activiteiten-blooming-hotel-bergen.jpg

to do bij blooming hotel

We organiseren leuke activiteiten in en rondom ons hotel.

onze activiteiten

Komt u binnenkort bij ons logeren? Neem dan eens een kijkje op de activiteiten kalender. We organiseren leuke to do's in en rondom het hotel. Leuk voor jong en oud, voor met z'n tweetjes of met een groep. Deze maand staan de volgende activiteiten op de agenda.

to do in december


zondag 5 december | 10:30 en 11:15 uur
10:30 Qi Gong yoga, 11:15 yogales met professionele lerares

zondag 12 december | 10:30 en 11:15 uur
10:30 Qi Gong yoga, 11:15 yogales met professionele lerares


zondag 19 december | 10:30 en 11:15 uur
10:30 Qi Gong yoga, 11:15 yogales met professionele lerares

stiltewandeling met de boswachter

Ontdek het Bergerbos in het donker.
Luister naar de stilte. Luister naar het bos.
Zoek de sterren tussen de silhouetten van de bomen.
Het donker is helemaal niet zo donker.
Vind je schaduw met het licht van de maan.

prijs
4,50 per persoon
reserveren welcome@weareblooming.com, 072-5820520 of via onze receptie.

start je dag met yoga & Qi Gong

Onze yogalerares Jetty Stammes neemt je mee voor een Qi Gong les in de bossen van blooming. Aansluitend geeft zij ook een Hatha Yogales in een van de ruimtes in het hotel. Kom ervaren hoe het is om je dag fris te starten met Qi Cong en yoga. Ervaring is niet nodig, iedereen is welkom. Wij zorgen voor de yogamatten. De lessen duren 40 minuten.

prijs 10,00 per les
Reserveren niet nodig. We verzamelen in de lobby

 

leuk met een groep: blooming escape room

Dr. Carls Cabin

Ergens op het terrein van blooming hotel, diep verscholen in de bossen, staat de cabin van een ietwat mislukte professor; Dr. Carl.  Dr. Carl had één doel in zijn leven: een zelfvoorzienende duurzame superbrandstof ontwikkelen. Maar door een treurig ongeval bij een experiment is hij niet meer in staat zijn levenswerk voort te zetten. Daarvoor zoekt hij nu zijn opvolger.

De escape room van blooming bestaat uit een wandeling van 1,5 à 2 uur door het bos op het terrein achter blooming hotel. De route begint bij de receptie, waar de deelnemers een tablet meekrijgen. Dr. Carl, die je aanwijzingen geeft via de tablet, stuurt je diep het bos in en brengt je langs meerdere opdrachten die je moet uitvoeren om verder te kunnen.

Wanneer je als groep de opdrachten en puzzels goed uitvoert, kom je terecht bij Dr. Carls Cabin. Hier begint het eindspel. Alleen wanneer je de opdrachten van het eindspel goed weet uit te voeren, kan je de escape room van blooming verlaten.

onze escape room spelen?

Om de escape room te kunnen spelen kan je een reservering maken bij onze receptie. Dit kan door even langs te lopen in het hotel, telefonisch of per mail. De maximale groepsgrootte is 6 personen. Wil je met meer personen spelen? Dat kan! Dan verdelen we de groep en vertrekken jullie om het uur. De tarieven zijn;

prijs per 2 personen € 60,00
prijs per 3 personen € 75,00
prijs per 4 personen € 90,00
prijs per 5 - 6 personen € 100,00

blooming-escape-room-bergen.jpg
blooming-escape-room-schoorl.jpg
blooming-escape-room-bergen-aan-zee.jpg