logeren bij blooming hotel.jpg

welkom bij blooming hotel

Kom je binnenkort bij ons logeren? Bekijk welke kamers we beschikbaar hebben.

bekijk kamers
  • bekijk beschikbaarheid

a perfect stay

In het verleden daagden wij onze gasten uit tot bloei te komen bij blooming. Momenteel is alles anders en worden wij zelf flink uitgedaagd. Om, ondanks alle maatregelen, ons vak uit te oefenen. Om gastvrij te blijven. In een veilige omgeving waarbij we af en toe ook een beroep moeten doen op onze gasten.  Zodat onze collega’s veilig kunnen werken en ervoor kunnen zorgen dat u kunt genieten van een heerlijk ontspannen verblijf bij blooming. 

Soms moeten we iets op een andere manier aanpakken. Anders dan u van ons gewend bent of anders dan u misschien van ons zou verwachten. Maar we blijven blooming. We omarmen de uitdaging en hopen u ook de komende tijd te mogen verwelkomen met ons nieuwe every day a blooming day arrangement. 

Bekijk onze Coronamaatregelen hier.

nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom blooming hotel, Restaurant Zandhoeve, het Hof en blooming beach? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief. We'll keep you posted!

single rooms

Deze compacte eenpersoonskamers zijn, ondanks de beperkte afmetingen, voorzien van alle gemakken.

bekijk Just Me Room

double rooms

Kies de hotelovernachting die bij jou past. Aparte bedden, een terras of balkon en zelfs spa faciliteiten op de kamer zijn mogelijk.

bekijk double rooms

family rooms

Gezellig met het hele gezin logeren in één van onze familiekamers. blooming heeft voor iedereen een lekker plekje in het hotel.

bekijk familiekamers

suites

Lekker ontspannen in je eigen blue moon bubbelbad en douche-stoomcabine om vervolgens weg te dromen in je XL Coco-Mat bed.

bekijk onze suites
hotelovernachting family fun

zand tussen je tenen en de geur van het bos, dat is jouw vakantie

De kamers van blooming hotel in Bergen zijn voorzien van alles wat vandaag de dag handig is. Alle kamers hebben bijvoorbeeld gratis wifi en een bed met een Coco-Mat Matras, gevuld met volledig natuurlijke slaapelementen zoals kokosvezels en zeegras. Ga je voor uitzicht over de vijver of kijk je liever naar de Schoorlse duinen? Wil je een terras of een balkon? Is een bedstede voor de kinderen gewenst of zijn ze groot genoeg voor een eigen slaapkamer met een tussendeur? Alles kan. Zelfs een privé spa behoort de mogelijkheden voor een heerlijke vakantie. En last but not least: één van onze regular rooms is ingericht als mindervalide kamer. Jij slaapt, wij schudden de bedden op.