terras_bloominghotel.jpg (1)

terrassen en openbare ruimtes

Midden in het bos van Bergen, heerlijk beschut en compleet afgesloten van de buitenwereld.

onze openbare ruimtes

de lobby
De lobby van blooming hotel is dé centrale ontmoetingsplaats voor iedereen die wil heerlijk ontspannen een boek wil lezen, een kop koffie wil drinken of even rustig het werk wil afmaken. Met relaxte fauteuils, comfortabele werkplekken en een terras grenzend aan de binnenvijver is de lobby het verzamelpunt van hotel blooming.

de verbinder
De Verbinder verbindt het historische gedeelte van blooming hotel,met het nieuwe gedeelte. Deze lichte ruimte is een heerlijke plek om in alle rust wat werk te doen, te ontspannen of met elkaar een spelletje te spelen. Vlak bij de brasserie en met een deur naar het terras. Naast de verbinder vind je ook de Drager, de zaal die in het weekend en in de vakanties omgetoverd wordt naar een speelkamer. Met schaken met grote stukken, twister en tafeltennis.

onze terrassen
Het terras onder de platanen, grenzend aan de brasserie, maakt de ideale plek om lekker te eten en drinken op een mooie zomerse dag, maar ook als het weer niet zo mee werkt zit je hier heerlijk beschut. Met uitzicht op speelterrein 'de Vrijbuiter' kan je hier ook met het gezin heerlijk een paar uur goed toeven.

het zonneterras
Grenzend aan het zwembad hebben vind je een heerlijk zonneterras. Met loungesets voor meerdere personen, ligbedden en hangmatten. Perfect om na een verfrissende duik lekker aan je kleurtje te werken. lobby hotel blooming
blooming lobby bergen
terras zwembad.png