contact blooming

werken bij blooming

kom jij het team versterken?

we are blooming.....are you blooming?

De blooming groep bestaat naast een prachtig hotel gelegen in de duinen van Bergen uit landgoed Het Hof, eveneens gevestigd te Bergen en strandpaviljoen blooming beach te Bergen aan Zee. blooming biedt luxe en inspirerende ontmoetings- en belevingsplekken met verblijf, gastronomie en natuur als aandacht- en uitgangspunten.

Ons bedrijf wordt zowel door zakelijke als door leisure gasten bezocht, waarbij wij de zakelijke markt graag de voordelen laten zien van een gecombineerd aanbod (vergaderen op het Hof, dineren op het strand en verblijven in het hotel).

Welke kok wil nu niet koken met variatie?
blooming is op zoek naar goede zelfstandig werkende koks die blij worden van de bijzondere werkomstandigheden. Wat denk je van deze werkweek bijvoorbeeld:

- Maandag starten in de tuin van het Hof met het plukken en verzamelen van je eigen groenten om in de avond een mooi menu te serveren aan onze conferentiegasten in landgoed Het Hof.
- Vrijdag een drukke avond in restaurant vigor in het hotel. Hier neemt onze Woodstone oven een prominente plek in. De gasten kijken dus over je schouder mee naar de gerechten die jij uit de oven tovert.
- Zaterdag ben je zelfstandig aan het werk bij het Hof waar een bruiloftspartij geboekt is en een ‘walking dinner’ wordt geserveerd aan alle genodigden.

Ben jij blooming? Spreekt deze manier van werken je aan en houd jij niet van saai? Heb je voldoende werkervaring opgedaan binnen kleinere restaurants en wil je de stap maken naar een hotel-restaurant?

Heb je een afgeronde MBO koksopleiding (minimaal niveau 3)? Meldt je dan aan voor een kennismaking met onze chef-kok. Wellicht vragen we je ook je favoriete recept voor ons te koken, want we nemen natuurlijk niet met het eerste het beste genoegen! Kijk voor inspiratie ook op instagram/weareblooming.com.

Wij bieden naast een 7 maanden contract met optie op verlenging een goede beloning, een 4-daagse werkweek in de maanden dat het kan, veel vrijheid van handelen en hele leuke collega’s!

Wil jij dit jaar meewerken aan het succes van blooming? Stuur dan je cv en korte motivatie per e-mail naar hr@weareblooming.com.

Kom jij ons F & B team versterken?
Graag ontmoeten we leuke mensen die bij ons willen werken als allround F & B medewerker voor de bediening in het restaurant van het hotel. Je zult worden ingezet bij ontbijt of diner in het restaurant en in de lobby/bar en werkt in bijbehorende shifts (ochtend, dag, avonddienst al dan niet in het weekend). Na het zomerseizoen zal je ook betrokken zijn bij de bediening van de zakelijke partijen die wij ontvangen in het hotel en op landgoed Het Hof.

Kortom veel variatie in een prachtige omgeving! We bieden bepaalde tijd contracten van minimaal 7 maanden aan voor parttime medewerkers (vanaf 24 uur). In verband met de variatie in werktijden en de lastige bereikbaarheid van de locaties per openbaar vervoer zijn wij met name op zoek naar kandidaten die woonachtig zijn van Alkmaar tot in de kop van Noord-Holland.

Functie-eisen Gastheer/Vrouw
De medewerker bediening is primair verantwoordelijk voor het serveren van dranken en gerechten en reageert alert en adequaat op verwachtingen en wensen van de gast.

Medewerkers bij het hotel en Het Hof worden ingezet bij het opnemen van bestellingen, aannemen van tafelreserveringen en afrekenen met de gasten. Ook zijn zij inzetbaar bij evenementen zoals bruiloftspartijen of andere feesten die in het hotel gegeven worden. Onze ideale kandidaat kan positief antwoorden op het volgende eisenpakket:

  • Minimaal MBO niveau 3 voor vaste medewerkers (opleiding Ondernemer Horeca of Gastheer/Gastvrouw)
  • Communicatief vaardig, behulpzaam en gastgericht
  • Ervaring in de bediening is vereist
  • Kennis van Engels en Duits (mondeling) is een pré

Je reactie kun je sturen per email aan hr@weareblooming.com. Voor vragen kun je bellen met Ingeborg van Eck of Tamar Kuiper op 072-5820678.

Oproep voor muzikale vrijwilligers!
Ken je die vleugel die op het Centraal Station in Amsterdam staat? En waar mensen in het voorbijgaan aanschuiven en een deuntje op wegspelen? Zoiets hebben wij ook staan in de bar van het hotel.
Kun jij mooi piano spelen maar ontbreekt het je vaak aan publiek? Of volg je een opleiding aan het conservatorium en dien je veel “vlieguren” te maken om je talent verder te ontwikkelen? Dan ben je bij ons van harte welkom om aan te schuiven op vrijdag-, zaterdag- of zondagmiddag en/of avond en onze gasten te vermaken met leuke muziek.
Wij bieden je een fijne piano en gezellig publiek, jij biedt je diensten aan als het past in jouw agenda. Een mooie uitwisseling toch? En natuurlijk mag je net als de rest van het personeel een hapje mee-eten.

Stuur je reactie, compleet met kort filmpje waarin je je muzikale talent laat zien naar hr@weareblooming.com.

werken-bij-blooming.jpg