 tot 00:00 uur
vrijdag 12:00 tot 00:00 uur
zaterdag 12:00 tot 00:00 uur
zondag 12:00 tot 00:00 uur

Een beetje bijzonder en bijzonder lekker, dit is bar food with a twist. De kaart van chef Roel Oostrum bevat street food met zowel Europese als Oosterse invloeden, ontwikkeld met de input vanuit onze eigen biologische Hoftuin. Je bestelt niet je standaard voor-, hoofd- en nagerecht maar laat je tafel vullen met een combinatie van bites en bar food. Dit is shared dining op de blooming manier.  

Wij tappen Gulpener bier, afkomstig van de meest duurzame brouwerij van Nederland en op onze drankenkaart staan heerlijke speciaalbiertjes.  Heb je ons eigen gebrouwen biertje, de Bergensche Blos al geproefd? Deze wordt in Egmond voor ons gebrouwen en heeft een heerlijk frisse smaak met een hint van rozenbottel. Zin in een cocktail? Vraag onze barman om iets voor je te shaken!

Restaurant_Zandhoeve_HorecaInBeeld.nl-16.jpeg
blooming-brasserie-bergen-noord-holland.jpg
terras brasserie blooming hotel.jpg
barman-blooming-hotel-brasserie.jpg
blooming-brasserie-bergen-noord-holland-2.jpg
Restaurant_Zandhoeve_HorecaInBeeld.nl-13.jpeg