trouwlocatie

vier het leven bij blooming

voel de aandacht, beleef creativiteit en proef eigenzinnigheid.

waar kunnen we je mee helpen?

verjaardag

feestelijk vieren

Bij blooming maakt het niet uit hoe oud je bent. Zowel jonge blommen als prachtige bloemen op leeftijd vieren een smaakvolle verjaardag. Wat te denken van een feest bij blooming beach en vervolgens lekker slapen en ontbijten in blooming hotel. It's a blooming birthday!

huwelijk

blooming verstaat de kunst van de romantiek en maakt je het hof. De ceremonie op Het Hof, het feest op beach en overnachten in het hotel? De mogelijkheden zijn eindeloos! blooming regelt, blooming verrast. Jullie hoeven alleen nog maar 'ja' te zeggen.

trouwen bij blooming

familie weekend

blooming bied de perfecte locatie om een ultiem familie-uitje te beleven. Dolen door de duinen, ontspannen in de hotelkamer, een duik in het zwembad of genieten van blooming wellness. En 's avonds afsluiten met een diner in restaurant Zandhoeve. It's a blooming family affair.

bekijk de familie arrangementen

reünie

feestelijk reunie

Organiseer een reunie in blooming sfeer. Waar kan het beter dan hier waar de hang naar nostalgie goed te voelen te is. De old school gedachten pronken subtiel in het blooming beeld. Een treffende ontmoetingsplek voor old friends en family. blooming wenst je indrukwekkende herinneringen.

weekendje weg

Het is buitengewoon genieten bij blooming in Bergen. Een mooie stek met eigen karakter op 11 hectare eigen duingebied aan de Schoorlse duinen. Een streek om te verkennen, op de fiets of te voet. blooming heeft diverse arrangementen vanaf 2 nachten voor je samengesteld.

bekijk onze arrangementen

verenigingsuitje

Dolen en dwalen in de duinen, te voet of op de fiets. De mooiste mountainbike route naast de deur en eigen begeleiders beschikbaar voor je hardloopsessie; de elementen om je vereinigingsuitje ultiem te maken. Aansluitend een BBQ of een kookworkshop op de green-egg. Together we are blooming.

alle activiteiten bekijken

contact opnemen

   

Jouw feest of evenement bij blooming organiseren? We laten je direct weten wat de mogelijkheden zijn! Neem contact op via 072 582 0520 of via yourbusiness@weareblooming.com of laat ons via het contactformulier weten wat jouw wensen zijn. Het blooming landgoed Het Hof biedt:

✔ altijd genoeg gratis parkeerplekken
✔ mogelijkheid tot overnachten

✔ diverse, sfeervolle ruimtes met of zonder terras
✔ private dining
✔ mogelijkheid tot uitbreiding met tenten, buitenkeuken en cocktailbar

✔ een schitterende omgeving, midden in het bos
✔ catering van hoge kwaliteit

✔ uitstekende, persoonlijke service