contact blooming

werken bij blooming

kom jij het team versterken?

we are blooming.....are you blooming?

De blooming groep bestaat naast een prachtig hotel gelegen in de duinen van Bergen uit landgoed Het Hof, eveneens gevestigd te Bergen en een strandpaviljoen blooming beach te Bergen aan Zee. blooming biedt luxe en inspirerende ontmoetings- en belevingsplekken met verblijf, gastronomie en natuur als aandacht- en uitgangspunten.

Ons bedrijf wordt zowel door zakelijke als door leisure gasten bezocht (50/50 voor hotel), waarbij wij de zakelijke markt graag de voordelen laten zien van een gecombineerd aanbod (vergaderen op het Hof, dineren op het strand en verblijven in het hotel).

Momenteel zoeken we met oproepkrachten voor ons strandpaviljoen blooming beach! Ben jij een leuke vent of meid die onze terras een “beachy look & feel” kan geven, laat het ons dan z.s.m. weten. Bij voorkeur heb je al ervaring in de horeca opgedaan. We zoeken naar flexibele, gastvrije collega’s die eigen initiatief tonen en kunnen werken onder hoge werkdruk (met name in het weekend en in de vakantieperiodes). Je diensten zijn wisselend, ook in de avonduren en weekenden zijn we druk. Tijdens het hoogseizoen, dus ook in de schoolvakantie,  ben je veel beschikbaar. Een vooraf aangegeven vakantie kan uiteraard ingepland worden.

Wil jij dit jaar meewerken aan het succes van blooming? Stuur dan je cv en korte motivatie per e-mail naar hr@weareblooming.com.

werken-bij-blooming.jpg