blooming stichting

blooming stichting

maatschappelijke betrokkenheid in daden

wat doet stichting blooming allemaal?

Stichting blooming is als eigenaar van de blooming bedrijvengroep verantwoordelijk voor de coördinatie en begeleiding van de door die stichting geselecteerde maatschappelijke projecten. blooming is een commercieel horeca- en leisurebedrijf echter zonder winstoogmerk en zonder aandeelhouders. Het uitgangspunt van de onderneming

is de winsten te herinvesteren in de vorm van maatschappelijk verantwoorde projecten of samenwerkingsverbanden, in de organisatie zelf en in haar personeel. Hieronder een paar voorbeelden van projecten van afgelopen jaren. 

open hoftuindag

open hoftuindag

Liefhebbers van genieten in de natuur, mooie tuinen en biologische producten kunnen hun hart ophalen tijdens de Open Hoftuindag op Het Hof. Deze bijzondere dag wordt samen met Scorlewald georganiseerd.

theaterweekend blooming

theaterweekend

Liefhebbers van theater, muziek en kleinkunst kunnen hun hart ophalen tijdens het Theaterweekend. blooming hotel is het decor van bijzondere theatervoorstellingen, intieme concerten, diverse creatieve workshops en straatvoorstellingen.

70 jaar blooming

70 jaar

Voor alle 70-jarigen in de gemeente Bergen was het jubileum van blooming ook een leuk hoogtepunt. Iedereen die kon aantonen op 10 september, net als blooming, 70 jaar oud te zijn, werd uitgenodigd op Het Hof voor koffie met gebak.

dialoog blooming

in dialoog

Leerlingen van de Berger Scholengemeenschap leren tijdens dialoogsessies hoe zij op een ontspannen en nieuwsgierige wijze met ouderen in gesprek kunnen raken over de geschiedenis van Bergen.

over blooming stichting