in de pers

in de pers

blooming publicaties

wat wordt er over blooming geschreven

Escape room Noord-hollands dagblad

Wat kun je nu doen vlakbij het hotel als je niet zoveel tijd hebt? Die vraag kregen de medewerkers bij hotel Blooming in Bergen regelmatig. Ze komen zelf met een antwoord: een eigen escaperoom.

Lees verder

Beautytag

blooming hotel is een prachtig duinhotel en ligt als een parel verscholen in het bos op een perfecte locatie, direct aan de rand van de duinen en tevens op korte loopafstand van het pittoreske stadje Bergen.

Lees verder

Culinessa

Dit duurzame hotel bevindt zich op een landgoed, midden in een oase van rust omringt door bomen. You made it! Wanneer je in je hotelkamer uit het raam kijkt, zie je dansende takken en hoor je de wind. Ik heb in de ochtend wel 10 minuten op bed gelegen en gekeken naar dit tafereel. Instant ZENness gegarandeerd.

Lees verder

GreaterVeneus

Doordat je met maximaal elf personen in de nieuwe blooming Villa kunt overnachten, is de locatie ideaal voor heisessies of meerdaagse events waarbij je echt samen in de materie moet komen. Ook kun je de woonkeuken reserveren voor kleinschalige meetings tot 12 personen.

Lees verder

VT Wonen

8x Heerlijke hotels waar je zou willen blijven wonen. Loop je ook weleens een hotel in waar je meteen wilt blijven wonen? Alles is zo spot on jouw smaak, dat het meteen ingepakt mag worden om mee naar huis te nemen.

verder lezen

Een ideale wandeling met lunch

Een stevige wandeling met aan het einde (of tussendoor) een fijne verwennerijbeloning. In het prachtige Bergen opent Landgoed Het Hof, normaal een vergaderlocatie, nu namelijk ook de deuren voor koffie, lunch en borrel.

verder lezen

Flessenpost uit Bergen

Het perfecte uitje is daar! De blooming escape route is voor jong en oud en is voor iedereen, ook voor niet-hotelgasten. Het spel duurt tussen de anderhalf en twee uur en bestaat uit een mooie wandeling door het blooming bos in combinatie met uitdagende puzzels en een spannend eindspel.

verder lezen

Toe aan een breek?

Zijn we niet allemaal toe aan een break, naar even een moment waar we alles kunnen vergeten. Tijd voor jezelf en natuurlijk tijd voor elkaar. Ik ben al eens eerder in Bergen geweest en ik kan beamen dat het heerlijk is om daar te zijn. De plaats zelf is al geweldig om even rond te dwalen en leuke winkels en restaurants te bezoeken.

verder lezen

mamaliefde.nl

Kinderen zijn gek op zwemmen, dus hoe leuk is het dan om als je op zoek gaat naar een hotel er een te kiezen met een zwembad!

verder lezen

De ideale ontsnappingsplek

Blooming villa is de ideale ontsnappingsplek aan de Schoorlse duinen. Monumentaal pand omgebouwd tot moderne groepsvilla. Vanaf dit najaar kunnen groepen terecht bij de gloednieuwe blooming villa.

verder lezen

Even weg met Wendy

Elke twee weken testen we op wendyonline.nl een Even Weg-bestemming in Nederland. Want hoe fijn is het om er even tussenuit te zijn in eigen land! Lotte, redacteur van Wendy Online, testte hotel blooming in Bergen. Ben jij benieuwd naar hun mening? Lees dan zeker verder.

verder lezen

MARstyle

We genoten van een zalig nachtje weg in het Blooming Hotel. Hier mochten we ook de spannende escape wandelroute in de Schoorlse Duinen uitproberen, heel tof! Meer over de ervaringen van MARstyle weten? Lees dan lekker verder.

verder lezen

Brand New Magazine

Even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en weg van alle drukte? Brand New Magazine legt je uit waarom je bij blooming hotel in het bosrijke Bergen op de juiste plek bent.

verder lezen

Villa d'Arte

Villa d'Arte schreef een mooi artikel over wat er zo mooi is aan Holland boven Amsterdam. Over de kust, de Hoftuin, het hotel en meer..

bekijk artikel

De Telegraaf

Zó creatief zijn Nederlandse hotels in coronatijd. Hotels mogen weliswaar open blijven, maar dat doen ze niet allemaal. Zij die de deuren wel openhouden, bedenken vaak de leukste dingen om de aandacht op zich te vestigen. Lees hier hoe blooming dit deed.

naar de Telegraaf

Misset Horeca

Na een jaar dat is het teken stond van de Coronacrisis zou je haast vergeten dat 2020 begon met een rigoureuse verbouwing van het hotel, het restaurant en de brasserie. Misset interviewde Mike Bosman over deze verbouwing en de keuzes die er zijn gemaakt.

bekijk het artikel

ThePerfectWedding

Ontdek meer over alle mogelijkheden die blooming biedt omtrent trouwen. Lees verder op ThePerfectWedding.

