open hoftuindag bergen

Evenementen

om in de agenda te noteren

proef, beleef en geniet tijdens deze events

16 augustus | zand in je snaren

blooming beach organiseert in samenwerking met The International Holland Music Sessions een klassiek concert op het strand. Dit wil je niet missen!

meer informatie

20 juli - 25 augustus | Holland Music Sessions

Tijdens de Summer Academy & Festival komen jaarlijks 125 internationale toptalenten (viool, cello en piano) naar Bergen. Gerenommeerde docenten leren de studenten tijdens de Academy de fijne kneepjes van het vak. Dagelijks zijn er concerten in Bergen en directe omgeving.

meer informatie

17 augustus | Strandfeestje

Op zaterdag 17 augustus organiseert blooming weer een zomers strandfeestje! Met je voeten in het zand, een cocktail in je hand en met de fijne muziek van de DJ geniet jij dansend van de zonsondergang in Bergen aan Zee.

meer informatie

1 september | Open Hoftuin

In samenwerking met Scorlewald presenteert Landgoed Het Hof de Open Hoftuin. Een zomerse braderie vol cultuur, kunst, muziek, eten en drinken, vermaak en plezier.

meer informatie

22 september | Open Trouwlocatie Route

De Open Toptrouwlocatie Route is dé open dag om jullie droomlocatie te vinden. En blooming Landgoed Het Hof doet mee!

meer informatie

18 t/m 27 oktober | Kunst10Daagse

De Kunst10daagse is een evenement waarbij 260 kunstenaars exposeren op ongeveer 160 verschillende locaties in Bergen en Bergen aan Zee in Noord-Holland. Net zoals elk jaar zal blooming ook dit jaar weer haar bijdrage leveren.

meer informatie