restaurant het hof

restaurant

eten en drinken, een wellness voor de tong

(h)eerlijk eten en drinken

blooming focust zich op koken met een palet aan heerlijke natuurlijke smaken. De ingrediënten die worden gebruikt komen zoveel mogelijk uit de eigen biologische moestuin, welke te vinden is bij blooming landgoed Het Hof, en van boeren uit de regio. Dit is de 

kwaliteit die je proeft, een wellness voor de tong waarbij de gezonde mens floreert. Ontdek de drie verschillende locaties van blooming met ieder hun eigen smaakbelevingen. Ogen dicht, mond open.

blooming hotel

Restaurant Vigor staat voor (h)eerlijk eten in een ongedwongen sfeer. De chef omschrijft zijn keuken als Provencaals mediterraans met blooming flair. De gerechten zijn puur en de ingrediënten zijn eerlijk en komen zoveel mogelijk van onze eigen moestuin.

naar het hotel

landgoed Het Hof

Het Hof betekent één en al heerlijckheid in Bergen met het oog op cultuur, natuur, kunst en gastronomie. Een hoffelijke belevingsplek die voorziet in gastronomische hoogstandjes. Besloten privé bijeenkomsten spreken hier tot de verbeelding in het prachtige monument.

naar het landgoed

blooming beach

Bij blooming beach zien oesters het daglicht en ploppen de kurken. Van ontbijt tot diner geniet je van zilte en smaakvolle gerechten. Maak je hoofd leeg en ga je te buiten aan de geneugten van het blooming strandleven. Starend over de zoute zee met een heerlijk glas rosé.

naar beach
restaurant bourgondisch
restaurant eten en drinken
restaurant dining
restaurant tafelen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Inschrijven