hotelovernachting kamers

blooming omgeving

Zien, doen en beleven rondom blooming hotel in Bergen en Bergen aan Zee.

blooming events

start je zondag met yoga

Kom ervaren hoe het is om je dag fris te starten met yoga. Onze yogalerares Jetty Stammes nodigt je uit voor een professionele yogales op het strand van Bergen aan Zee. Ervaring is niet nodig, iedereen is welkom. Voor yogamatten wordt gezorgd. De lessen duren 60 minuten. Aanmelden voor de yogales kan hier

wanneer elke zondagochtend om 10:30 uur
waar strand Bergen aan Zee
informatie en prijzen vind je hier

filmdiner bij Het Hof

blooming en Cinebergen nodigen je uit voor het filmdiner; de perfecte avond uit voor fijnproevers en filmliefhebbers. Op donderdag 25 mei is het de internationale Afrikadag en speelt Cinebergen een speciale voorpremière van de film Cesária Évora. blooming maakt deze speciale dag compleet met een exclusief diner bij Het Hof.

wanneer donderdag 25 mei om 17:30 uur
waar Het Hof, Eeuwigelaan 1 in Bergen
informatie en prijzen vind je hier

blooming pinksterlunch

Op het terras van de blooming brasserie, onder de platanenbomen en in het voorjaarszonnetje serveren we op zondag 28 mei (eerste Pinksterdag) een unieke en culinaire viergangenlunch. Verwacht seizoenssmaken zoals asperge en kreeft, maar ook verrassende producten uit de Hoftuin en heerlijke bijpassende wijnen. Schuif je aan?

wanneer zondag 28 mei om 12:30
prijs
45,00 per persoon

yogaweekend bij blooming

blooming nodigt je uit om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en je onder te dompelen in de rust, de natuur en de ontspanning die een yogaweekend met zich meebrengt. Onder begeleiding van professionele yogadocente Edith Bakker geniet je drie dagen lang van diverse yogalessen en ontspanningsmomenten. Daarnaast kan je als gast van blooming hotel gebruik maken van alle faciliteiten van het hotel. 

Of je nu een doorgewinterde yogi bent of een beginner, onze lessen zijn geschikt voor alle niveaus en zullen je verfrist en opgeladen achterlaten. 

Maak nu gebruik van dit unieke arrangement (we organiseren het slechts één of twee keer per jaar) en reserveer een kamer via de website van Edith Bakker.

yogaweekend in Bergen

datum
30 juni tot 2 juli

inhoud
• 2 yogalessen in het hotel
• 1 yogales aan zee 
• 1 yoga workshop
• gebruik van alle yogamaterialen
• een stiltewandeling
• een welkomstdrankje
• 2 x ontbijt
• 1 x lunch
• 2 x diner 
• 2 overnachtingen
• gebruik van sauna, bubbelbad en zwembad
• een kop koffie/thee aan zee ter afsluiting

Het programma, de tarieven en de voorwaarden vind je op de website van Edith Bakker (In Balans Psychologie).

LR blooming duinen 5.jpg
yoga arrangement blooming hotel.jpg
modern-design blooming3.jpg

blooming boeit

Bergen is een gemeente in Noord-Holland, gelegen tussen het strand van de Noordzee en de kaasstad Alkmaar. De gemeente kent bekende kernen als Egmond, Schoorl en Bergen. Waarbij de laatste vooral bekend staat als kunstenaarsdorp door schilders als Charley Toorop, Leo Gestel en Tjipke Visser, dichter Roland Holst en vele anderen ter plaatse de grondleggers waren van de kunststroming de 'Bergense School'. Voor liefhebbers van cultuur, goed eten en drinken, leuk winkelen, fietsers en wandelaars is het goed toeven in Bergen. De veelzijdigheid aan voorzieningen maken Bergen 'a nice place to stay'. Dat geldt ook voor Egmond aan Zee, Bergen aan Zee en Hargen met een keur aan strandpaviljoens. Wandel- en fietspaden leiden je door het prachtige grote duingebied tussen Egmond en Hargen.

blooming hotel is een ideaal startpunt voor het ontdekken van Bergen, Schoorl en Egmond en het beleven van de duinen. Direct bij het hotel kun je diverse wandeltochten maken op het duinterrein van blooming maar ook in het uitgestrekte bosgebied om het hotel heen, ook leuk voor kinderen! Vanaf het hotel kun je ook starten met een fietstocht naar Bergen centrum (5-10 minuten), Schoorl door de duinen (20-25 minuten), Bergen aan Zee (20-25 minuten) of je kunt de mooiste mountainbike route van Nederland volgen (15 km singletrack door de duinen van Schoorl over 302 hoogtemeters). De start hiervan ligt op 150 meter van het hotel.

Voor een dag- of dagdeelactiviteit kun je ook een van de knooppuntenroutes volgen, deze zijn zowel voor de fietser als de wandelaar geschikt. Fietsknooppunt 48 ligt achter het hotel.

Bergen en omgeving

Over de prachtige natuur en omgeving waar blooming hotel midden in staat.

bekijk de omgeving

Zien, doen en beleven.

Ontdek alles over wat je kunt doen en beleven in de omgeving van het hotel.

meer informatie

leuk met een groep: blooming escape room

Dr. Carls Cabin

Ergens op het terrein van blooming hotel, diep verscholen in de bossen, staat de cabin van een ietwat mislukte professor; Dr. Carl.  Dr. Carl had één doel in zijn leven: een zelfvoorzienende duurzame superbrandstof ontwikkelen. Maar door een treurig ongeval bij een experiment is hij niet meer in staat zijn levenswerk voort te zetten. Daarvoor zoekt hij nu zijn opvolger.

De escape room van blooming bestaat uit een wandeling van 1,5 à 2 uur door het bos op het terrein achter blooming hotel. De route begint bij de receptie, waar de deelnemers een tablet meekrijgen. Dr. Carl, die je aanwijzingen geeft via de tablet, stuurt je diep het bos in en brengt je langs meerdere opdrachten die je moet uitvoeren om verder te kunnen.

Wanneer je als groep de opdrachten en puzzels goed uitvoert, kom je terecht bij Dr. Carls Cabin. Hier begint het eindspel. Alleen wanneer je de opdrachten van het eindspel goed weet uit te voeren, kan je de escape room van blooming verlaten.

onze escape room spelen?

Om de escape room te kunnen spelen kan je een reservering maken bij onze receptie. Dit kan door even langs te lopen in het hotel, telefonisch of per mail. De maximale groepsgrootte is 6 personen. Wil je met meer personen spelen? Dat kan! Dan verdelen we de groep en vertrekken jullie om het uur. De tarieven zijn;

prijs per 2 personen € 60,00
prijs per 3 personen € 75,00
prijs per 4 personen € 90,00
prijs per 5 - 6 personen € 100,00

blooming-escape-room-bergen-aan-zee.jpg
blooming-escape-room-schoorl.jpg
blooming-escape-room-bergen.jpg