contact blooming

werken bij blooming

kom jij het team versterken?

we are blooming.....are you blooming?

De blooming groep bestaat naast een prachtig hotel gelegen in de duinen van Bergen uit landgoed Het Hof, eveneens gevestigd te Bergen en een strandpaviljoen blooming beach te Bergen aan Zee. blooming biedt luxe en inspirerende ontmoetings- en belevingsplekken met verblijf, gastronomie en natuur als aandacht- en uitgangspunten.

Ons bedrijf wordt zowel door zakelijke als door leisure gasten bezocht (50/50 voor hotel), waarbij wij de zakelijke markt graag de voordelen laten zien van een gecombineerd aanbod (vergaderen op het Hof, dineren op het strand en verblijven in het hotel).

blooming beach
Momenteel zoeken we oproepkrachten voor ons strandpaviljoen blooming beach! Ben jij een leuke vent of meid die onze terras een “beachy look & feel” kan geven, laat het ons dan z.s.m. weten. Bij voorkeur heb je al ervaring in de horeca opgedaan. We zoeken naar flexibele, gastvrije collega’s die eigen initiatief tonen en kunnen werken onder hoge werkdruk (met name in het weekend en in de vakantieperiodes). Je diensten zijn wisselend, ook in de avonduren en weekenden zijn we druk. Tijdens het hoogseizoen, dus ook in de schoolvakantie,  ben je veel beschikbaar. Een vooraf aangegeven vakantie kan uiteraard ingepland worden.

Wil jij dit jaar meewerken aan het succes van blooming beach? Stuur dan je cv en korte motivatie per e-mail naar hr@weareblooming.com.

Welke kok wil nu niet koken met variatie?
blooming is op zoek naar goede zelfstandig werkende koks die blij worden van de bijzondere werkomstandigheden. Wat denk je van deze werkweek bijvoorbeeld

- Maandag starten in de tuin van het Hof met plukken en verzamelen van je eigen groenten om in de avond een mooi menu te serveren aan bezoekers van een conferentie op ons mooie landgoed Het Hof.
- Vrijdag een drukke avond in het hotel dat bijna volgeboekt is. Om de gasten lekker te maken doen onze koks mee aan het showcooking evenement in restaurant “vigor".
- Zaterdag ben je zelfstandig aan het werk bij het Hof waar een bruiloftspartij geboekt is en een ‘walking dinner’ is afgesproken voor de gasten.

 

 

 

Ben jij blooming? Spreekt deze manier van werken je aan en houd jij niet van saai? Heb je voldoende werkervaring opgedaan binnen kleinere restaurants en wil je de stap maken naar een hotel-restaurant en heb je een afgeronde MBO koksopleiding (minimaal niveau 3). Meldt je dan aan voor een kennismaking met de souschefs of chef-kok. Wellicht vragen we je ook je favoriete recept voor ons te koken, want we nemen natuurlijk niet met het eerste het beste genoegen! Kijk voor inspiratie ook op instagram/weareblooming.com.

Wij bieden naast een 7 maanden contract met optie op verlenging een goede beloning, een 4-daagse werkweek in de maanden dat het kan, veel vrijheid van handelen en hele leuke collega’s!!

Wil jij dit jaar meewerken aan het succes van blooming? Stuur dan je cv en korte motivatie per e-mail naar hr@weareblooming.com.

 Oproep voor muzikale vrijwilligers!
Ken je die vleugel die op het Centraal Station in Amsterdam staat? En waar mensen in het voorbijgaan aanschuiven en een deuntje op wegspelen? Zoiets hebben wij ook staan in de bar van het hotel.
Kun jij mooi piano spelen maar ontbreekt het je vaak aan publiek? Of volg je een opleiding aan het conservatorium en dien je veel “vlieguren” te maken om je talent verder te ontwikkelen? Dan ben je bij ons van harte welkom om aan te schuiven op vrijdag-, zaterdag- of zondagmiddag en/of avond en onze gasten te vermaken met leuke muziek.
Wij bieden je een fijne piano en gezellig publiek, jij biedt je diensten aan als het past in jouw agenda. Een mooie uitwisseling toch? En natuurlijk mag je net als de rest van het personeel een hapje mee-eten.

Stuur je reactie, compleet met kort filmpje waarin je je muzikale talent laat zien naar hr@weareblooming.com.

werken-bij-blooming.jpg