restaurant dineren

restaurant Vigor

eten en drinken, een wellness voor de tong

(h)eerlijk eten en drinken

blooming focust zich op koken met een palet aan heerlijke natuurlijke smaken. De ingrediënten die worden gebruikt komen zoveel mogelijk uit de eigen biologische moestuin, welke te vinden is bij blooming landgoed Het Hof, en van boeren uit de regio. Dit is de 

kwaliteit die je proeft, een wellness voor de tong waarbij de gezonde mens floreert. Ontdek de drie verschillende locaties van blooming met ieder hun eigen smaakbelevingen. Ogen dicht, mond open.

 

blooming hotel

Restaurant Vigor staat voor (h)eerlijk eten in een ongedwongen sfeer. De gerechten zijn puur en de ingrediënten zijn eerlijk en komen zoveel mogelijk van onze eigen moestuin. Proef de kwaliteit en geniet van een palet aan natuurlijke smaken.

naar het hotel

landgoed Het Hof

Het Hof betekent één en al heerlijckheid in Bergen met het oog op cultuur, natuur, kunst en gastronomie. Een hoffelijke belevingsplek die voorziet in gastronomische hoogstandjes. Besloten privé bijeenkomsten spreken hier tot de verbeelding in het prachtige monument.

naar het landgoed

blooming beach

Bij blooming beach in Bergen aan Zee is het heerlijk genieten in een ongedwongen sfeer met beachy borrels and bites. Maak je hoofd leeg en ga je te buiten aan de geneugten van het blooming strandleven. Starend over de zoute zee met een heerlijk glas rosé.

naar beach