banner terras blooming hotel bergen.jpg

terrassen en openbare ruimtes

Midden in het bos van Bergen, heerlijk beschut en compleet afgesloten van de buitenwereld.

  • bekijk beschikbaarheid

onze terrassen en openbare ruimtes

lobby blooming hotel bergen.jpg

de lobby

De lobby van blooming hotel is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die wil heerlijk ontspannen een boek wil lezen, een kop koffie wil drinken of even rustig het werk wil afmaken. Met relaxte fauteuils, comfortabele werkplekken en een terras grenzend aan de binnenvijver is de lobby het gezellige verzamelpunt van hotel blooming.

terras brasserie blooming hotel.jpg

onze terrassen

Het terras onder de platanen, grenzend aan de brasserie, is de ideale plek om lekker te eten en drinken op een mooie zomerse dag, maar ook als het weer niet zo mee werkt zit je hier heerlijk beschut. Grenzend aan de lobby is het terras aan de vijver een heerlijk rustige plek om even een krantje te lezen of van de lelies in de vijver te genieten.

lobby hotel blooming

de verbinder

De Verbinder verbindt het historische gedeelte van blooming hotel, met het nieuwe gedeelte. Deze lichte ruimte is een heerlijke plek om in alle rust wat werk te doen, te ontspannen of met elkaar een spelletje te spelen. Vlak bij de brasserie en met een deur naar het terras. Naast de verbinder vind je ook de Drager, de zaal die in het weekend en in de vakanties omgetoverd wordt naar een speelkamer. Met schaken met grote stukken, twister en tafeltennis.

terras zwembad.png (1)

het zonneterras

Grenzend aan het zwembad hebben vind je een heerlijk zonneterras. Met loungesets voor meerdere personen, ligbedden en hangmatten. Perfect om na een verfrissende duik lekker aan je kleurtje te werken.