banner-hotel-bovenfaf.jpg

Wat gaan we precies doen?

een overzicht van onze plannen

Restaurant
Het huidige restaurant wordt compleet verbouwd. Om het comfort voor onze gasten te vergroten breiden we de capaciteit flink uit. Interieurarchitect Jeroen Smeele is in de hand genomen om het interieur op het gebied van design, verlichting, akoestiek en routing compleet te vernieuwen. In het nieuwe restaurant willen we niet alleen hotelgasten verwelkomen, maar ontvangen we ook graag gasten uit Bergen en omgeving. Vanuit deze gedachten krijgt het restaurant ook een aparte ingang naast de hoofdentree van het hotel.

Keuken
Onze keuken is inmiddels 30 jaar in gebruik en daardoor hoognodig aan vervanging toe. De nieuwe keuken wordt van alle gemakken voorzien en uiteraard stappen we over naar het koken op inductie. De keuken zal voldoen aan de laatste eisen op het gebied van MVO waardoor er zo energiezuinig mogelijk gewerkt kan worden. Onze chef heeft gekozen voor apparatuur waarmee hij en zijn team zo ambachtelijk mogelijk kunnen koken. De gedeeltelijk open keuken biedt de gast de mogelijkheid letterlijk een kijkje in de keuken van blooming te nemen.

plattegrond restaurant 6.png
keuken-blooming.png

Brasserie
Op de begane grond bevindt zich momenteel de bar. Deze bar wordt samen met de naastgelegen zaal omgebouwd tot een brasserie. Hierdoor verdubbelen we het oppervlakte en verbeteren we de toegang naar het, in onze ogen, mooiste terras van Bergen. In de brasserie gaan we een ander foodconcept voeren dan in restaurant. Dit vereist een tweede keuken en deze wordt gelijk met de verbouwing gerealiseerd. 

Als we toch bezig zijn..
Om optimaal gebruik te maken van de sluiting van het hotel gaan we in een groot deel van de kamers, de badkamers en algemene ruimtes aan de slag met onderhoud. Ook worden in deze periode alle televisies in het hotel vervangen voor de nieuwste Smart TV's.

 

We blijven tijdens de verbouwing op alle kanalen bereikbaar voor vragen en reserveringen voor zowel het hotel, landgoed Het Hof en blooming beach. 072-5820 520 of welcome@weareblooming.com.