privatedining-bijblooming-bergen.jpg

private dining

heerlijk eten en goed gezelschap

voor iedere gelegenheid een ruimte

Ben je op zoek naar een ruimte waar je ongestoord en exclusief met vrienden, collega's, familie of geliefden kunt dineren? Private dining is de ideale toevoeging aan je verjaardag, een vergadering, een evenement of een bruiloft. blooming hotel beschikt over diverse ruimtes waar je heerlijk privé kunt dineren. We hebben meerdere ruimtes voor groepen van 6 tot 25 personen. 

De Kenner
Restaurant Vigor beschikt over twee private dining rooms. De Kenner is geschikt voor maximaal 14 gasten. De Kenner is een sfeervolle afgesloten ruimte, gelegen naast het restaurant. De wijnen vloeien rijkelijk en smaak en intimiteit floreren hier.

De Ontdekker
Licht, ruim en intiem ingericht. De Ontdekker geeft ruimte tot maximaal 22 personen. Neem met je groep plaats aan een lange tafel en geniet van een ongestoord privé diner. Met uitzicht op de bossen van Bergen is dit de ideale ruimte voor jou en je gezelschap.

De Muze
De oude villa van blooming hotel is een prachtige plek om heerlijk te eten en drinken met een besloten groep tot maximaal 24 personen. De zaal De Muze beschikt over hoge plafonds en houten vloeren die de gelegenheid accentueren. Het aangrenzende terras is overdekt en verwarmd en beschikt over een buitenkeuken voorzien van green eggs. Omring jezelf door het groen en geniet van de zingende vogels op de achtergrond terwijl de keukenbrigade een smakelijk diner op tafel zet. 

Laat je verrassen en proef de aandacht. 
Benieuwd naar de ruimtes en de mogelijkheden? Het blooming sales team vertelt je graag meer!

Neem contact met ons op via welcome@weareblooming.com of bel ons op 072 - 5820 520.

private dining blooming ontdekker

De Ontdekker

privé dineren

De Muze

Kenner 06.jpg (1)

De Kenner