verder lezen

Review hotel blooming

Dat Nederland een geweldig vakantieland is, wisten wij hier eigenlijk wel. Er zijn zo veel mooie plekken te ontdekken en geweldige hotels. Een van onze favoriete plekken is Hotel Blooming in Bergen, Noord-Holland.

verder lezen

Chapter Travel

Ik was nog nooit eerder in Bergen geweest en was zeker onder de indruk van de natuur en het prachtige landschap. Tijdens mijn verblijf in Hotel blooming heb ik super veel lekker gegeten, ben ik tot rust gekomen in de sauna en het zwembad.

verder lezen

De Ondernemer

In een serie artikelen kijkt De Ondernemer naar de ‘ho’ in ‘horeca’. Het deel dat de dans deze coronacrisis ontspringt als het aankomt op verplichte sluiting. De Ondernemer ging in gesprek met Mike Bosman, directeur van blooming hotel, over deze tijd van realisme en nieuwe kansen.

lees het interview

pers & journalisten

Journalisten verwijzen we graag door naar Miss Publicity. Bekijk onze beeldbank en pressroom hier.

onze nieuwsbrief

Barts Boekje

Nee joh, een vakantie voorbij de grens zit er echt nog steeds niet in. Is ook niet (zo) erg. Als je maar weet waar je heen moet in eigen land. Of we dat weten? Is dat nog een vraag? Barts Boekje heeft het antwoord.

verder lezen

Entree Magazine

Entree Magazine schreef een mooi stuk over de opening van ons nieuwe restaurant de Zandhoeve en over de enorme verbouwing die hieraan vooraf ging.

lees het artikel

Fietsactief.nl

Door een leuke samenwerking met Fietsactief.nl maak je nu kans op een overnachting bij ons in Bergen. Lees hier waarom Fietsactief blooming uit heeft gekozen als ideale locatie voor een fietsvakantie.

ga naar Fietsactief.nl

Flair

De ideale plek om in Nederland op vakantie te gaan? blooming staat op één in het lijstje van Flair. Lees verder om te ontdekken waarom ze ons hebben gekozen.

Bekijk het lijstje

blooming hotel wint Zoover award 2019

blooming hotel bevestigt dat duurzaamheid loont; het wint de Zoover Award voor Beste Hotel van Nederland.

lees verder

blooming winnaar Gaia Green Awards 2019

Tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam werden de Gaia Green Awards uitgereikt, blooming werd uitgeroepen tot winnaar.

lees verder

Roel Oostrum bij 'Smaakmeesters'

In de serie ‘SmaakMeesters’ bezoek Smaakvol NH Noord-Hollandse chef-koks. Wie zijn deze mensen en waarom doen ze dit werk, wat inspireert hen.

lees verder

24 uur offline

Renee deed een digital detox bij blooming. Dit prachtige hotel zou 24 uur lang onze uitvalsbasis zijn, terwijl wij ons overgeven aan een digital detox.

lees meer

Vriendenweekend

Mens Health schreef over een vriendengroep van vier, uiteengedreven door drukke agenda's. Ze doken de bossen in voor quality time. De rest is geschiedenis.

lees meer

Badboek

Misset Horeca schreef een mooi stuk over het nieuwe initiatief van blooming: www.badboek.nl. Een platform voor onontdekt schrijftalent.

lees meer

Staycation-Tip

Talkies Magazine schreef een mooi stuk over ontspannen en ontsnappen bij blooming hotel. Lees hoe zij tijdens hun overnachting de connectie met de natuur hebben ervaren.

lees meer

Seasons

Seasons sliep een nachtje in blooming Hotel Bergen en kwam uitgerust (en uitgewaaid) terug.

lees meer

Bijzonder plekje

Doe nieuwe energie op door een weekendje weg in het blooming hotel en het gezellige Bergen. Opladen en uitrusten in de natuur, vol energie weer naar huis.

lees meer

Misset Horeca

Roel Oostrum is benoemd als executive chef van Blooming hotel, Landgoed het Hof en Blooming Beach in Bergen.

lees meer

Holistik

Hoe drukker het leven in de stad wordt, hoe meer de rust van de natuur lonkt. En daarvoor hoef je helemaal niet ver te reizen..

lees meer

roomed

Dit hotel in Bergen heeft een kleurrijk interieur waar je u tegen zegt..

lees meer

Harpers Bazaar

Op een paar kilometer van het strand, tussen de duinen en bossen in Bergen, vind je Blooming..

lees meer

Bedrock

Even weg uit de hectiek van de stad? Word weer zen in Bergen (aan Zee) ..

lees meer

Wendy Online

Hotspot voor een ontspannen weekend weg: blooming hotel in Bergen..

lees meer

F.A.L.L. Magazine

Met de warme zomerse dagen hoef je Nederland niet uit om in de vakantiesferen te komen.

lees meer

the style doctor

Vakantiegevoel in eigen land, daarvoor moet je bij hotel blooming in Bergen zijn.

lees meer

hungry for more

De rust en de mooie filosofie brengen een instant relaxatie en harmonieus gevoel.

lees meer

the lion kitchen

Ik kan niet anders zeggen dan dat blooming in Bergen de perfecte getaway is!

lees meer
blooming publicaties