blooming-beach-club-banner.jpg

Evenementen en activiteiten

om in de agenda te noteren

Wat gaan we doen..?

vrijdag 5 augustus | blooming beach club

Het perfecte strandfeest bij blooming beach in Bergen aan Zee. Met beachy techno en house grooves en de ondergaande zon op de achtergrond dans jij heerlijk het weekend in. Van 17:00 tot 23:00 uur.

meer info

Evenementen & activiteiten

Kunstmarkt in Bergen aan Zee
Schilderijen in alle kleuren en maten, abstract of modern, traditioneel of zwart/wit, maar ook sieraden, textiele werkvorm en bronzen beelden ontbreken niet op deze kunstmarkt.
• zondag 3 juli, zondag 17 juli & zondag 14 augustus

meer informatie

Natuur- en Cultuurwandeling
Wil je genieten van de wind aan de Noordzeekust, het uitzicht, de rust en ook meer weten over dit gebied? Ken je het verhaal achter het Zeegat van Bergen, de rimpelroos en het Russenduin? Loop dan mee met deze natuur- en cultuurwandeling onder leiding van een IVN-gids.
• woensdag 6 juli

meer informatie

International Holland Music Sessions
Wil je de grote namen van straks uit de klassieke muziek nu al eens zien en horen? Dat kan deze zomer. The International Holland Music Sessions organiseren voor de 33e keer de Summer Academy. Meer dan honderd jonge, zeer talentvolle musici (piano solo, pianotrio, strijkkwartet, cello en viool) uit meer dan veertig landen doen daar aan mee.
• zondag 24 juli t/m zondag 28 augustus 2022
meer informatie

Lichtjesavond in Bergen
Als de schemering valt, wordt een groot deel van Bergen verlicht door vele lampjes. De inwoners van Bergen zijn dan al dagen bezig geweest met de voorbereidingen. Alle (Olvarit) potjes worden van zolder gehaald en gereed gemaakt om in de tuinen neer te zetten en of aan de bomen te hangen om er een sfeervol geheel van te maken.
• woensdag 3 augustus
meer informatie