contact blooming

werken bij blooming

kom jij het team versterken?

we are blooming.....are you blooming?

De blooming groep bestaat naast een prachtig hotel gelegen in de duinen van Bergen uit landgoed Het Hof, eveneens gevestigd te Bergen en een strandpaviljoen blooming beach te Bergen aan Zee. blooming biedt luxe en inspirerende ontmoetings- en belevingsplekken met verblijf, gastronomie en natuur als aandacht- en uitgangspunten.

Ons bedrijf wordt zowel door zakelijke als door leisure gasten bezocht (50/50 voor het hotel), waarbij wij de zakelijke markt graag de voordelen laten zien van een gecombineerd aanbod (vergaderen op het Hof, dineren op het strand en verblijven in het hotel).

Omdat blooming altijd in bloei staat zijn wij altijd op zoek naar leuke collega's die ons kunnen versterken. Momenteel zoeken we o.a. een Executive Chef die blij wordt van het werken in een dynamische omgeving. Onze nieuwe chef is een bevlogen kok die graag met zijn/haar team samenwerkt om - in vaak hectische tijden - smakelijke en vernieuwende menu’s neer te zetten voor de gast. Ontbijt, lunch, bites en diner en evenementen zoals feesten en (zakelijke) partijen horen allemaal tot het domein van de keuken. Onze nieuwe collega wordt blij van de grote moestuin die vrijwel het gehele jaar ter beschikking staat van de keuken van het hotel, maar ook van ons conferentielandgoed Het Hof. Tijdens het strandseizoen is blooming beach geopend; de nieuwe chef denkt mee over het culinaire concept dat deze meer informele locatie nodig heeft.

Onze chef is een eigentijdse leider, één die iedere medewerker, van steward tot souschef, tot zijn of haar recht laat komen en beter maakt. Meer weten? Het hele profiel lees je hier.

Graag zien we je reactie compleet met CV tegemoet op het volgende email adres: hr@weareblooming.com. Voor vragen kun je contact opnemen met Ingeborg van Eck (HR Manager) of Thom Groenendal (F&B manager) op 072-5820678.

Verder zijn we op zoek naar;

barman

assistentie voor de keuken

zelfstandig werkend kok

muzikale vrijwilligers

Interesse? Stuur dan een korte motivatie en je cv naar hr@weareblooming.com.