banner-tafelen.jpg (1)

Restaurant Zandhoeve

coming soon..

Momenteel werken wij hard aan de verbouwing van het huidige restaurant. Interieurarchitect Jeroen Smeele is in de hand genomen om het interieur op gebied van design, verlichting, akoestiek en routing compleet te vernieuwen.

Wilt u alvast een reservering plaatsen? Dat kan via +31(0)72 - 5820 520 of welcome@weareblooming.com We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Restaurant Zandhoeve.

Op de hoogte blijven van het nieuws rondom blooming en Restaurant Zandhoeve? Meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

het nieuwe restaurant van blooming

De keuken van restaurant Zandhoeve, onder leiding van Roel Oostrum, laat zich leiden door onze biologische moestuin en daarmee door de verschillende seizoenen. Deze zogenaamde Hoftuin, waar jaarlijks zo’n 50 soorten groenten en kruiden worden verbouwd, vormt een onuitputtelijke bron van inspiratie en een prachtige weerspiegeling van de jaargetijden voor de executive chef en zijn team. “Dat haal je niet uit een boekje aldus Roel”.  Met deze rijkdom op fietsafstand van het hotel is het vanzelfsprekend dat groente de basis vormt voor onze gerechten. Dit is terug te vinden in ons volledig vegetarische flora menu. 

Heeft u toch zin in vlees of vis dan kiest u voor het fauna menu. Hiervoor werken we samen met zorgvuldig uitgekozen leveranciers. Het samenkomen van lokale ingrediënten met mondiale kruiden en kooktechnieken staat garant voor verrassende smaakcombinaties.

Naast het verantwoord omgaan met inkoop en verspilling richten we ons ook op circulariteit. Etensresten worden apart verzameld en met de bakfiets naar zorginstelling Scorlewald in Schoorl gebracht. Hier verdwijnt het in onze composteer-machine om vervolgens weer in de tuin te belanden als compost.

hoftuin.png

blooming hotel

Onze gerechten zijn puur en de ingrediënten zijn eerlijk en komen zoveel mogelijk van onze eigen moestuin. Proef de kwaliteit en geniet van een palet aan natuurlijke smaken.

naar het hotel

landgoed Het Hof

Het Hof betekent één en al heerlijckheid in Bergen met het oog op cultuur, natuur, kunst en gastronomie. Een hoffelijke belevingsplek die voorziet in gastronomische hoogstandjes. Besloten privé bijeenkomsten spreken hier tot de verbeelding in het prachtige monument.

naar het landgoed

blooming beach

Bij blooming beach in Bergen aan Zee is het heerlijk genieten in een ongedwongen sfeer met beachy borrels and bites. Maak je hoofd leeg en ga je te buiten aan de geneugten van het blooming strandleven. Starend over de zoute zee met een heerlijk glas rosé.

naar beach