restaurant hotel

ontbijt blooming hotel

a blooming start of the day

gezonde buitenlucht...daar krijg je trek van!

vergaderlocatie
restaurant bergen
bergen restaurant
restaurant blooming
blooming restaurant

A blooming start of the day met het uitgebreide ontbijtbuffet van blooming hotel, er is voor ieder wat wils. Elke vroege ochtend brengt Fermento diverse broodsoorten, voor de hotelgasten om zelf te snijden maar ook croissantjes, suikerbrood en meer. Hard of zacht  gekookt eitje? Of liever á la minute gebakken in de pizzaoven? Er is verse bacon, vleeswaren en meerdere soorten kaas. Kies uit een variatie aan biologisch zoet en hartig beleg en doe ze op een vers afgebakken wafel. 

We serveren biologische yoghurt en kwark van de Noorderhoeve. Fruitsalade, geweld fruit en een variatie aan  verschillende soorten cereals. Eerlijke koffie en thee van Peeze. Melk, karnemelk en verse jus d’orange.

Het ontbijt wordt geserveerd in restaurant Vigor van 07.00-10.30 uur op doordeweekse dagen en van 08.00-11.00 uur in het weekend en tijdens vakanties. Tegen betaling van een toeslag kun je lekker genieten van een heerlijk ontbijt op bed. Het vaak geprezen en beroemde ontbijt van blooming hotel zelf uitproberen? We begroeten je graag in ons hotel! 

ontbijten in bergen
blooming-ontbijt-2017.jpg
ontbijt bergen