open hoftuindag bergen

Evenementen

om in de agenda te noteren

proef, beleef en geniet tijdens deze events

21 april | paaspreuvenement

Ook dit jaar organiseert blooming weer een gezellig paasevenement. Kom zondag 21 april naar het blooming hotel voor een middag vol heerlijke hoogstandjes!

meer informatie

10 juni | Open Hoftuin

In samenwerking met Scorewald presenteerd Landgoed Het Hof de Open Hoftuin. Een zomerse braderie vol cultuur, kunst, muziek, eten en drinken, vermaak en plezier.

meer informatie

21 - 23 juni | Heerlijk Bergen

Het smakelijkste gratis foodevenement strijkt neer op het Ruïnekerkterrein in het centrum van Bergen. En blooming hotel is van de partij!

meer informatie

20 juli - 25 augustus | Holland Music Sessions

Tijdens de Summer Academy & Festival komen jaarlijks 125 internationale toptalenten (viool, cello en piano) naar Bergen. Gerenommeerde docenten leren de studenten tijdens de Academy de fijne kneepjes van het vak. Dagelijks zijn er concerten in Bergen en directe omgeving.

meer informatie
adv. Duinstreek Open Hoftuin.jpg

1 september | Open Hoftuin

In samenwerking met Scorewald presenteerd Landgoed Het Hof de Open Hoftuin. Een zomerse braderie vol cultuur, kunst, muziek, eten en drinken, vermaak en plezier. Binnenkort meer info!

18 t/m 27 oktober | Kunst10Daagse

De Kunst10daagse is een evenement waarbij 260 kunstenaars exposeren op ongeveer 160 verschillende locaties in Bergen en Bergen aan Zee in Noord-Holland. Net zoals elk jaar, zal blooming ook dit jaar weer haar bijdrage leveren.

meer informatie