contact blooming

werken bij blooming

kom jij het team versterken?

we are blooming.....are you blooming?

De blooming groep bestaat naast een prachtig hotel gelegen in de duinen van Bergen uit landgoed Het Hof, eveneens gevestigd te Bergen en strandpaviljoen blooming beach te Bergen aan Zee. blooming biedt luxe en inspirerende ontmoetings- en belevingsplekken met verblijf, gastronomie en natuur als aandacht- en uitgangspunten.

Ons bedrijf wordt zowel door zakelijke als door leisure gasten bezocht, waarbij wij de zakelijke markt graag de voordelen laten zien van een gecombineerd aanbod (vergaderen op het Hof, dineren op het strand en verblijven in het hotel).

blooming bloeit verder deze winter en zoekt per direct nieuwe collega's.
Graag ontmoeten we leuke mensen die voor ons komen werken als allround gastheer/gastvrouw voor de bediening in het hotel. Je wordt ingezet in de avond in ons restaurant Vigor, maar kunt ook op weekdagen geplaatst worden bij de banqueting afdeling. Tevens zal je bij voldoende ervaring worden betrokken bij de bediening van de zakelijke partijen die wij ontvangen op landgoed Het Hof. Kortom veel variatie in een prachtige omgeving!

Doel van de functie is dienstverlening rondom bediening in het algemeen en het reageren op de verwachtingen en wensen van de gast in het bijzonder. De F & B medewerker is primair verantwoordelijk voor het serveren van dranken en gerechten.

Medewerkers bij het Hotel en Het Hof worden ingezet op het opnemen van bestellingen, aannemen van tafelreserveringen en afrekenen met gasten. Junior medewerkers worden vooral ingezet voor het bedienen van gasten en/of het afruimen van tafels bij het ontbijt in het hotel.

Daarnaast zoeken we met spoed een leuke barman die onze hotelbar smoel kan geven. Leef je uit met cocktails, promoot ons mooie wijnassortiment of tap een heerlijk koel biertje! Op de rustige momenten loop je in de zomer ook de 2 terrassen die we rondom het hotel hebben waar onze gasten heerlijk buiten kunnen zitten.

Werkzaamheden
Naast bediening van gasten in lobby en de bar is de barman verantwoordelijk voor het aanvullen van de barvoorraad door het halen en inruimen van benodigde artikelen.

Daarnaast is hij in staat bestellingen zelf klaar te maken (inschenken, tappen, klaarmaken van borrelgarnituur, speciale koffievariaties) en kan gasten onderhouden door het geven van informatie en opzetten van een leuk gesprek.

Naast het afrekenen is een barman ook in staat gasten aan te spreken op ongewenst of normafwijkend gedrag. Gezien het feit dat je de bar vaak zelfstandig bedient, zoeken wij een persoon die letterlijk en figuurlijk stevig in de schoenen staat. Aan het einde van en dienst wordt de kassa opgemaakt en verantwoord. Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden horen er natuurlijk ook bij.

Functie eisen F&B Gastheer/vrouw:

  • MBO niveau 3 voor vaste medewerkers.
  • Communicatief vaardig
  • Ervaring in de bediening
  • Kennis van Engels en Duits (mondeling) is een pre
  • De barman/vrouw heeft echt ervaring in bar/bediening en met bereiden van cocktails en/of als barista

 

Welke kok wil nu niet koken met variatie?
blooming is op zoek naar goede zelfstandig werkende koks die blij worden van de bijzondere werkomstandigheden. Wat denk je van deze werkweek bijvoorbeeld:  - Maandag starten in de tuin van het Hof met het plukken en verzamelen van je eigen groenten om in de avond een mooi menu te serveren aan onze conferentiegasten in landgoed Het Hof.  - Vrijdag een drukke avond in restaurant vigor in het hotel. Hier neemt onze Woodstone oven een prominente plek in. De gasten kijken dus over je schouder mee naar de gerechten die jij uit de oven tovert.  - Zaterdag ben je zelfstandig aan het werk bij het Hof waar een bruiloftspartij geboekt is en een 'walking dinner' wordt geserveerd aan alle genodigden.

Ben jij blooming? Spreekt deze manier van werken je aan en houd jij niet van saai? Heb je voldoende werkervaring opgedaan binnen kleinere restaurants en wil je de stap maken naar een hotel-restaurant?

Heb je een afgeronde MBO koksopleiding (minimaal niveau 3)? Meldt je dan aan voor een kennismaking met onze chef-kok. Wellicht vragen we je ook je favoriete recept voor ons te koken, want we nemen natuurlijk niet met het eerste het beste genoegen! Kijk voor inspiratie ook op instagram/weareblooming.com.

Wij bieden naast een 7 maanden contract met optie op verlenging een goede beloning, een 4-daagse werkweek in de maanden dat het kan, veel vrijheid van handelen en hele leuke collega's!  Wil jij dit jaar meewerken aan het succes van blooming? Stuur dan je cv en korte motivatie per e-mail naar hr@weareblooming.com .

Oproep voor muzikale vrijwilligers!
Ken je die vleugel die op het Centraal Station in Amsterdam staat? En waar mensen in het voorbijgaan aanschuiven en een deuntje op wegspelen? Zoiets hebben wij ook staan in de bar van het hotel.
Kun jij mooi piano spelen maar ontbreekt het je vaak aan publiek? Of volg je een opleiding aan het conservatorium en dien je veel “vlieguren” te maken om je talent verder te ontwikkelen? Dan ben je bij ons van harte welkom om aan te schuiven op vrijdag-, zaterdag- of zondagmiddag en/of avond en onze gasten te vermaken met leuke muziek.

Wij bieden je een fijne piano en gezellig publiek, jij biedt je diensten aan als het past in jouw agenda. Een mooie uitwisseling toch? En natuurlijk mag je net als de rest van het personeel een hapje mee-eten.

Stuur je reactie, compleet met kort filmpje waarin je je muzikale talent laat zien naar hr@weareblooming.com.

werken-bij-blooming.jpg