evenementen-duinen.jpg

club blooming 6 mei

Wat is er beter dan een avond met heerlijk eten, verrukkelijke cocktails en fijne muziek om op te dansen bij de ondergaande zon? Juist; niets. Op zaterdag 6 mei vieren wij het beach seizoen met de eerste editie van 'club blooming' bij blooming beach in Bergen aan Zee!

De avond begint om 18.30 en tot 20.00 uur word je ontvangen met een welkomstdrankje.

MUSIC – lounge / summer classics / deep house
// Seaside Locals (MØDE, WOODLANDS FESTIVAL)
// Sebastian Paul (WOODLANDS FESTIVAL, Hargen Sail)

FOOD – blooming beach streetfood
// Thaise viskoekjes met sereh, gember, bosui en vissaus
// Bruschetta met tomaat, knoflook, ui, basilicum en olijfolie
// Oosterse gamba’s met noodles en yakatorisaus

// Hotdog met bleekselderij, krokante ui en barbecuesaus
// Balinese saté met huisgemaakte atjar, papadum, lenteui en rode peper

Entree is GRATIS en reserveren is niet nodig.

Behalve voor ons speciale 'club blooming arrangement', met daarin een fles cava met 4 glazen en 4 streetfood items naar keuze. Dit arrangement is €60,00 o.b.v. 4 personen. Reserveren kan via luka@weareblooming.com.

Everyone’s invited, spread the word!

* Om de veiligheid van onze medewerk(st)ers te waarborgen is het dit seizoen bij blooming beach alleen mogelijk om met pin of creditcard te betalen.

club blooming

blooming boeit

Bergen is een gemeente in Noord-Holland, gelegen tussen het strand van de Noordzee en de kaasstad Alkmaar. De gemeente kent bekende kernen als Egmond, Schoorl en Bergen. Waarbij de laatste vooral bekend staat als kunstenaarsdorp door schilders als Charley Toorop, Leo Gestel en Tjipke Visser, dichter Roland Holst en vele anderen ter plaatse de grondleggers waren van de kunststroming de 'Bergense School'. Voor liefhebbers van cultuur, goed eten en drinken, leuk winkelen, fietsers en wandelaars is het goed toeven in

Bergen. De veelzijdigheid aan voorzieningen maken Bergen 'a nice place to stay'. Dat geldt ook voor Egmond aan Zee, Bergen aan Zee en Hargen met een keur aan strandpaviljoens. blooming beach bevindt zich achter de overgang aan de Parkweg en is de meest zuidelijk gelegen beachclub van Bergen aan Zee. Wandel- en fietspaden leiden je door het prachtige grote duingebied tussen Egmond en Hargen.

te-doen-bergen.jpg

Inspiratieweekend Vol Energie voor moeders

Vraag jij jezelf als moeder wel eens af hoe je ontspannen al je ambities waarmaakt en tegelijkertijd geniet van je gezin? Kom dan naar een van de inspiratieweekenden op zaterdag en zondag 8/9 april of 24/25 juni. Dan sta je hierbij stil en ga je effectief aan de slag met jouw ideale balans.

Je geniet van een afwisselend programma voor een kleine groep moeders. Je volgt de workshop ‘Vol Energie; thuis en op je werk’. Daarnaast is er ruimte in het programma voor bewustwording, 

ontspanning, inspiratie en praktische oefeningen voor jouw optimale balans en individuele behoefte. Je zet al je zintuigen op scherp, word je bewust van jouw prioriteiten en geniet van de ontspanning in en om hotel blooming. Om op zondagmiddag geïnspireerd en energiek weer naar huis te gaan.

Gun jij dit jezelf? Meer weten over deze aanpak? Lees hier dan meer! 

evenementen fietsen

blooming bloeit

blooming hotel is een ideaal startpunt voor het ontdekken van Bergen, Schoorl en Egmond en het beleven van de duinen. Direct bij het hotel kun je diverse wandeltochten maken op het duinterrein van blooming maar ook in het uitgestrekte bosgebied om het hotel heen, ook leuk voor kinderen! Vanaf het hotel kun je ook starten met een fietstocht naar Bergen centrum (5-10 minuten), Schoorl door de duinen (20-25 minuten), Bergen aan Zee (20-25 minuten) of je kunt de mooiste mountainbike route van Nederland volgen (15

km singletrack door de duinen van Schoorl over 180 hoogtemeters). De start hiervan ligt op 150 meter van het hotel.

Voor een dag- of dagdeelactiviteit kun je ook een van de knooppuntenroutes volgen, deze zijn zowel voor de fietser als de wandelaar geschikt. Wandelknooppunt 26 en fietsknooppunt 48 liggen achter het hotel.

fietsen in Bergen

blooming hotel is een ideaal startpunt voor het op de fiets ontdekken van het duingebied tussen Wijk aan Zee en Petten. Fietsknooppunt 48 ligt achter het hotel. Bij de receptie is een VVV kaart te kopen van het natuurgebied. Fietsen zijn te huur bij blooming en in onze fietsenstalling kun je ook een eigen fiets stallen.

plan jouw fietsroute hier

Bergen en omgeving

Bergen is een bijzonder dorp met een prachtige ligging aan het bosgebied. Dat heeft ook diverse kunstenaars tot het dorp aangetrokken. 

Via de VVV van Bergen (in de hal van Museum Kranenburgh) zijn er diverse routes te downloaden langs plekken vol kunstgeschiedenis. Deze leuke interactieve route leert je alles over de Bergense School en zijn leden. Wil je liever een papieren route? Ook dat kan; de kunstwandeling brengt je langs alle galerieën van het dorp.

Het dorp biedt een gezellig centrum en rondom de Ruïnekerk zijn tal van boetiekjes en terrassen te vinden. Op maar drie kilometer afstand vind je het strand van Bergen aan Zee. 

In het naastgelegen dorp, Schoorl, vind je het klimduin midden in het centrum. Met een hoogte van maar liefst 51 meter geeft deze zandberg direct toegang tot het achtergelegen duin- en bosgebied. In het duingebied ligt ook de Kerf, een gat in de duinen waar het zeewater ongestoord het duingebied in kan stromen.