blooming contact

contact blooming

wij horen graag van je

Waar kunnen we je mee helpen?

Opmerking is verplicht.
Naam is verplicht.
E-mailadres is verplicht.
Versturen

route

Kom je met eigen vervoer naar blooming hotel en kies je voor de makkelijke weg? Navigeer hier. Gebruik je een navigatiesysteem? Let er dan op dat je navigeert naar Duinweg 5 met de postcode 1861 GL!

Geen navigatiesysteem beschikbaar? Vanuit de richting Haarlem / Amsterdam (A9) op de Ring Alkmaar (randweg) de richting Den Helder kiezen. Vervolgens afslag Bergen nemen. Vanaf de Afsluitdijk richting Haarlem aanhouden en op de N9 neem je afslag Bergen. Aangekomen in Bergen, de borden richting Schoorl aanhouden. Aan het eind van de Landweg de weg naar rechts blijven volgen, je rijd dan op de Duinweg. Aangekomen in Bergen, de borden richting Schoorl aanhouden. Aan het eind van de Landweg de weg naar rechts blijven volgen, je rijd dan op de Duinweg. Na 100 meter, voor de gemeentegrens van Schoorl, aan de linkerkant van de weg is de inrit naar het hotel. Kom je vanuit het dorpscentrum van Schoorl

richting Bergen dan voorbij duinmanege Poelenburgh (linkerkant van de weg) met de bocht mee naar links. Na 100 meter, direct na de gemeentegrens rechts is de inrit van het hotel.

Kom je met eigen vervoer naar Het Hof? Komende uit de richting Haarlem/Amsterdam (A9) op de Ring Alkmaar (randweg) de richting Den Helder kiezen. Vervolgens de afslag Bergen nemen. In het dorp Bergen de borden naar Bergen aan Zee volgen. Aan het begin van de Eeuwigelaan ga je gelijk links door het openstaande hek de Roode weg op. Aan het einde zie je Het Hof.

Met openbaar vervoer naar Bergen? Vanaf het NS-station Alkmaar rijdt er een bus (lijn 6) naar het centrum van Bergen. Dan is het nog een kleine wandeling van ca. 20 minuten naar blooming hotel. Naar landgoed Het Hof is ca 15 minuten lopen.

blooming hotel

blooming hotel

Duinweg 5
1861 GL Bergen (nh)
postbus 23, 1860 AA Bergen (nh)
t: +31 (0)72 582 0520 
particulier: welcome@weareblooming.com
zakelijk: yourbusiness@weareblooming.com

naar het hotel
blooming het hof

Het Hof

Eeuwigelaan 1
1861 CL Bergen (nh)
postbus 23, 1860 AA Bergen (nh)
t: +31 (0)72 582 1721
hethof@weareblooming.com

naar Het Hof