trouwlocatie

vier het leven bij blooming

voel de aandacht, beleef creativiteit en proef eigenzinnigheid.

waar kunnen we je mee helpen?

verjaardag

feestelijk vieren

Bij blooming maakt het niet uit hoe oud je bent. Zowel jonge blommen als prachtige bloemen op leeftijd vieren een smaakvolle verjaardag. Wat te denken van een bij Het Hof en vervolgens lekker slapen en ontbijten in blooming hotel. It's a blooming birthday!

huwelijk

blooming verstaat de kunst van de romantiek en maakt je het hof. De ceremonie op Het Hof, het feest in het bos en overnachten in het hotel? De mogelijkheden zijn eindeloos! blooming regelt, blooming verrast. Jullie hoeven alleen nog maar 'ja' te zeggen.

trouwen bij blooming

reünie

feestelijk reunie

Organiseer een reunie in blooming sfeer. Waar kan het beter dan hier waar de hang naar nostalgie goed te voelen te is. De old school gedachten pronken subtiel in het blooming beeld. Een treffende ontmoetingsplek voor old friends en family. blooming wenst je indrukwekkende herinneringen.

contact opnemen

   

Jouw feest of evenement bij blooming organiseren? We laten je direct weten wat de mogelijkheden zijn! Neem contact op via 072 582 0520 of via yourbusiness@weareblooming.com of laat ons via het contactformulier weten wat jouw wensen zijn. Het blooming landgoed Het Hof biedt:

✔ altijd genoeg gratis parkeerplekken
✔ mogelijkheid tot overnachten

✔ diverse, sfeervolle ruimtes met of zonder terras
✔ private dining
✔ mogelijkheid tot uitbreiding met tenten, buitenkeuken en cocktailbar

✔ een schitterende omgeving, midden in het bos
✔ catering van hoge kwaliteit

✔ uitstekende, persoonlijke service