contact blooming

werken bij blooming

kom jij het team versterken?

we are blooming.....are you blooming?

De blooming groep bestaat naast een prachtig hotel gelegen in de duinen van Bergen uit landgoed Het Hof, eveneens gevestigd te Bergen en een strandpaviljoen blooming beach te Bergen aan Zee. blooming biedt luxe en inspirerende ontmoetings- en belevingsplekken met verblijf, gastronomie en natuur als aandacht- en uitgangspunten.

Ons bedrijf wordt zowel door zakelijke als door leisure gasten bezocht (50/50 voor het hotel), waarbij wij de zakelijke markt graag de voordelen laten zien van een gecombineerd aanbod (vergaderen op het Hof, dineren op het strand en verblijven in het hotel).

Omdat blooming altijd in bloei staat zijn wij altijd op zoek naar leuke collega's die ons kunnen versterken. Momenteel zoeken we o.a. een zelfstandig werkend kok die blij wordt van het werken in een dynamische omgeving.

Onze koks werken voornamelijk in de keuken van het restaurant Vigor dat onderdeel is van het blooming hotel. Het ontbijt dat hier geserveerd wordt, is beroemd bij alle gasten. Voor de zakelijk markt bereiden we bijna dagelijks lekkere lunchbuffetten en in de avond ontvangen we leisure en zakelijke gasten die zich verheugen op ons menu waarbij veelal gekookt wordt met groenten uit eigen moestuin. Regelmatig zijn er evenementen zoals bruiloften en partijen op ons landgoed Het Hof waarbij de koks bij toerbeurt worden ingezet.

Spreekt deze manier van werken je aan? Heb je voldoende werkervaring opgedaan binnen kleinere restaurants en wil je de stap maken naar een hotel-restaurant? Heb je een afgeronde MBO koksopleiding (minimaal niveau 3)?

Meld je dan aan voor een kennismaking met onze chef-kok. Wellicht vragen we je ook je favoriete recept voor ons te koken, want we nemen natuurlijk niet met het eerste het beste genoegen! Kijk voor inspiratie ook op instagram/weareblooming.com.  Wij bieden naast een 7 maanden contract met optie op verlenging een goede beloning, een 4-daagse werkweek in de maanden dat het kan, veel vrijheid van handelen en hele leuke collega's! 

Je reactie kun je sturen per email aan hr@weareblooming.com . Voor vragen kun je bellen met Ingeborg van Eck of Tamar Kuiper op 072-5820678.

Verder zijn we op zoek naar;

finance manager

barman


assistentie voor de keuken

muzikale vrijwilligers

Interesse? Stuur dan een korte motivatie en je cv naar hr@weareblooming.com.