over blooming bergen

over blooming

blooming daagt uit om tot bloei te komen

blooming met een kleine letter b

blooming hotel maakt onderdeel uit van de blooming groep. De blooming groep bestaat naast het hotel met groepsaccommodatie de Villa uit landgoed Het Hof, eveneens gevestigd in Bergen en Restaurant Zandhoeve, gevestigd in blooming hotel.

blooming schrijven we altijd met een kleine b, omdat wij het als een werkwoord zien. En heel officieel hoort er geen puntje op de i, die zetten wij er graag samen met onze gasten op. De kaart hieronder laat zien waar je onze locaties kan vinden. Klik op het gekleurde icoontje om de blooming locatie te bekijken.

bijdragen aan goede doelen

De blooming bedrijvengroep kent een bijzondere aandeelhouder: de blooming Stichting. De aandeelhouder heeft in haar statuten opgenomen dat een deel van de bedrijfswinsten via de blooming Stichting terug worden gegeven aan onze omgeving en de regio. Het bestuur van de stichting bepaalt aan welke maatschappelijke projecten en onderwijsprojecten het geld wordt besteed. Zo dragen we bij aan een eerlijke, duurzame en maatschappelijk verantwoorde samenleving. blooming werkt onder meer samen met Scorlewald, een antroposofische zorginstelling waar mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt wonen en werken.

De Hoftuin van blooming landgoed Het Hof is een andere buitenlocatie van Scorlewald. Medewerkers van Scorlewald verbouwen groenten, fruit en bloemen in de Hoftuin. Die producten  

worden vervolgens gebruikt en verwerkt in gerechten van blooming hotel en Het Hof.

Om de aandeelhouder haar bijzondere taken te laten vervullen dienen de blooming bedrijven winstgevend te zijn. Maar in dat commerciële doel zit ook een ander doel besloten: blooming wil een sociaal-maatschappelijke bijdrage leveren en werken aan een duurzame toekomst, op vrijwel alle manieren. Dus bijvoorbeeld de inkoop, energievoorziening, afvalbeheer, personeelsbeleid en keuze van leveranciers gebeurt vanuit die filosofie.

blooming is met andere woorden zelf ook constant aan het groeien en bloeien. We are blooming.

hoftuin banner.jpg

onze voorwaarden

Het kan zijn dat je onverhoopt je reservering dient te annuleren. Hier kunnen annuleringskosten aan verbonden zijn. Op alle reserveringen, gedane offertes en aangegane verplichtingen, zowel mondeling als schriftelijk, zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing zoals gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank en de Kamer van Koophandel en Fabrieken te 's-Gravenhage. Klik hier voor de 'Uniforme voorwaarden Horeca'.

Annuleringen worden uitsluitend schriftelijk geaccepteerd. Bij geen ontvangst van een schriftelijke annulering, blijft de reservering zoals 

oorspronkelijk gemaakt. Voor annuleringen omtrent groeps- en zaalreserveringen hanteren wij de voorwaarden zoals in de bevestiging vermeld.

blooming besteedt de grootst mogelijke zorg aan het onderhoud van deze website. Toch bestaat de mogelijkheid dat informatie niet (meer) juist is. Aan de teksten en foto's van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. blooming draagt geen verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar deze site (www.weareblooming.com) verwijst.

blooming nieuws

Benieuwd naar de laatste updates? Je leest het hier. Als eerste op de hoogte zijn van het nieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

blooming informatie

factsheet
We hebben alle feiten en faciliteiten van blooming hotel op een rij gezet. Klik hier voor de factsheet van blooming hotel (pdf).

lof en beklag
Een tevreden gast is bij blooming het grootste compliment dat wij kunnen ontvangen. Maar ondanks onze zorgen kan het voorkomen dat je ergens ontevreden over bent. Mocht je na vertrek een klacht kenbaar willen maken, mail dan naar de directie van blooming hotel via welcome@weareblooming.com. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.

huisdieren Op onze hotelkamers en in het restaurant zijn huisdieren niet toegestaan.

vergeten voorwerpen
Het kan gebeuren dat je per ongeluk iets hebt laten liggen bij blooming. Vanzelfsprekend doen wij er alles aan om vergeten eigendommen zo snel mogelijk bij je terug te krijgen. Om dit goed te organiseren, verzoeken wij je een e-mail te sturen naar welcome@weareblooming.com met een volledige beschrijving. 

Naar aanleiding van deze mail laten we je weten of de eigendommen gevonden zijn. Mocht dit het geval zijn dan zijn er twee manieren om je eigendommen terug te krijgen:

1. Je kunt de eigendommen afhalen bij blooming.

2. Je laat de eigendommen per post verzenden. Hiertoe dien je zelf opdracht te geven aan de online verzendservice van PostNL. Op deze website wordt exact uitgelegd hoe een en ander in zijn werk gaat. Bij het verzenden van de goederen accepteert blooming geen enkele aansprakelijkheid.

Alle gevonden voorwerpen worden drie maanden bewaard. Na het verlopen van deze termijn geven we de gevonden voorwerpen aan een kringloopwinkel.

privacy statement
Hier vind je ons privacy statement.

huisregels feesten & evenementen
Hier vind je onze huisregels voor feesten en evenementen.

banner-hotel-bovenfaf.jpg